OOO

Jumaat, Ogos 06, 2010

Yeehaaa duit raya dah sampai ..terima kasih Nuffnang

Berangan nak pakai beg tangan camni..
nak pakai kasut mahal camni..
tapi ku sedar yang wangku sebanyak ini
tak sebanyak Redmummy lagi
walaupun begitu aku suka hati
sebab boleh beli apa yang diingini
untuk hari raya kali ini
tentu bergaya sakan di pagi hari

Alhamdulliah cek untuk bulan lepas dah sampai semalam.  Ni ialah cek ke empat yang akak dapat sepanjang bergiat dalam dunia blogging dan yang terbaik untuk satu bulan.

Walaupun kadang-kadang dapat banyak, kadang-kadang dapat sikit tapi akak puas hati sebab sambil pot pet boleh dapat duit.  Walaupun dapat RM50.00 akak bersyukur, dapat ratusan pun akak bersyukur.  Sape nak bagi..betul tak? Janji kita happy bila menaip dan dapat berkongsi macam-macam bersama pembaca blog kita.

Tapi ada juga blogger baru yang baru ajer berkecimpung dalam dunia blogging lagi lebat pendapatan daripada kak.  Tak kisahlah kan..buat apa nak iri hati..tu semua rezeki dia. 

33 ulasan:

  1. tul tu kak janji happy..syukur alhamdulillah dpt gak hehehe dr kite ni lum lagi...

    BalasPadam
  2. Tahniah kak..uihhh..makcik kayoooo..hehe..kak resit kena standby nampak gayanya kang mcm RM kekunjung dek LHDN

    BalasPadam
  3. banyak jugak...
    macam leh wat gak tu

    BalasPadam
  4. baru cashout bln 7. harap2 sempat beraya dgn duit nuff. ekekekekeke

    BalasPadam
  5. banjeeeeeeeeeeeeeeeeee!! (^_^)

    BalasPadam
  6. wah,banyak2..blelah blanje saya choki2 dan keropok lekor..hik3...teruskan usaha akak.. u can go furtherr..chaiyok,chaiyokk....

    BalasPadam
  7. wah wah
    3 ratus gitu
    bleh blanje makan besar ni
    ehehe

    BalasPadam
  8. bila sampainya? saya punye tak sampai2 lagi =(

    BalasPadam
  9. byknye..bstnye....saye nye bru sikit..kumpul2 jd bukit..

    BalasPadam
  10. skng satu kek bahagi 80 ribu....

    BalasPadam
  11. wahh
    duit raye tu kak
    hulur2 sikit kat anak2 ni
    hihihihi
    :P

    BalasPadam
  12. Salam K.ina...yang pentingnya dapatkan..lih buat blanja sopping2 raya...hu hu nak skit...

    BalasPadam
  13. Amboi kak ina...raya sakan lah nanti tuh. Tahniah kak...

    psst...jika diberi pilihan akak suka apa yek coklat or souvenier Aussie( tapi made in china la hehehe, so far tak jumpa lagi yg made in OZ) ....

    BalasPadam
  14. sy tunggu kt bazar rmadhan..dpt karipap yg kak ina blanja pon jadik la..heheh

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah....sekurang2nya dapat jugak kan. sape nak bg byk tu kan?

    BalasPadam
  16. belanja kak...belanja...hihihiiii

    BalasPadam
  17. alhamdulilah...rezeki ramadhan...

    BalasPadam
  18. sy punya cheque pn br smpai semalam..:D alhamdulillah


    Entri Hari Ini : Akibat Dari Gatal Tangan... dan Hari-Hari Mimpi Ngeri Boleh Bawa Maut Tau!

    BalasPadam
  19. alhamdulillah kemain gembira rase kan. bole la soping soping raye. bestnye. tumpang gembira jela kak. nk mintak tumpang duit mesti xleh kan. heheh

    BalasPadam
  20. saya tanak cashout kak nak tunggu sejuta.hahaa

    BalasPadam
  21. nak duit rayaaaaa.....!!! :)

    BalasPadam
  22. wah kak ina kayo makcik..bestnya leh dapat 2/3 pasang baju raya kan?
    semoga kak ina murah rezeki...apa nak jeles kan kak...rezeki masing2

    BalasPadam
  23. okla tu kak lepas beli bahan biscut raya....hehe

    BalasPadam
  24. kak ina...banyak tuuu-mcm2 blh beli :)

    BalasPadam
  25. Alhamdulillah kak, rezeki tu. ;p
    Jangan lupa simpan sikit, bayar zakat, biar berkat. Hehehe...

    Semoga bulan depan lebih banyak dari ini. Insya-ALLAH. :D

    BalasPadam
  26. Waaaaa...kak ina..lepas tu untuk soping brg2 baking buat biskut raya.

    BalasPadam
  27. btui, kak...rejeki masing2... kalo berusaha..insyaallahh!!!

    BalasPadam
  28. alhamdulillah..semoga rezeki akak makin murah..= )

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers