OOO

Ahad, Oktober 17, 2010

Sessi Mengembara di Universiti Taylor's (Taylor's University)

 Sebelum tunjuk gambar yang lain..akak nak pot pet ni
Salah seorang ahli baru tali barut akak dah tersentaplah..sebab akak tak letak link dan muka besar-besar dalam blog akak ni...sape lagi si hamzah Har..Har..Har..

Demi memuaskan hati dia akak letak gambar dia yang akak sempat snap..memang handsome tapi kan apasal mulut dia tu ha....jawab hamzah jangan tak jawab.
Amboi hamzah  pandang  Lily macam orang bercinta ajer ek
Pastu dia nak tau sape pulak sharinginfo..la...duk dekat situ pun boleh tak kenal..sabar ajerlah..yang belah kiri tulah sharinginfo,.arealcelebrity dan kanan hazmanfadzil
hazmanfadzileyriqazz,. sharinginfo  dan darkbatman tengah buat tu???


Bermulalah pengembaraan ke sekitar Taylor's University pada pukul 1.00 tengahari..bila tenguk kemudahan yang di sediakan di sini memang berbaloi dengan RM yang di keluarkan...besar sungguh..ada Kalau nak makan minum atau sessi lepaking kat sini ada Starbucks dan Subway.
Ada juga cafe biasa dan kedai runcit..sape yang belajar kat sini memang tak risau tentang makan minum.


 Kami di bawa oleh kakitangan Taylor's University yang cun..antara kursus yang di tawarkan di sini ialah
School of Architecture, Building and Design
School of Biosciences
Taylor’s Business School
School of Communication
School of Computing and IT
The Design School
School of Engineering
School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts
Language Centre
Taylor’s Law School
School of Medicine
kereta ni di hasilkan sendiri oleh pelajar di sini
dalam makmal engineering
 posing jangan tak posing..
kereta pecut ni pun di hasilkan pelajar di sini
baru ajer menang hadiah
 kemudian kami ke tingkat atas naik lif ..sempat jugak shahrul snap
dilarang merokok 
pemandangan dari atas
salah satu dewan kuliah
takut weiiii bila gi ke sini..tempat anatomi..
mestilah tempat orang ambik medik ni...ada mayat kan..salah satu kursus yang ditawarkan disini
 kena turun tangga bila nak ke bawah...
dan terus ke sini
didalam library..best oooo sejukkkk semua lepak jap
best oooo sejukkkk semua lepak jap..
 memang best library ni...
 dalam library mana boleh bising kan...tapi dah ramai mana boleh senyap..
ada juga blogger yang  nak cuba 
 nak beli barangan cenderahati pun boleh..tapi sorang pun tak beli..window shopping ajer
bila keluar dari library kami ingatkan dah habis pengembaraan di sini..sebab masing-masing dah penat dah lapar..rupernya belum habis lagi...yang gelak tu sebab ada yang dah ucap thank you kat staff Taylor's tu termasuk akak...lepas tu semua bantai gelak ramai-ramai..la  ingatkan dah habis..
masa nak gi ke dewan...ada pelajar  yang tengah buat projek
Tak tau kenapa Miss Xeroz gelak..shah dan Jaz  pun ada..kat belakang Ruby...rupanya kami ke bahagian  sini...apa ke nama tempat ni...tapi rasanya restoren tempat  pelajar buat praktikal sape nak jadi chef
tenguklah  kursus yang di tawarkan di Taylor's University..kalau sape yang nak tau lebih lanjut boleh ke website http://www.taylors.edu.my/.terselit pulak si Jejai
tali barut yang tengah pot pet..pot....pet.Daydeck  Jejai, eyriqzz dan sawanila
 sebelum sessi bergambar...Jaz ada.. hamzah pun ada
 shahrulhairy yang bertungkus lumus mengambil gambar
sebelum pulang kita tangkap gambar kenangan dulu..nasib baik Lily bawak keta jalan tol..cepat sampai balik kat Danau Kota..perut dah kelaparan dah masa ni...nasibbaiklah dah masak dulu sebelum ke sini

ambil gambar dari  Facebook Eyriqazz , Facebook Shahrol
dan facebook Daydeck..baru ajer upload gambar 
Daydeck pun baru ajer buat N3

Lambat bebeno nak tunggu Lily upload gambar..

20 ulasan:

  1. salam kak ina KL..kak tu terbaring tenang tu mayat real ek?..erkk..

    BalasPadam
  2. bestnyer dapat jumper bloggers yg lain, liza nie ahli biasa jer so takde ler dapat join

    BalasPadam
  3. hehe.. rilek2 makcik ina..

    rasa lawak pulak entry ni.. har har har

    BalasPadam
  4. kak ina lain kali bawak satay ayam panggang ek..hehe

    BalasPadam
  5. wow..bestnye jelajar taylor uni nih..rugi lak tak dpt join.l.

    BalasPadam
  6. kak ina..cantik ye tempat tu...ade rase cam nak blajar balik ke?...kak apa masakan baru..aku ingat makan je...hikkhik

    BalasPadam
  7. Sesungguhnya tahap dahaga masa tour ini amatlah tinggi.....HAUSSSS

    BalasPadam
  8. busy busy busy... aktiviti byk sangatlah

    BalasPadam
  9. erkkk. aie pun bru tau yg 2 sharinginfoz..ahaha.. adoi.. mcm mane depan2 leh xkenal.

    BalasPadam
  10. Dok ralit tengok gambar. Tang anatomi tu, terus skroll laju2. Tak mo tengok. Midnite dah ni...wuwuwu.

    BalasPadam
  11. salam kak;
    bestnya gi meneroka ye.....banyak pengalaman dapat huhuhu....

    BalasPadam
  12. rugi tak pergi, maybe next time ya, anyway ooooo itu rupanya sharinginfoz

    BalasPadam
  13. amboi meriahnyerrr. teringin gak nak pegi...

    BalasPadam
  14. besh juga ek p mlawat2 gitu..

    akak..jemput join yer GA yang yong yong anjur kan :)

    BalasPadam
  15. bestnye. kalau x ila nak g tp takde kat malaysia lak

    BalasPadam
  16. owh! itu rupanyer saudara sharinginfo yg berhati mulia... sy sungguh gembira akhirnya sy dpt kenal muka beliau!! bravo, saudara sharinginfo....!!!!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers