OOO

Rabu, September 01, 2010

Artis Aida Aris Nak Kawin Lagi

Sibuk cerita artis bercerai ...kali ni ada pulak artis yang bertemu jodoh setelah 4 tahun menjanda. Beliau akan kembali bergelar isteri bila akan melangsungkan pernikahan pada hari Sabtu ni.
Sebelum berkenalan dengan bakal suami Aida pernah bercinta dengan vokalis kumpulan Handy Black, Zul tetapi terputus hubungan pada bulan November tahun lalu. Yang bagusnya mereka tidak membuka pekung masing-masing. Baguslah camtu.

Mungkin remaja sekarang tak berapa kenal dengan Aida ni. Dia dulu masa muda seorang pelakon fofolur ..sekarang ni berumur 38 tahun dan pernah mendirikan rumah tangga dengan pengarah, pelakon dan penerbit rancangan televisyen, Bob Azrai pada tahun 2004 tapi sayang cuma bertahan selama 2 tahun.

Rasanya tak ada anak kot. Akak suka dengan lakunan Aida ni..selalu pegang watak orang baik ajer.

Salah satu lakonan beliau bersama Scha Alyahya dalam cerita Awan Dania 2 yang di tayangkan di Astro. Dan pernah berlakon dalam slot cerekarama di TV3 pada 25/7 bertajuk Ketentuan dengan memegang watak sebagai Norliza-Ashu.
Aida akan berkawin dengan ketua pramugara Husfarid Shaikh Ali @ Shaikh Hussain pada sebelah pagi dan kenduri akan diadakan pada berbuka puasa di kediamannya di Taman Sierra Ukay, Ampang, Selangor.

Diperkenalkan oleh selebriti, Syarifah Haslinda dan suami Datuk Reezal Marican Naina pada bulan Februari lalu. Semuga rumahtangga yang dibina akan kekal abadi dan di kurniakan zuriat.

Kredit gambar : google

18 ulasan:

  1. kakina..
    harap2 mcm tu lah..
    moga2 dipanjangkan jodoh mereka...

    BalasPadam
  2. dia memang cantik.. :)

    tp suka cara zul handyblack tu komen pasal perpisahan dia dgn aida..mmg profesional...susah nk cari lelaki yg boleh jaga airmuka perempuan even dah berpisah pun..

    BalasPadam
  3. wow! cepatnya bertemu jodoh!

    BalasPadam
  4. dia sangat cantik..
    dan bijak..!

    BalasPadam
  5. memang minat dngan aida.
    semoga jodohnya kali ini perpanjangan.

    BalasPadam
  6. hope perkahwinan aida kali ni kekal hingga akhir hayat

    BalasPadam
  7. salam kak

    lembut aida ni

    semlm terserempak zul kat bazaar tmn melawati..he2

    BalasPadam
  8. Salam. Selamat pagiii K'Ina..
    Mudah2an la K'Ina kan, Amin.
    Tumpang sukerr dgn pasangan bahagia :)

    BalasPadam
  9. suka jugak tgk dia..nampak cantik dan lembut..

    BalasPadam
  10. aida aris ni cun dari dulu lagi..
    minat lakonan dia. even xde menang award bagai pun orang tonton gak lakonan dia

    BalasPadam
  11. dah takde jodoh dia dgn zul handy black.

    tapi moga perkahwinan akan datang ni kekal hingga akhir hayat.

    BalasPadam
  12. dia mmg cantik dan lembut sangat kat luar...pernah jumpa la sbb sy beli sabun muka yang dia jual...hehe...tak pakai makeup tetap cantik....

    BalasPadam
  13. semoga berkekalan hendaknya & tidak terbabas di bulan posa nie.

    BalasPadam
  14. sbb saye join digi angel kat nuffnang tu.. then tibe2 diaorang hantar email.. saye tau dari email tu la..

    BalasPadam
  15. moga dipermudahkan jodoh nya...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers