OOO

Isnin, Oktober 18, 2010

Terjah Blog Che Armster Taukeh Cometcloth

About Me-kat profile ada ayat ni..Sebelum ni malas nak tulis.. tapi sekarang dah rajin. Tapi taktau nak tulis ape la.. sekian terima kasih..

Sekali tenguk masa Azwan Ali masa muda kan...tu sebab member tali barut kutuk dia macam tu.   Pastu mereka kata dia ni anak ikan siakap  Sumijelly.

Tu dulu, sekarang ni  Hamzah har..har..har.dah menggantikan tempat armster ni.
Sekarang ni armster masih lagi mencari mak ikan yang sesuai.  Sapelah agaknya yang layak ek.
cute jugak ek armster ni masa kecik..
Mula berblog pada Jun 2010..pada masa tu dia bercerita tentang diri dan kehidupan seharian.  Berasal dari Johor tapi tak tau kat mana tapi selalu balik ke Batu Pahat.

Hajat di hati dia nak datang beraya kat umah akak sambil nak hantar pes soto batu pahat..tapi ahsik tak tertunailah hasrat di hati dia.

Untuk menunaikan hasrat di hati beliau telah di jemput oleh mak ikan SumiJelly beraya bersama Eyriqazz.  Baca kat  http://www.chearmster.com/2010/09/beraya-di-rumah-sumijelly.html

Pernah menghilangkan diri sekejap..nanti tau kenapa..bacalah kat sini http://www.chearmster.com/2010/09/ke-mana-che-armster-menghilang-part-2.html
Pertamakali bersua muka di Vaseline Party ....
pagi tu beliau gi ke Digi Shah Alam bersama anak akak, petang dia dan manager akak berkejar ke Luna Bar..
http://www.chearmster.com/2010/10/culprit-yang-membuatkan-aku-slow-nak.html
hari sabtu jumpa lagi dia ni..dah ketagih nak join macam kami ni
 Paling  best sebab Armster ni pandai lukis kartun..ni salah satu hasil tangan beliau.  Nak baca lebih lanjut http://www.chearmster.com/2010/09/sesi-beraya-paling-aku-tak-faham-motif.html
 
  Armster tengah buat contest jugk ni.  Beliaulah taukeh Comet Clothing .  Kena review tentang  apa yang ada di comet clothing.  Hadiah menarik  di sediakan kepada pemenang.  Cepatlah join yer
apa ada di Comet Clothing
Buat pengetahuan semua armster nilah salah penaja hadiah pertama, kedua dan ketiga.  Hadiah berupa t-shirt untuk di menangi.  Kat bawah nilah contoh t shirt tersebutm yang akan di menangi nanti.  Sape yang menang boleh pilih saiz yer tapi design bergantung kepada stok yang ada.
 
 Kalau nak tenguk dan nak beli bolehlah pergi ke http://www.cometcloth.com/search/label/T-Shirt

Sape yang nak join contest akak kenalah cepat, sebab 22hb. Oktober ni..dah nak habis dah..rugi tau tak join.
Jomlah terjah ke blog beliau...macam-macam ada ...

Dulu dia panggil kak ina kl...sekarang mak ina kl..apakah motif di sebalik panggilan nama tersebut????????

13 ulasan:

  1. thanks sebab introduce blog ni, nak terjah lepas nie...

    BalasPadam
  2. sebab panggil mak ina kl sebab yana kot kak ina.... ehehehhe

    BalasPadam
  3. aunty ina..

    nanti join okeh.. har har har..

    BalasPadam
  4. Hahahaha.. Tenkiu Mak Ina KL sebab sudi menerjah saye.. Nasib baik takde sebut pasal pes soto :D

    BalasPadam
  5. blog che armster ni byk citer lawak.. layan beb..hehe

    BalasPadam
  6. nak jadi menantu la tu kot.. hehehhe

    BalasPadam
  7. a'a la kak muka dier mcm Azwan Ali..

    BalasPadam
  8. panggilan ada makna tuh..hehe..

    eh, mmg ada iras azwan ali la..huhu..

    p/s: kak ina..kalau ada sempat pos cookies..gtau eh..

    BalasPadam
  9. nnti nak jenguk blog azwan ali baru tu...mmg ada iras

    BalasPadam
  10. kak ina, nanti add me kat fb ek.. ^_^

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers