Sabtu, Oktober 30, 2010

Pembeli Pertama BlackBerry Torch 9800 Smart Phone-Berbaloi-baloi

Andreas J. Pan sanggup datang  pada pukul 4.00 pagi semata-mata nak menjadi pembeli pertama yang membeli BlackBerry Tourh 9800  dengan harga istimewa cuma RM8.00 sahaja dari harga di pasaran RM2,500.
 
Beliau siap bawak beg tau.  Mestilah ada kelengkapan untuk mandi manda.  
 Pelancaran BB ini telah di buat di La Bodega Pavillion Kuala Lumpur 29h. Oktober 2010
 Aina Azizi pembeli no 2 pun tiba dalam waktu yang sama.  Tak per kan Aina..berbaloi-baloi..

Mereka duduk bersama 8 pembeli pertama sampai pukul 3.30 petang.  Mereke bertuah sebab dapat membeli pada harga cuma RM8.00 sahaja.  Nanti nak suruh pulak tidur situ bila ada lagi pelancaran blackberry baru.  Serius akak tak tau pasal ni..ishhhhhh rugi.

Akak macam biasa interview mereka berdua.  Macam wartawanlah pulak. 

The New BlackBerry Torch 9800 Smartphone
Bagi 100 selepas 10 orang  yang pertama,mereka dapat juga membeli BB Touch 9800  RM488.00 dengan harga istimewa tu sebab mereka sanggup beratur dari pukul berapa pun akak tak tahu. 

 

100 pembeli seterusnya akan dapat membeli dengan harga RM888.00

OOooooppppp... ada ambil gambar curi ek...
 Ikut email suruh sampai pukul 2.00 petang.  Bersama calun menantu Zaid
Belakang Kenny
Nasib baiklah ada persembahan artis ni..tapi tak perasan sape nama dia 
Gadis Celcom
 Chearmster sedang mengurat aweks Celcom
 Oleh sebab kelaparan kami semua makan kat dalam Pavillion.  Candid lagi.
 Emcee pada hari tersebut. Dalam pukul 3.15 acara bermulalah Celcom Blackberry Torch 9800 Lauch  di  La Bodega

Welcoming speech by Mr Chee Pok Jin, Chief Marketing Officer Celcom Axiata Berhad
Launch of Blackberry Torch 9800 by Mr Chee Pok Jin, Celcom Chief Marketing Officer and Encik Zalman Aefendy Zainal Abidin, Celcom's Director of Marketing
Bertuahnya mereka.  Pengorbanan mereka memang berbaloi-baloi.
Timothy pun bersama
Kami yang hadir sempena pelancaran  Celcom Blackberry Torch 9800 Lauch  di  La Bodega
Bersama  arealcelebritytuanpunya gambar.  Terima kasih banyak yer.  
 Lepas ni akak balik.  Tak taulah pulak ada persembahan lagi kat situ..tak lama hujan turun selebat-lebatnya. 

p/s Tolong like/vote akak kat  gi ke photo voting, pastu klik like .  Kalau tak faham klik  SINI.

23 ulasan:

  1. salam kakina...
    tabik springggg ngan kakina sebab rajin joint event2 yang cam gini...
    cayalah kakina!!!

    BalasPadam
  2. Cantik Amoi Kat Sana Kan... Hehehe....

    BalasPadam
  3. Sonok la dapat pegi event tue.... anyway saya baru je upload gambar - tolong VOTE saya gak yee... akak punye gambar sume saya dah vote....Setakat arini akak maintain nombor dua....jom ajak geng talibarut VOTE kita yea....

    BalasPadam
  4. kak ina pun dapat harga murah la ye.jeles nya tgk

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Kak Ina

    saya pakai blue berry ajerrr

    Wassalam

    BalasPadam
  6. Laaa...kak ina ader ker semalam????
    Tak perasan.
    Duk sibuk beratur..*_*
    Last2 hampasssss!

    BalasPadam
  7. bestnye kak inaaaa..seronok tue..skrg ber BBM la ea????

    BalasPadam
  8. salam kak ina
    wahhhh....berbaloi2 tunggu dari pukul 4 am dpt beli bb ngan harga rm8 jer.......iskh iskh iskh....

    kalau tergolong dlm group 100 yg pertama dpt beli ngan harga tak sampai rm5oo tu pun berbaloi2 lagi..

    waaaaa...mau nangisss oooo

    BalasPadam
  9. Hey, something is wrong with your site in Opera, you should check into it.

    BalasPadam
  10. salam kak

    bila la dpt join event2 mcm ni

    BalasPadam
  11. RM8.00???

    rezeki sungguh! kita yg kuar duit beli dulu sampai terketar2 nak kuar wit.. huhu..

    BalasPadam
  12. kalau akak yg menang mesti lagi bestkan ;)

    BalasPadam
  13. adus keja la akak, rugi tak dpat beli..huhu

    BalasPadam
  14. Sioknye dapat beli tipon harga 8 ringgit. nasib baik saya jauh, kalau tak, nak juga bangun awal beratur beli. Hehehehehe....

    BalasPadam
  15. perghhh gigih tol akak ni..:)

    BalasPadam
  16. salam.kak
    tak tau pun kak ina.kalo tunggu awal leh beli semurah tu ..kalu tau ..2 ari seblom saya tunggu..hehehehhe

    BalasPadam
  17. makin happening k ina skrg, glamer dah

    BalasPadam
  18. keje, memang tak dapat nak pi.
    tapi best oh dapat beli dengan rege 8 inggit je.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers