OOO

Selasa, Oktober 26, 2010

Ambank Inspector ATM for G+ members

Oh yeee...saya memang suka menghadiri event yang di anjur oleh Nuffnang.  Oleh sebab saya dah jadi member  glitteratiplusmy  saya rasa saya tertarik nak pergi ke sini pada dan masa berikut.


Date: 28 October 2010 (Thursday)
Time: 2.30 pm
Venue: Lecture Theatre 12, Taylor’s University Lakeside Campus
No. 1, Jalan Taylor’s, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan

Ada apa yer kat sini.

Ada official launch of the Ambank Inspector ATM for G+ members.  Kedengaran macam best kan.  Tu sebab saya berminat nak hadir.

Oh..pilihlah saya untuk menghadiri acara ini dan tentu saya akan merasa gembira jika saya terpilih nanti. 


For further information about the launch, kindly download the file attached in this link.

7 ulasan:

  1. Tak dapek datanglah kak..rugi betul..cuti tinggal 2 hari jerr..huhu

    BalasPadam
  2. kt pun dpt invitation but tak leh nak pi coz tak de kat msia time tu lah

    BalasPadam
  3. kak ina memang rajin betul hadir

    BalasPadam
  4. Ada rezeki kita jumpe besok di sana..... ;-p

    BalasPadam
  5. waktu tak berapa sesuaila utk part time blogger yg keje office hour...

    Latest Entry Blog Razis "Kereta: Kereta Kelisa Berkelajuan Seperti Evo 10"

    BalasPadam
  6. huk huk.. x dpt join.. ari keje huk huk..

    tgh keje la nih..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers