OOO

Selasa, September 21, 2010

Good Luck for UPSR exams

Buat adik-adik dan anak pembaca blog akak..akak doakan agar semua berjaya dalam cemerlang dalam peperiksaan UPSR yang bermula hari ini
 21-23 September 2010
Semuga adik-adik/anak-anak boleh menjawab soalan dengan hati yang tenang.  Jangan stress yer..rilex..sebab kat sekolah memang ada kelas tambahan dan ada juga di hantar ke kelas tuisyen..good luck

Buat Afzan anak buah akak..mak uda doakan agar kamu berjaya dengan cemerlang..

p/s selalunya bukan yang ambil periksa tu gabra dan duk dak jantung berdenyut kencang..tapi keluarga yang macamtu terutama si ibulah..macam akaklah dulu.  relax aaaa ibu..jika anak telah bersedia dari awal tahun insyallah dia akan berjaya..

9 ulasan:

  1. uih, UPSR da stat ke? teringat zamn kocik2 dulu...seronok dapat 5A tapi jd orang paling last tau. Cikgu2 semua taknak bocorkan rahsia.haha...Peperiksaan bukan perkara yang paling penting dalam penilaian kehidupan, yang penting kemahiran berfikir dengan rasional untuk menjalani kehidupan

    BalasPadam
  2. lupa...dapat BE...meriah gak ar...tapi nak buat camne kak :( saya cukup masa nak BW sebb sibuk keje :(

    BalasPadam
  3. abis dah ke kek tue..tak dapat nak rasa.. abg saya memang duk segamat..cikgu kat sana..gudluck kepada semua yang amik upsr

    BalasPadam
  4. anak buah mas pun ada ambil UPSR hari nie... semoga dia dapat menjawab soalan dengan jayanya...

    BalasPadam
  5. salam kak ina..

    sy tak leh tdo mlm td...hiks.
    bukan anak sendrik nk exam...tp anak didik..

    moga dorang leh menjawab dengan baik..

    BalasPadam
  6. salam kak ina...min tegur kat tweet tadi kak ina tak reply..huhuhu...tengok je kak ina sembang...bujang besar min pun amik UPSR hari ni... :)

    BalasPadam
  7. salam kak;
    sama2 la kita doakan ye kak....kak alia ambik upsr tahun ni...maknya yang mengelabah ni sebab result trial macam tak ok je...hmmm

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers