OOO

Sabtu, Ogos 07, 2010

FOOD REVIEW-HR STEAK HOUSE DI KAMPUNG BARU

Terletak di kawasan Jalan Raja Alang Kampung Baru..memang susah nak cari parking kat sini..terpaksa parking jauh sikit. Anak lelaki akak yang suggestkan tempat ni..nak tukar tempatlah pulak. Takkan ashik nak pergi tempat makan western yang ada boat tu.

Tenguk ajerlah menu western dia..macam-macam ada. Kalau nak datang beramai baik booked dulu sebab memang penuh. Kebetulan malam minggu lepas hari hari hujan, jadi ramai yang tak dapat tempat sebab tempat duduk kat luar tu basah.
Ishhh apasal tak nak senyum..padahal anak akak Yana yang belanja...bukan akak yang keluar duit...nanti akak cuber senyum kat cerminlah.
Oleh sebab orang ramai..kenalah ambil masa yang agak lama nak menunggu. Imran bawak kad..mainlah dengan abang dia.
masing-masing order coffee blended dan jus..memang tak mahal..Memang sedap masakan yang ni..suami akak memang puas hati
Meniru gaya Mia Sara
Perut Kenyang Suka Hati..
Terima Kasih Yana
Nanti balik lagi bawak duit banyak-banyak , pastu belanjalah kita orang lagi yer. Semuanya tak sampai RM100.00. Tak percaya?????Sila pergi ke sana dan tenguklah sendiri.

Masa nak balik terserempak pulak dengan member blogger Nurul yang pun tengah celebrate dengan family dia sebab adik pun balik bercuti dari luar negara.

p/s tapi ada 2 perkara yang akak tak puas hati..tapi malas nak cerita...biarlah rahsia..

19 ulasan:

  1. nampak pun sedap tu dan murah tapi kan ina..pstt apa 2 perkara tu?hehe

    BalasPadam
  2. nak gak..
    tapi las raya la kut..

    BalasPadam
  3. nak kena pegi ronda2 gak area situ nti. ptg nie berhajat ke KL utk mencari apa yg patut

    BalasPadam
  4. menunggu makanan yang lambat siap ni memang mencabar iman...
    tapi kita tak boleh nak marah jugak. nak cepat, masak sendiri kat rumah, kan? haha. kakpah selalu cakap macam tu kat anak2 kalau mereka komplen lambat..lambat..

    BalasPadam
  5. Kak ina...ok lah tu, tak payah nak senyum paksa2..mcm tu pun dah nampak ke "sweet" an nya..ahaks, ambik koo..derhaka kat bahasa sendiri...rosak tull mat gebu nihh!!!

    BalasPadam
  6. memang berbaloi2 makan kat sana

    BalasPadam
  7. Terkejut jugak masa jumpa akak tu heheheh...tak sangka dekat kedai tu kita berjumpa sekali lagi kan hehehehe..sama-sama orang belanja katakan siapa suruh bawa duit banyak hahahahahahahaha

    BalasPadam
  8. salam kak

    erm..ape yg hehe

    ni yg naik pegi ni, sedap n harga ok

    BalasPadam
  9. bulan puasa thn lpas
    hasni bukak posa ngan buddies kat hr ni:-)

    BalasPadam
  10. murahler kalo 7 org mkn western x sampe rm100...

    nota tanya: aperlaa agaknyer 2 perkara itu yea? hehehehhe....

    BalasPadam
  11. mkn mcm2 n sedap2 tu x sampai rm100-bagus ni kak...leh pg sll :)

    BalasPadam
  12. liza baru pegi makan sini minggu lepas, tggu lama sgt kak sampai bdk2 nak tertidur, rasa boleh lah tahan

    BalasPadam
  13. sekali-sekala makan luar best gak kan kak?leh cuti masak hehehe

    BalasPadam
  14. kalau sedap nak gak pergi.....tapi sini mmg masalah nak caari parking la...

    BalasPadam
  15. kakliza pun suka p makan situ..
    tapi rasanya tahu apa perkara yang Ina tak mau sebut tu..
    Rahsia yerr...

    BalasPadam
  16. bile la nak jumpe kak ina kan.. geng2 kan sumi dah jumpe tp kak ina blm lg.. hehe

    BalasPadam
  17. kak ina...

    nak tanye camne nak book tempat tu ek...sebab selalunye pegi dlm 10 orang je...itu pun susah dpt tempat..ni nak pergi dalam 20 orang..takut plak xdapat tempat..
    taw tak cane nak book... :)

    BalasPadam
  18. kak ina kan fotogenik.. :-)

    teruja nak p sane lps Maghrib ni. harap2 semuanya best!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers