OOO

Selasa, Ogos 03, 2010

Sapelah buat dajal sampai status glitterati akak di tukar jadi Status keahlian : Biasa(bukan eksklusif).

Bila buka web Nuffnang..terkezut beruk sebab status glitterati akak di tarik balik...akak pun hantarlah pertanyaan kat Nuffnang...tadi barulah mereka reply..

rupernya ada orang masukkan iklan innity kat blog akak ni kat N3 Imam Muda.....mula-mula banggalah sebab ingatkan nuffnang masukkan iklan kat dalam N3...sampai 6 pulak tu..

bila akak dah tau akak tak bangga lagi...bila masalah akak daftar kat innity ni...akak dah bengang..ni mesti ada yang nak dajalkan akak ni...mungkin dia jelous kot sebab akak ni penyokong kuat Nuffnang. 

Patutlah status di tukar..sebab kalau dah ada iklan innity kat dalam blog memang akak tau status geli-geli akan di tarik balik.  Sabar ajerlah dengan kerenah mereka ini.

Dari semalam pun akak cuber jugak nak ping kat innit dari ping....tapi tak leh masuk..masa tu tak perasan lagi..bila petang baru perasan.

Buat sape yang buat akak camni..akak sedihlah..akak tak kacau kamu..jadi kamu janganlah kacau akak yer..

40 ulasan:

  1. habis camane nak tarik balik iklan innity tu kak...kesiannya...email nuffnang kat mana ek...

    BalasPadam
  2. eleh peliknye
    camne die leh masukkan?
    huhuhuh

    BalasPadam
  3. saya pon penah kena gk..menci tao!auw!

    BalasPadam
  4. eh..mcmane lak org leh masukkan tu kak ina?

    pernah terjadi pada sy, iklan innity masuk dlm blog sy..sebabnya, sy copy paste dari website lain dan tercopy sekali iklan innity website tu..

    cuba kak ina cek, entry tu kak ina taip ke copy paste?

    kalau copy paste, mungkin mcm kes sy kot...termasukkan secara tak sengaja...last2 sy delete terus entry tu..nak buat lain, dah malas..hehehe

    BalasPadam
  5. pasal iklan tu kak, kena ati2 bila copy maklumat kt mana2. sy pun pernah tercopy skali. tp nasib ada blogger yg tegur tanya dah reg dgn inity ke? hahaha.. sabar ye kak..

    BalasPadam
  6. ada org tahu password kak ina ke.?? pelik ni..

    BalasPadam
  7. adoii..teruk betul diaorang nie..sabar kak..nanti ada balasan tuhh

    BalasPadam
  8. sian kt k.ina..sapalah yg punya keroje..

    BalasPadam
  9. ada copy paste kot.. cek betul2..

    BalasPadam
  10. mcmana leh jd mcm tu yek? Akak yg otai pun leh kena..mcmanalah nasib mak yg ijo dalam dunia nih..

    BalasPadam
  11. selalunya iklan INNITY xkan kuar kalo xletak kode dia...
    dan xkan kuar kalo blog tak registered..betulkan kalo saya salah..
    sbb sy penah try letak iklan INNITY kat blog satu lagi, tanpa register blog tu tapi GAGAL..
    so, mcm ni agak pelik la...huhh

    BalasPadam
  12. walaupun saya tau password kak ina tapi saya tak sampai tahap kejam sampai macam tu...hak3

    BalasPadam
  13. err...macam mana pulak tu ada org lain yg masukkan iklan dlm blog aunty??


    Entri hari ini : Gempar! Anak Vampire Kantoi Hisap 'Darah' Di Siang Hari

    BalasPadam
  14. ish!!!!!

    untie, sape yang jahat sangat tu ek???

    astagfirullah...busuk hati!!!!!!!!

    sabar, dugaan untuk terus berjaya tuh!

    BalasPadam
  15. ish!!!!!

    untie, sape yang jahat sangat tu ek???

    astagfirullah...busuk hati!!!!!!!!

    sabar, dugaan untuk terus berjaya tuh!

    BalasPadam
  16. laaaa... camni pun ada ya kak? hmm... apalah..

    BalasPadam
  17. tuh ar.. perasan gak iklan tu semalam

    BalasPadam
  18. Siod ja.. sapa la punya kejam tuh... xpa, saya doakan akak dapat balik statud geli mat tu secepat mungkin.. hahahaha

    BalasPadam
  19. alah siannye akak...boleh pulak org tu wat cmtu ye...tak baik tau!

    BalasPadam
  20. salam hel...entahlah tak tahulah sape yg buat.tak tau nak cari.

    salam suzzsuzie ..ada member ajar camner buang coding..tapi fening jugaklah nak membuatnya.

    salam Ery Farieha dan Hazzy Ishak ada member kata kalau expert it memang dia orang boleh masuk ke dashboard kita..kira cam hackerlah tu.

    salam JMR...ooo kamu pernah mengalaminya ek..sabar ajerlah kan..

    BalasPadam
  21. salam catlina..akak buat N3 tu lepas habis program im tu..esok pagi akak tgk dah ada..

    yang akak ambil sumber tu dari berita harian on9. tu cuma kat bawah ajer..iklan tu kat atas..memang idea dan gambar akak sendiri tak ada copy paste dari orang lain.


    salam salmia..akak tak c & p..gambar tu semua akak yang punya.

    BalasPadam
  22. salam lovely amy..lamanya tak borak dgn kamu..mungkin kot ada org dpt tau password akak.



    salam jai.sabar ajerlah kan jai..kena hati-hati sekarang ni.

    salam @}--niEra-- akak tak perasan dah berapa hari..semalam baru perasan.

    BalasPadam
  23. salam attys..entahlah ..tak tau sape punyer keroje..hantu raya kot.

    salam WannieBarney ◕‿◕ ..jahat kan..nanti kita tangkap dia masukkan dalam botol.

    BalasPadam
  24. manusia ni macam2 kak...sabar je lah kan...tak boleh tengok orang lain lebih..hehehe

    *ahmad tu dalam pantau2 la jadi macam tu kak...tak sangka lak panas sampai macam tu sekali...

    BalasPadam
  25. macam2 peel & karenah manusia kan? bersabar jer lah akak.

    BalasPadam
  26. aik.. kat alam maya ni ada dengki2 gak ke..

    BalasPadam
  27. uish! macam2 lah kan. cian kak ina. harap akak dapat solve problem ni secepat mungkin.

    BalasPadam
  28. kak ina..masa entri ni kuar ari tu min dah kasi warning kt cetbox kak ina..mgkin kak ina x perasan..ni mmg bukan org masukkan..tapi bila kita copypaste artikel mmg boleh termasuk sekali iklan tu..dah pernah jadi kat min ari tu.

    sebaiknya kalau kita copy apa2 artikel,paste kat edit html jangan compose..

    BalasPadam
  29. oohh..
    saya pun perasan pasal iklan masa jengah n3 imam muda tu...
    ingatkan pakej sekali dgn n3 tu.. huhuuuu... memang tak tau plak..

    btw, thanks.. ade gak new info dr komen2 kat n3 ni.. saya jrg copy paste n3 kat mana2.. tp lepas ni akan berhati2 bila copy dr mana2...

    BalasPadam
  30. ada penceroboh profesional la tu...ish takpa kak biar Tuhan yang balas...sbb aniaya orang...

    BalasPadam
  31. sapela punye keje neh?! xpe2. doa bnyk2 kak ina, sebab doa org teraniaya dimakbul Tuhan :)

    BalasPadam
  32. sapelah yg punyer angkara nie, suka jer nak kacau org

    BalasPadam
  33. salam kak

    busuk hati,iri hati ade dimana2..saba ye kak

    BalasPadam
  34. isk..isk..tak patut betul...sabar ye kak ina..ALLAH swt maha adil..siapa yang buat jahat akan terima balasannya..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers