OOO

Isnin, Oktober 25, 2010

Jeng..Jeng..Jeng..

Terharunya rasa  di hati akak kerana sehingga tarikh tamat hari Jumaat lepas,  seramai 55 orang sudi join contest akak.

Memang payah hendak memilih gambar pemenang sehingga para juri mengambil masa yang agak lama untuk memilih pemenang.

Hari ini akak umumkan dulu 
Pemenang tempat ke 10 - 17
 a)  RM10 cash/top up untuk 8 orang pemenang sagu hati (RM10.00 x  8 pemenang)
1. http://www.matjoe.com
2.  http://mummy-ila.blogspot.com
3.  http://mimpisibunga.blogspot.com 
4.  http://cikmin.com
5.  http://ezadlieza.blogspot.com
6.  http://ceritakosong.blogspot.com/
7.  http://azueriena.blogspot.com
8.  http://teratakputeriqareshah.blogspot.com/

Sila hantar no hp ke email akak roslana_06@yahoo.com.my.
 Kalau nak bank in duit pun boleh. Bagitaulah yer.
Sila beritahu samada anda mengguna maxis, celcom ataupun digi.

24 ulasan:

  1. uiii suspen betul ler....huhuhuhu

    BalasPadam
  2. wah...ada jugak terselit nama cikmin kat sini ye...makasih kak ina.. :) dan tahniah kepada pemenang2 utama..

    BalasPadam
  3. tahniah semua.. nama den takde pun..bedebar2 rasanya

    BalasPadam
  4. tahniah kepada pemenang.. huhu..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  5. Tahniah buat semua pemenang.. ;D

    BalasPadam
  6. tahniah kepada yg menang.. huhuhu, x de nama g ni.. berdebar tul..

    BalasPadam
  7. nama ku takde lagi nie..suspen tul..daq diq duq...heheh

    wat pemenang yg telah diumumkan tahniah...

    BalasPadam
  8. tahniah la pd diorg.. diorg taknak tu.. bagi kat aku je.. hihihi

    BalasPadam
  9. tq kak :)
    nanti sat ila email. hehehe

    BalasPadam
  10. Tahniah semua kepada pemenang...

    adakah aku antaranya nanti...insyaallah

    BalasPadam
  11. nama matjoe atas sekali so matjoe dpt no 10 lah yerr.

    apapun tq kak ina

    BalasPadam
  12. Tahniah buat pemenang..

    puh..puh.. moga ada jgak rezeki. hiks..

    BalasPadam
  13. ade jugak name zqah .. thanx kak ina ! =)

    BalasPadam
  14. cis2 berdebar debar rasanya alahai saguhati pun tak masuk nama ambo ~~" kuciwa hak2

    BalasPadam
  15. Alamak.. untuk 1st - 3rd place winner boleh bagitau tak nak baju ke RM? email to fazli@cometcloth.com

    BalasPadam
  16. tahniah la buat pemenang...wahh kuciwa nama ku takde .....waaa....waaa...waaa...

    BalasPadam
  17. congrats to winners ..nama me tak de :(

    BalasPadam
  18. kandungan dengan cepat dan akurat terbukti ampuh untuk melunturkan janin kehamilan muda 1 minggu hingga 1 , 2 , 3 dan 4 bulan
    obat penggugur kandungan adalah suatu bentuk proses berakhirnya kehamilan dengan dikeluarkannya janin ( fetus ) atau embrio sebelum memiliki kemampuan untuk berkembang dan bertahan hidup diluar rahim , sehingga bisa menyebabkan kematiannya pada janin
    Disini akan kami beritahukan kepada Anda langkah cara cepat menggugurkan kandungan dengan cepat dan selamat adalah KURET dan obat aborsi
    Kunyit memang tidak di baik di konsumsi oleh ibu hamil yang sedang hamil muda sehubungan dengan sifatnya untuk melancarkan haid , dan di percayai sebagai obat telat datang bulan
    jual obat aborsi paling manjur Misiprostol Cytotec asli terbukti ampuh melunturkan janin kuat tanpa kuret dengan bersih untuk usia 1 , 2 , 3 sampai 4 bulan dengan aman
    cara mencegah kehamilan Cara Mencegah Kehamilan saat berhubungan suami istri perlu perencanaan
    cara menggugurkan hamil

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers