OOO

Sabtu, Oktober 02, 2010

Bersama Penyanyi Yuna di Vaseline Event

Baru balik dari event Vaseline...
Akak memang minat dengan Yuna ni..terutama bila dia berduet dengan Aizat..bila dia nyanyi live memang sebiji macam dalam cd...muka akak macam terkezzutt ajer..
Masa sampai dalam pukul 5.00 petang  cuma 
band dia ajer yang melalak kat atas pentas
Manager senang hati dapat bergambar dengan Yuna..
memang peramah ..talak sombong..dah habis study kat US rupernya
memang terbaiklah Yuna ni...lagu tak rock tak slow..
sekali-sekali lepak kat event camni best jugak ek

17 ulasan:

  1. Ka da jadi macam vvip dapat g event best2 nih.hehehe

    BalasPadam
  2. ejaa minat yuna jugak macam kak ina kl hehehhe!

    BalasPadam
  3. wahhhhhhhh seronoknyer kak ina... baru je beberapa hari lepas zura wat entry pasal Yuna.. ekeke.. saje windu kt dia.. huhuhu..

    Yuna mmg terbaekkkkkkkkkkk...

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    caya la kak

    Wassalam

    BalasPadam
  5. salam kak ina..bestnyer dapat lepaking..artis lagik tu.. :) min ni mungkin tak merasa lah...

    BalasPadam
  6. kantoi manager pakai nama sapa tu kak
    ahahhahahhaaa

    BalasPadam
  7. Wahhh..rugi tak pegi..eden tak reti nak wat entri vaseline hari tuhh..aduhhh

    BalasPadam
  8. cepat betul k ina buat entry ek... kagum kejap

    BalasPadam
  9. bestnya ada Yuna..sy baru buka email & bru ternmpak psl vaseline tu...klu menang mesti dpt jmpa kak ina jugak...

    BalasPadam
  10. bestnya kak ina ni.. macam2 event dapat pergi..

    BalasPadam
  11. seronoknya

    aik lain mcm dah stail sahwl yuna,kalau tak terletak jer tgk dia pakai

    rilex jer nyanyi,xgerak langsung shawl nya

    BalasPadam
  12. Yuna yang debammmm tewwwbabowww!! hehehehe

    yours
    SH

    BalasPadam
  13. best kan semalam kak ina.. congrates akak dapat tiket wayang free.. tak sempat begambar dgn akak semalam..huhu

    BalasPadam
  14. Wahhhh akak nih, mmg outgoing lor! Love tunggu lak kids all besar nanti...boleh Love pun jejalan cam akak! hehehe ;)

    Akak watched Kuih Makmur tak malam tadi??? hehehe

    BalasPadam
  15. haha saya pun dapat bergambar skali je ngan yuna!

    tehtarikmemoirs.com

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers