OOO

Khamis, Ogos 19, 2010

UV lebih 2,000..BE pun rancak bergerak- TQ Nuffnang

Pecah rekodlah semalam.  Gembira rasa dihati bila traffik UV mencecah ke 2,000..first time tau dapat banyak ni sepanjang setahun lebih berblog.  Bila tenguk setiap jam tu uv bertambah ..makin bersemangat nak berblog.

Pasal blog akak ni blog orang biasa  ajer.  Bukan macam blog orang fofolur yang lain boleh mencecah hingga 10,000 sehari.

First time juga analistik seminggu lebih dari 10,000.  Memang kalau dah jadi blogger ni , bendalah yang di lihat setiap hari tak kiralah pagi ataupun petang.  Ada juga yang tak kisah dengan traffik ni, tapi akak kisah tau.

Kenapa akak show traffik ek..sebab


Kalau ada buffered earnings traffik mesti kaw-kaw barulah duit cepat naik dan bonus ctr pun bertambah.

Akak ada 2 blog..walaupun blog barang lama tak banyak hasil tapi at least pengiklan suka gak nak masukkan iklan kat blog akak tu..sikit-sikit lama-lama jadi bukit.  Yang banyak dapat RM blog akak yang ni.  Tak kisahlah kan..pengiklan ada hak nak pilih blog mana yang dia suka. 

Buat blogger yang baru berjinak dengan dunia nuffnang, kalau nak tau macamana tips  boleh dapat duit lebih  dari nuffnang,  bila dah ada be tu kenalah update setiap hari nak bagi traffik tinggi tau dan cepatlah sikit RM bertambah.  Taklah ashik bising ajer kata duit ada sampai takat tu ajer.

Akak bukan nak menunjuk tau, sebab be ni bukan boleh menjadikan kita kaya raya dengan berblogging tapi at least dapat jugak hasil sambil suka-suka meluahkan perasaan.
kalau tenguk kat google  ni..lagi best tenguk no.
Kalau ikutkan link tu ...link dari geng masak memasak yang selalu singgah ke blog akak.  Terima kasih pada geng masak memasak yang sudi linkkan akak.  Budimu di kenang sehingga akhir hayat.

Ramai gak ek yang cari kisah Roslin semalam.  Semua nak tau apa sebab dia nak bercerai.  Rupanya dia sebut perkataan cerai kat hotel depan kakak angkat dia.  Masa tu tengah bergaduh kot dengan wife dia.  Panas baran gak si Roslin ni ek.

 Semuga adalah lagi rezeki lebih selepas raya ni, sebab selalunya lepas raya kan ekonomi sedikit tenat, al maklumlah orang perempuan ni banyak sangat yang  nak di beli untuk hari raya .

30 ulasan:

  1. Alhamdulillah kak, rezeki tu...sapa nak bagi kan...

    BalasPadam
  2. SEMOGA MURAH REZEKI K.INA SELALU ..AMIN ..SEKURANGNYA BILA K.INA TUNJUK CAMNE.RASA SEMANGAT SKIT NAK BLOGGING..LELAGI .BLOGGER BARU

    BalasPadam
  3. 2K sangat jauh buat saya yang masih baru


    New Entry Prof-Hariz
    Ayie Tak Puasa Tapi Nak Raya.

    BalasPadam
  4. alhamdulillah rezeki bulan ramadhan... saya punya blog pun tetiba trafik naik mencanak suka suka suka dan excited nak update.....

    ha pasal roslin tuh dia ni ada masalah dalaman kot cerai macam takde benda jer pada dia .. main main jer

    BalasPadam
  5. wahhhh tahniah kak Ina..hebat tu...
    murah rezeki...
    u derserve it... akak rajin.. buat itu..buat ini..so selayaknya akak dapat apa yang dapat hari ni...

    sapa nak juga cam kak Ina, kena rajin juga.. hiks..kalo pemalas cam saya, dapat tengok je la.. orang berjaya.. orang putih kata chat u give u get back...

    syabbbbaaaasss betttiii syabbbbbaaaassss... eheheeh

    BalasPadam
  6. 2000 UV...dah kira fofular la tu kan kan?

    BalasPadam
  7. wah, alhamdulillah.. best nye jadi akak.. rezeki nk raya ni... ^_^

    BalasPadam
  8. wahh masyuk la kak ina pasni...bleh buat open house...ke bbuka puasa bsama kak ina KL ke..:P

    BalasPadam
  9. tahniah..!
    agaknya bila sop boleh dapat cam kak ina? huhuh

    BalasPadam
  10. tahniah...agaknya kan apa la rahsia akak kan..Lisa ni baru jer belajar...xde idea kekadang nak naikkan trafik ni...

    BalasPadam
  11. tahniah untie!

    rezeki Ramadhan~

    BalasPadam
  12. tahniah untie!

    rezeki Ramadhan~

    BalasPadam
  13. tahniah akak..bolehla blanje saya berbuka puasa..hik3...memang blog akak boleh pergi lebih jauh lagi gaks...nanti saya pun tak terkejar mungkin...teruskan usaha..kami talibarut akan sentiasa menyokong

    BalasPadam
  14. tahniah akak..hope pasni sy boleh ikut jejk akak lak..hehe

    BalasPadam
  15. masyuklah kan kalo UV tinggi.. hehehe

    BalasPadam
  16. salam..hebtanya kak..sy sehari nk dpt 100 UV pon payah..hehe..

    BalasPadam
  17. wahhh!!! congrates kak.. :)

    BalasPadam
  18. congrats tapi jeles, boleh tak? hehehee

    BalasPadam
  19. saya pun harap boleh dapat sebanyak itu! =)

    BalasPadam
  20. tahniah kak ina... :) cikmin pun sejak masuk bulan ogos ni trafik cecah 2k..seronok bila cikmin.com makin dikenali bila org dah mula search resepi..bukan setakat cite yg panas2 saje kan.. :)

    p/s kak ina..pliss email no telefon kak ina kat cikmin36@yahoo.com tepon lama rosak..habis sume nombor reset..

    BalasPadam
  21. phewit....masyukkkkkkk......
    hehehehee


    semoga blog akak sentiasa dimurahkan rezeki yek..

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  22. salam kak ina..tahniah kak...dah makin ramai pengunjung makin meriah dunia blogging kan.. :)

    BalasPadam
  23. tahniah kak ina..bestnya...duit masyukkk..kawan ramai...suka3x

    BalasPadam
  24. seronoknya UV lebih dari 2000..BE pun meningkat. saya pun mahu.

    BalasPadam
  25. murah rezeki akak..duit raya la tue

    BalasPadam
  26. fuhhh...10kali ganda UV saya..hehe..bolehla buat makan² kak ina..

    Entri terbaru chekgu

    Kisah Salleh Gregor Samsa Hina Islam dan Plot Graf Ketamadunan Melawan Masa

    BalasPadam
  27. Wah.. mantaplah.. tahniah kak.. bukan senang nak dpt mcm tu tanpa usaha.. emm, rugi lak x buat gak entry pasal roslin tu.. hehe

    BalasPadam
  28. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers