OOO

Ahad, Oktober 17, 2010

Nak tak join Nuffnang Glitterati Plus

Hari Sabtu semalam kami ahli geli-geli gi ke sini..meeting dan lepak-lepak..tapi kecianlah dengan sumijelly dan ciknorfa yang tak sampai-sampai sebab tersesat jalan.
gambar sebelum pulang...sawanila kat depan tu kelakarlah...tu pun ramai  yang dah balik sebab ada hal lain..yang tinggal ni sajer....ramai-ramai sebut ha.
gambar semua ni akak ambil dari facebook shahroll.hairie tuan punya blog shahrulhairy.com/ yang telah di lantik menjadi tukang ambil gambar dek Nuffnang..Tq shahrulhairy
Oleh sebab ramai yang  bawak kamera besar yang kualiti gambar pun bagus...akak pun malu nak mengeluarkan kamera buruk akak tu.  Sebelum mula apa lagi ..pot pet pot pet dengan sawanila..sebab bukan senang nak jumpa dia sekarang ni.
 
Orang kuat di sebalik  President G Plus  Shah yang telah di pilih sebulat suara
 Ramai gak yang hadir..
Big Boss TIMOTHY dan Audrey turut hadir
Aiyoooo seriusnya chearmster dan Daydeck macam tengah dengar pensyarah tengah pot pet ...memang bagus kalau kalau masuk belajar kat Taylor's University ni...
Malas nak fikir akak cilok ajer dari blog  http://www.chearmster.com/

Ok, maybe ada antara korang yang terpikir, Nuffnang punya event banyak buat kat Kuala Lumpur/Klang Valley area, dekat la pulak aku nak pegi. Betul, itu memang fact, dan diorang aware pasal ni. Akan tetapi, untuk pengetahuan korang, ahli-ahli Glitterati Plus juga berpeluang untuk plan & organize event .

Jadi takde istilah Glitterati members dari negeri-negeri lain seluruh Malaysia untuk rasa terabai dalam kes ni sebab setiap ahli ada suara. Kalau planning betul tak mustahil korang pun dapat join event-event Nuffnang.
Apasallah si Daydeck ni...sabar ajerlah..sebenarnya  masa ni Shah dan TIMOTHY ada  tanya sape yang rajin gi event Nuffang..tu sebab Daydeck dan Sawanila tunjuk kat akak...kelakar tul  bila diingat balik

Syarat-syarat untuk menjadi ahli adalah seperti berikut (At least korang bole fulfill 2 daripada 3 syarat kat bawah ni dah kira layak dah):
  • Kena aktif blogging at least 5 entries sebulan
  • Menyertai at least 30% daripada events yang dianjurkan oleh Nuffnang
  • Menyertai at least 50% daripada contests Nuffnang
Sekarang ni website Glitterati Plus Malaysia still under construction sebab diorang nak buat sama standard macam Glitterati Plus Singapore so aku pun tak sure macam mana korang nak register.

Maybe korang boleh tanya Mr Presiden En Shah, Deputy dia Tian Chad ataupun committee members dia macam Atreyu etc.
 Ambil gambar dari http://www.teratakarmo.com/.
Nak tau lebih lanjut sila ke Glitterati Plus @facebook
Jejai yang tak sabar nak makan...orang lain isi borang keahlian dulu
Daydeck  yang macam orang frust..ciklilyputih ketawa riang entah kenapa tak tahulah..pegi kesini naik kereta ciklilyputih..masing-masing nak rasa jadi tuan..

Dah tentulah kami orang yang pertama isi borang ni...sebab kami kan orang kuat Nuffang.

Jangan risau kalau tak hadir..nanti boleh isi borang on9 yer.
tali barut yang tak habis nak bercerita...ada juga hamzah har..harAnak Perak(tengah sibuk layan  call dari sumijelly yang dah tersesat entah kemana) ada gak hazmanfadzil dan sharing info..tapi masa ni entah ke mana..ke tandas kot
geng blogger melayu..lilyputh, journeyred yang datang bersama ahems dia anak perak, darkbatman, bersama manager dia N, eyriqazz, Jejai, chearmster, Daydeck , arealcelebrity  dan  sawanila
suka tenguk gambar ni..kan dah kena sawan kamera
aksi statik..sanggup kau berpanas nak ambil gambar..pukul 12.00 lebih ni..berpeluh atas bawah.






aksi tak boleh blahhhhh...lepas tu acara menjelajah ke Universiti Taylor' bermula di dalam cuaca yang panas terik..turut beraksi member baru kenal yang pakai topi ferrari  hazmanfadzil (pakai topi) dan arealcelebrity




kalau nak tenguk gambar lagi ke Facebook Shahroll dan Facebook Eyriqazz

kalau nak baca N3 yang berbeza  silalah pergi ke

26 ulasan:

  1. makcik iana tak ingat saye.. sob2..

    BalasPadam
  2. besh la..

    saya mcm x layak je nk join event2 ni semua ;)

    BalasPadam
  3. aku pon tak sempat nak tunggu sampai jam 1.. so aku pon balik awal juga.. tapi best tengok gmbr2 korang ni..happy je.. sory kalau aku tak tegur ye.. sebab aku n wife pemalu sikit..aku kenal eyriqazz je..heheeh

    BalasPadam
  4. wah kak ina..hebat betul lah..tak merasalah cikmin nak join semua event ni...

    BalasPadam
  5. hebat laa kak ina skang.. sayang saya ni tak tentu mood kejap rajin kejap malas.. kalau tak, tentu saya join G Plus

    BalasPadam
  6. Hai akak....

    Sayalah jejaka yang pakai CAP MERAH FERRARI aritu....nice meeting u....

    -hazmanfadzil-

    BalasPadam
  7. kak ina, ada ayat berulang dua kali dalam ni.. :D
    pening gak masa memula baca tu..huh

    erm..bestnya kalo sy pun duduk atas kusi kuning tu..hikhik...verangan je laaa

    BalasPadam
  8. Sah...bestnyer...lain kali mama nak join...

    BalasPadam
  9. whoaahh pasni kena rajin² kn diri join contest and event la eh..hehe..

    BalasPadam
  10. OOoowh 'kerugian' lagik!Tula lambat noirr RSVP t_t
    Tapi TETAP nak join...





    nota kaki : Kak Ina...yang ni bukan email kak ina ka roslana_06@yahoo.com.my
    T_T
    Dua kali da kita email...

    BalasPadam
  11. memang cukup meriah kan dapat kenal ramai blogger, thanks for the link, akak memang sporting sakan

    BalasPadam
  12. so cool, too bad i cant join.. :)

    BalasPadam
  13. @hamzah: woooo aku sorang je leh panggil kak ina as Mak Ina tau!! kan kan kan Mak Ina *sambil cucuk cucuk jari* ahahaha

    BalasPadam
  14. syarat no 2 dan 3 macam tak lepas je kak ina? cane nih?apa kelebihan geli² tambah tu ek?

    BalasPadam
  15. bestnye kak ina...bilalah leh join geng2 geli2 nuffnang nih tak sabar...still ade baby nih...susah baby masih nyusu..tungguuuuu akan ku jumpa gak kak ina nanti...

    BalasPadam
  16. Salam kak,

    bestnya tgk gmbr2 atas tu..tumpang hepi...ehehe :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  17. haha.. che arm tak leh blah..

    btw mane satu sharing info eh?

    BalasPadam
  18. Muahaha... gambar Ku Kini Tertampal Di Blog Kak Ina... Hehehe... Bangga Jap... Hehehe...

    P/s:Hint - Cokelat+Hijau+SpekMata=Buncit

    BalasPadam
  19. sy mau juin, sy mau juin...

    BalasPadam
  20. salam aku..akak dah 2 kali datang kat blog kamu tapi tak jumpa kat mana ruangan komen..

    BalasPadam
  21. memang terbaik..jom sama2 meriahkan gplus MY

    BalasPadam
  22. rasa2nya saya layak tak join Gplus ni kak? huhuhu...join event baru satu rasanya....join contest? ada la gak dedulu...skang dah kurang taktau la sampai 50% ke tak hehehe

    BalasPadam
  23. wahh, bestnyrrrr, nak jointt

    BalasPadam
  24. Salam Kak Ina KL! =D
    Thanks used my photos.. really appreciate that, tapi kan..
    akak nyer Mr.manager tak turun eh! patot cam lain jerk.. hehhe

    yours
    SH

    BalasPadam
  25. nak join gak ler..tp kat area perak takder ker???....huaaaaaaa

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers