OOO

Rabu, November 10, 2010

Adik Dato' Siti Nurhaliza Siti Saerah Dah Nikah

 
Rupenya Siti Saerah dah kawin dengan Saiful Anuar pada 27 Oktober yang lalu dan mereka telah selamat bernikah di Kuala Lipis, Pahang.  Syukur alhamdulliah.
  
Eloklah tu..buat yang wajid dulu ..nak buat majlis sanding besar-besaran boleh buat kemudian.  Janganlah macam separuh artis tu bercinta bagai nak rak...akhirnya...tak jadi.

Tak per..kalau fulus tak cukup ..Dato Siti boleh taja

Petikan Kosmo

KUALA LUMPUR - Siti Saerah yang merupakan adik kepada penyanyi wanita nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza dipercayai telah bernikah pada 27 Oktober yang lalu.


SAERAH bersama suami yang kini tersebar dalam laman sosial Facebook.

Menurut Rozie Abd. Razak, Saerah, 27, yang pernah menyertai program realiti TV, One In A Million musim kedua pada tahun 2008 telah bernikah dengan lelaki yang dikenali sebagai Epul atau Saiful Anuar, 27. Pasangan suami isteri itu kini dipercayai sedang berbulan madu di salah sebuah pusat peranginan di Johor.

"Memang saya akui yang adik ipar saya itu telahpun bernikah kira-kira dua minggu yang lalu dan majlis hanya dibuat secara sederhana sahaja dihadiri oleh ahli keluarga terdekat kedua-dua belah pihak di Kuala Lipis, Pahang.

"Bagi kami sekeluarga, apa yang lebih penting ialah Saerah sekarang sudah selamat bernikah dengan lelaki pilihannya dan menjadi seorang isteri sekarang," ujarnya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

20 ulasan:

  1. Baguslah..tak payah nak kecoh-kecoh...

    BalasPadam
  2. urmm baru dapat tahu..btw congrats :)

    BalasPadam
  3. bagus la dah kawen..
    tapi kenapa senyap2..
    kan benda baik elok di heboh2 kan..

    BalasPadam
  4. elok le dah kawin.. lepas ni jagalah rumahtangga baik-baik..

    BalasPadam
  5. salam kak ina..

    bagus macam ni..tak payah nak gembar gembur then tak kawin2..tak kecoh pun takpe..yg penting ikatan tu dah halal..apa2pun tahniah utk saerah..

    BalasPadam
  6. bagus la, keco2 wat pe je, publisiti je

    BalasPadam
  7. amboi kak inaaa, kelas gituuu..udah jadi reporter ke?? hehehe..gurau aje kak;-)

    BalasPadam
  8. ok ler tu, dari buat maksiat tanpa ikatan yg sah kan

    BalasPadam
  9. elokla nikah cepat..sakit mato dah nengok dowang tu ...alhamdulillah

    BalasPadam
  10. salam...sib baik saiful anuar ... bukan anuar zain..kalau tak mau saya melalak huhuhuhhuhuhu

    BalasPadam
  11. dh nikah dh? cptnye..tp bab2 adik beradik siti ne skg asek sal kawen cerai pegnan.. xde cite lain diaorg ne.hee

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah....elok ler tuh dah mendirikan masjid

    BalasPadam
  13. sudah sampai masanyaaa.. kawin je laaa.. sama2 jaga rumahtangga..
    amiiinnnn..

    BalasPadam
  14. ada gak terbaca kisah mengenainya, maybe ada sebab2 tertentu kan

    Skyline Nuffnang Premiere Screening

    BalasPadam
  15. mungkin adik die tak nak publisiti dah kot.... hurmmm..

    BalasPadam
  16. tumpang gembira..nak kwen gak la..hehhee

    BalasPadam
  17. selamat perantin baru!!!!

    er..er....adik kawen..akak cerai..(yg masuk af tu..sapa nama dia..?)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers