OOO

Ahad, September 26, 2010

DiGi iPhone 4 Play

Dalam part 2 ni  kenalah cerita apa yang bagus  tentang Applikasi yang ada kat iPhone nie...walaupun tak pernah pakai iPhone nie tapi bila pegang iPhone, mestilah member-member memang tengok Applikasi yang paling best dan gempak. Applikasi itu ialah:

                                                   Rock Band 

Kenapa Rock Band ini menjadi pilihan saya?

Anda pernah tak mengidam nak main gitar atau drum dengan lagu kegemaran anda?  Kalau ya,  inilah applikasi yang memang sesuai untuk korang. Korang akan rasa yang korang tengah main gitar atau drum dengan bunyi yang real.

Korang boleh main sorang-sorang atau main bersama member-member korang yang ada iPhone melalui Bluetooth. 

Korang boleh main lagu yang memang dah ada seperti dari kumpulan 30 Seconds to Mars dan Foo Fighters atau boleh memuat turun lagu yang ada di Electronic Arts dengan harga yang amat murah.

 Jadi kepada peminat-peminat lagu rock applikasi nie memang sesuai dengan minat anda. Kalau nak tau lagi, sila ke Rock Band (klik sini yer)

2 ulasan:

  1. Salam kak, emel da dapat lum?

    <a herf="http://furdunesia.blogspot.com/2010/09/ujian-dna-camne-bekait-dengan.html

    BalasPadam
  2. owh hai.
    semoga berjaya.
    semoga saya juga berjaya. hal ini lebih ditegaskan di sini. =_=T

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers