OOO

Selasa, Oktober 19, 2010

Berjimba-jimba di Nuffnangers Day Out di Cosmo's World Time Squares

 Kita sambung balik kisah jimba-jimba di Cosmo's World di Times Square.  Pertemuan di antara ahli Nuffnang termasuklah ahli geli-geli telah diadakan pada 9hb. Oktober yang lalu.
Lepas dah bersarapan, pengembaraaan pun bermula.
Mula-mula geng kami naik yang ni..di panggil Ooort's Express..relaz ajer
  Bila dah berpusing, maka berbunyilah macam-macam jeritan.  Ada suara mengilai cam pontianak, macam hantu langsiur dan hantu apa lagi ek yang suka menjerit dan mengilai.

Nasib baiklah akak tak naik.  Semua yang naik menjerit sekuat bila dah berpusing dan lepas tu mengeluh sakit tengkuklah, sakit tanganlah dan ada juga yang fening lalat.
 DNA Mixer..memang tak boleh naik sebab semua baru sarapan.
Kang ada yang termuntah terbelahak sebab benda ni pusing-pusing ke bawah dan ke atas
 Lepas tu mereka main pulak Spinning Orbit
 Berani sungguh budak-budak remaja ni..akak 
nak naik tapi rasa gayat ataupun takut tempat duduk tak muat pulak nanti.
Jangan risau kalau rasa lapar dan dahaga.  Kat  dalam sini ada jual macam-macam.
Ramai gak kanak-kanak naik ni..
bila ajer berpusing, tau ajerlah macam mana jeritan kanak-kanak sekarang ni, bingit telinga dibuatnya
Games ni di panggil Space Attack. Nampak cam biasa ajer..
 Bumper Car Untuk Orang Dewasa..untuk kanak-kanak pun ada juga
Permainan yang paling mencabar di panggil Supersonic Odyssey 
berpusing ke atas ke bawah. kalau tak menjerit tak sah. 
Mereka ajak gak main ni..tapi akak tak naklah..nanti suara akak yang paling kuat
 Menjerit tak ingat..ada gak ambil  gambar tempat permainan budak kecik.  Nantilah akak tunjuk yer.

p/s buat pengetahuan semua..akak tak main satu permainan ni pun sebab sedar diri ni dah berusia.  Tak sesuai  tau.

9 ulasan:

  1. ngeee~ teringin nak main semua tu tp mia ni gayat la.. huhuhu

    BalasPadam
  2. masa g sunway lagoon dulu,saya jer main hubby tgk je

    sekarang xtau,kat TS saya xpenah cube

    BalasPadam
  3. mak pg tk ajak pn~~

    BalasPadam
  4. kak ina, nnt update yg tempat budak2 punyer ek .. hihi ..

    BalasPadam
  5. haaiii kak ina...azue duduk kat puchong jerkkk....bleh kerrr ngoder kuih akak tuu....

    menan2 nie kan..bukan akak...azue pun seriauuu dahhh nak naikk...dolu2 ok jerkkk...time muder2...skg nie...hmmm mau kena sakit jantung karanggg...saper nak jawab??sendirii mau ingatt hehehehe...

    BalasPadam
  6. akak nie mmg dah kategori blogger tegar tu!

    BalasPadam
  7. salam kak;
    hehehe...bz la kak skang nih...semalam antar anak bujang kecik gi klinik...memang cuti tapi tak sempat nak bukak tenet....

    BalasPadam
  8. lamanya oeya tak gi tpt2 cam ni huk3X..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers