OOO

Rabu, November 03, 2010

Akhirnya tertunailah hasrat dihati (BE lebih dari RM100.00)

Memang merudum betul mood akak ni sejak kematian arwah anak buah suami akak.  Selama ni tak pernah tau dia ada fb.  Semalam bila pergi ke rumah arwah tanya dengan adik perempuan dia, dia bagitau nama fb arwah.

Bila tenguk gambar-gambar arwah bersama motor kesayangan mengalir lagi air mata dibuatnya.  Al fatihah buat arwah dan semuga arwah tenang dan rohnya di cucuri rahmat.


Di saat masih bersedih terselit  pula rasa gembira di hati.  Alhamdulliah hajat dihati ingin melihat  satu be lebih dari RM100.00 telah tertunai.  Dulu kalau dapat pun,  lagi sikit nak ke RM100.00.  Alhamdulliah masih bergerak lagi RM di situ. 

Walaupun cuma satu, terasa satu kepuasan yang tak terhingga.  Apa yang di usahakan terasa berbaloi-baloi.

Terima kasih pembaca blog akak dan Nuffnang.  Tanpa kalian tak adalah trafik dan tanpa trafik taklah boleh akak dapat sebanyak ini.

p/s maaf yer..akak tak balas  lagi komen rakan-rakan. Masih bersedih.  Insyallah dah ada mood akak jejalan kat blog sape yang bagi komen.

33 ulasan:

  1. BE saya tak bertambah2, rasanya saya dah buat salah kat nuff kot

    huhu

    BalasPadam
  2. tahniah kak...nak up trafik tu yg lambat saya ni

    yg pemenang dah email terima kasih pada akak yg sudi terima saya jd penaja kecik :)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah kak..jangan terlalu sedih kak

    BalasPadam
  4. kak ina.. jelesnyer ai...
    BE ai... rm10 sajok... huhuhu!!!

    BalasPadam
  5. alhamdulillah..merasa jugak cikmin kali ni rm130++ satu BE..

    BalasPadam
  6. Wow....!!! Tak Pernah Merasa Lagi... Blog aReaL Visitor Ciput Jerk.. Lawa Header Baru... Hehehe

    Ada Apa Dengan BlackBerry Torch 9800

    BalasPadam
  7. tahniah kak...rezeki akak tu..

    BalasPadam
  8. tahniah rejekik tu..kata indon tukang sapu

    BalasPadam
  9. Salam kak

    Alhamdulillah...Al-Fatihah

    BalasPadam
  10. huhuhu.... nak dapat rm20 pun susah..
    kak, kongsi tip skit...

    BalasPadam
  11. Al- fatihah untuk arwah..takziah yea.. Kak, insya allah nanti BE akak akan jadi lebih, tak pe, slow2 yeaa..

    BalasPadam
  12. perhh....juling bijik mata tengok bonus tu..
    isk...sedang berusaha menaikkan trafik lagi

    BalasPadam
  13. nokia mmg mahal kak.. tahniah! sgt best klau dpt be gadget cmne.

    BalasPadam
  14. congrats kak ina :) rezeki tu :)

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah..semoga kita tidak leka dan lalai..

    smoga kak Ina KL lebih bersemangat lagi okay..

    teruskan menulis..

    hui hui

    BalasPadam
  16. alfatihah buat arwah....



    BE paling banyak utk saya rm15.10 je..hahaha

    cerita banyak tapi masa mencemburui saya..hehe(skemanya ayat)

    nanti bolehla kak ina kl belanja ye ngan duit BE tu ;)

    BalasPadam
  17. best la akak...caner la nak jadik mcm ni..Lisa nyer masih la di takuk tu..xde yang klik kot..

    BalasPadam
  18. tahniah kak..
    blog akak UV lebat, ramai sayang.. sure leh dpt... tumpang hepi... ;)

    BalasPadam
  19. Tahniah kak..

    berbaloi2 akak nye blog nie.. lebat sungguh!

    BalasPadam
  20. alfatihah buat arwah.


    seronok nye kak kalau saya buleh dapat mcm tu! haha.

    BalasPadam
  21. wahhhh... caiyok la sis... alhamdulillah... murah rezeki :D

    BalasPadam
  22. waa.....jeles..jeles...sumi nya BE tak pernah pun cecah RM50...... waaaaa.......


    Sumijelly.com

    BalasPadam
  23. tahniah dan takziah diucapkan T___T

    BalasPadam
  24. tahniah kak...
    dan takziah...
    dalm suka ada duka...mmg biasa dlm kehidupan..
    yg penting hidup mesti diterukan ..heheh.. tul tak??

    BalasPadam
  25. salam kak ina...baru sempat masuk blog akak hari ni...macam2 hal jadi kat rumah..
    takziah atas kehilangan anak buah suami kak ina tu....alfatihah buat arwah..

    tahniah dgn rezeki nuff akak...moga bertambah suksess.

    BalasPadam
  26. congrates kak..leh lah bagi tips nanti cmne nak dapat BE tinggi camtu

    BalasPadam
  27. Salam takziah akak... InsyaAllah akan ada punya rezeki akak :)

    BalasPadam
  28. Wahhh.. memang mantop lar satu BE boleh cecah 100++.. tahniah! :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers