OOO

Isnin, Oktober 11, 2010

Akak tak puas hati kat Eriqazz aka Great Teacher Onizuka!

Fakta tentang eriqaz yang buat akak tak puas hati...

1.  Seorang blogger aka tali barut akak  yang pantas naik ke atas mengatasi akak sebagai ketua tali barut..cisss bedebah!!! sebab dia tak hormati Ketua Tali Barut.

2.  Akak tak puas hati sebab akak baru dapat satu advertorials..dia dah dapat 5..lagi satu  sebab yang buat akak tak puas hati sebab dia dah mengatasi akak.
 3.  Penyokong kuat Redmummy dan Hanis Zalikha..chewahhh pilih yang cun ajer..menyampah.  Dengan akak dia tak nak jadi penyokong kuat sebab akak tak se cun  mereka berdua.


Nanti akak dapatkan tajaan nak gi tempat pelansingan badan..
4.  Akak jelous sebab dia tunjukkan  gambar dia yang cukup lomantik dengan wife dia..akak . ek eleh..macamlah dia sorang ada isteri..


sebenarnya jelous tgk..hemmmm nangislah kalau hb akak buat  camtu. Hb lomantik jugak..tapi tak show aaaaaaa kat sini...malu beb..

 5.  Dia dah merasa dapat RM1,000.00 lebih untuk sebulan..akak pulak ambil masa berbulan-bulan nak rasa sebanyak tu... ni lagi satu  sebab akak tak puas hati kat dia..check out kat sini
http://www.eyriqazz.com/2010/09/rezeki-berblogging-rm1k-pertama-kali.html
 6.  Akak tak puas hati sebab dia berjaya masuk
MySelangorStory Journey

Tapi walau macam mana pun akak tak puas hati..akak nak minta tolong pembaca blog akak supaya mengundi Eriqazz  .  Biarlah tali barut akak tu menang..sebab ketua tali barut tak ambil bahagian. 

Jom reramai vote dia di sini




Sebab apa akak suruh anda semua vote dia..Sebab dia janji dia nak bagi akak 30% jika dia menang nanti..ha..ha..ha...gelak jin macam iklan superpower tuuu...

Tak lah sebab dia dah bermurah hati nak tambah RM untuk contest akak tu.jadi hadiah akan bertambah..check nanti yer..

Dan juga  sebagai penghargaan sebab dia sudi menjadi penaja utama contest akak. 

Ada ubi ada batas,  bila berbudi kenalah balas kan.  Sharing is caring.

p/s kalau dia menang..nanti dia buat contest lagi tau..dia nak share dengan semua blogger.

16 ulasan:

  1. Salam kak

    tolong menolong amalan mulia ,ehehe

    BalasPadam
  2. ahaha, tali barut kene saling membantu, kene tolong vote eyriqazz ni

    BalasPadam
  3. oo..ingat napa la tadi..already vote!!hehe

    BalasPadam
  4. dah vote dah, dia paksa tau huahuahuahua

    BalasPadam
  5. takpe...aura akak lagi power dari eyriqazz.. apa kata bergabung macam adam dan stacy.. mesti meletoppp ar hehehehe

    yeay jom kita vote bro eyriqazz ramai2!

    BalasPadam
  6. Yeahhh..kak ina 30% saya nak gak 40%...ahaks..yupp VOTE..VOTE

    BalasPadam
  7. tajuk mcm nak cari gaduh je.. hehehe
    gimik menjadi lah kak.. :)

    BalasPadam
  8. haah,betultu kata fitrihadi..aura akak lagi mengancam...saya pun naik berguru dengan akak..thanks for entry akak..ehh2,sayapun suka akakla...minat giler2...cuma mula2je ingat garang...thanks akak for the entry..love it to the fullest..akak nak buat contest lagi,informje saya..anytime saya sanggup jadi sponsor..

    dua tiga kucing berlari
    mana nak sama kak ina sorang
    sungguh best mengenali kak ina yang best sekali
    sungguh suka dan heppi bukan kepalang...

    BalasPadam
  9. Buat semua yang lain..thanks for voting me..InsyaAllah,kalau menang, saya buat contest lagi...ala,sharing is caring kan?kongsi2 makan lagi sedap rasanya...

    BalasPadam
  10. Salam,
    Fuhhhhhh! berpeluh saya baca entri ni...penuh perasaan sungguh kak ina tulis entri. Ingatkan tali barut mana hu hu hu

    Jommm reramai vote! Bagi sokongan moral...dapat sebijik kamera hadiah tu pun jadilah ye kak ina kan? mesti EyriqaZZ berpeluh dengar gitu kan hu hu hu

    BalasPadam
  11. bestnya kak......vote jangan tak vote...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers