OOO

Rabu, Oktober 27, 2010

Dari suka-suki

Dari suka suki ada pula yang mengorder.  Alhamdulliah setakat ni dah seribu keping orang beli.

Mungkin bila akak sebut mereka kata mahal, terpulanglah pada diri masing-masing.  Akak memang tak boleh letak harga murah.

Terima kasih buat darkbatman yang paling banyak order (600 keping setakat ini) ,
akak suka bila  cikgu pina bagi ole-oleh.terima kasih yer
kami sempat bergambar di mines..akak pakai selipar ajer
 nur azzah terima kasih bagai ole-ole yer..kami jumpa di wets world ajer sebab nur azzah dalam 
perjalanan nak gi hantar anak praktikal di Kedah..nur azzah juga salah seorang penaja contest akak.

Terima kasih juga buat  tifa,  ,appledia, cik min dan impianfikaryna (kedua-dua mereka akak poskan..duk jauh tapi nak merasa.)

Jika ada rasa nak komen, komenlah yer.  Akak terima dengan hati terbuka.

p/s tak sampai lagi separuh dari pemenang yang hantar e mail kat akak...kenapa ek?

Senang sikit akak nak settle..setakat ni cuma pemenang no 1, no 2, no 3 ,pemenang tempat ke 4, ke 6 , ke 7 dan 2 orang pemenang sagu hati bagi respond.

15 ulasan:

  1. Ceeedap banget!Da separuh balang tinggal!Kukis..ooh kukis ^_^





    nota kaki : Kak ina,appledia...la

    BalasPadam
  2. kak ina..chocolate chips ke tu??? nampak pun cam sedap je..!!

    BalasPadam
  3. salam kak

    bila2 order pon blh kan?

    BalasPadam
  4. kak ina...kita contra kan adiah saguhati tu...dah bank in yg lebih tu tadi.. :) thanks kak ina...

    BalasPadam
  5. choc chip bestnye kalo mkn depan tv

    BalasPadam
  6. choc chip bestnye kalo mkn depan tv

    BalasPadam
  7. salam kak ina. dah boleh jadi sumber ekonomi tu kak. akak enjoy membuat, yang membeli enjoy memakannya.

    BalasPadam
  8. nampak sgt sedap...nanti nak try gak :)

    BalasPadam
  9. memang sedap..later2 saya nak tempah juga...

    BalasPadam
  10. Ina...bila sedap...harga mahal pun tak menyesal kalau beli tau...mesti biskut tu sedap...

    BalasPadam
  11. zaman ni mana ada benda yang murah..

    BalasPadam
  12. Terima kasih kakIna..seronok makan depan tv dgn anak-anak..tak sedar dah tinggal balang...lain kali nak order lagilah..;D

    BalasPadam
  13. salam kak ina..

    aii.. sume cakap sedap nih.. mesti best choc chip akak tu kan?? nk jugakkk..

    psst: akak.. zaza da emel address, dapat tak? check yer nanti.. :)

    BalasPadam
  14. Kak Ina satu balang dah abis..tak sampai seminggu Tifa seorang saje yang makan :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers