Jumaat, November 05, 2010

Ambank Inspector ATM event

Sticky Post 48 hours..
Nak tenguk N3 terbaru sila skroll ke bawah

Keluar cepat sebab takut jalan jem. Sebab dah pernah sampai taklah sesat. Diadakan di Taylor's Lakeside Campus for Ambank Inspector ATM event.
Sebelum upacara pelancaran kami telah di beri penerangan tentang games ini
oleh AmBank E xecutive Echannel, Puan Khadijah Mohamed Nor.

Memang peramah sungguh Puan Khadijah ni...layanan punyalah best pastu kan senyuman ashik terukir di bibir dan kami terasa di hargai walaupun kami cuma blogger yang kurang popular.
Dan bermula sessi ambil gambar..
Ucapan dari Pegawai AmBank

Sebab apa AmBank Inspector memilih facebook, sebab rakyat Malaysia kan yang ramai suka lepak kat facebook. Tenguk tu 7.6 million tau..amboi kalau rajin baca buku kan bagus.

Kenapa AmBank memilih Seven E. Sebab kawasan dan persekitaran yang selamat dan juga di dalam Seven E ada di sediakan CCTV selain beroperasi 24 jam. Kalau sesak tengah malam pun boleh keluarkan wang tanpa perasaan risau.
Nak gak ambil gambar di sini..nak merasa
1, 2 , 3........ya beda bedooooooooo

Selepas itu kami di pelawa makan/minum kat Taylor's Lake Side Taragon Restaurant. 2 minggu lalu masa gi lawatan ke Taylor's University Taragon Restaurant ni tutup.
Sessi Bergambar di Taylor's Lake Side Taragon Restaurant
tq tianchad


Inspector ATN's the name. Winning prizes is the game.
Hadiah memang best-best tau
Senang ajer nak join contest ni.
1) Mula-mula gilah ke outlets Seven E kat mana-mana.
Masuklah kedalam dan terus cari ATM Ambank.

2. Buatlah transaction yang boleh keluarkan resit. Jangan risau jika anda tiada kad ATM AmBank. Boleh gunakan kad ATM bank yang lain juga tapi kenalah charge RM1.00 setiap kali pengeluaran. Bila dah selesai ambil resit.

Penting tau resit tu, simpan baik-baik, jangan buang dalam tong sampah pulak.

Jika dalam satu hari anda membuat transaction sebanyak 5 kali di 5 outlets Seven E yang berlainan, anda layak mendapat extra points sebanyak 10,000.

3. Bila dah sampai kat rumah, onlah pc ataupun laptop pastu bukalah laman facebook. Kemudian taip facebook.com/AmBankInspectorATM

4. Kemudian klik
Like
5. Klik pergi ke Aplikasi

Kemudian isilah butir-butir transaction, kalau tak faham ada di tunjukkan contoh seperti dibawah

6. isi sample resit ada jadi jangan risau camner nak isi dan
masukkan gambar yang paling kreatif dengan AmBank ATM

7. Dah siap. Senang bukan.
8. Barulah boleh suruh kawan vote dan dapat point. Setiap satu resit kita berhak main game yang di panggil Inspector ATM SpotGame..ala lebih kurang macam cari perbezaan 2 gambar.. Cuma 3 kali ajer boleh main games ini. (gambar berlainan tau,bukannya sama).

Kalau cepat spot perbezaan 2 gambar, banyaklah dapat point, kalau terhegeh-hegeh dan mata rabun cam akak ni..lamalah sikit, sampai masa dah habis dan main 3 games cuma dapat sikit ajer points.
kalau dapat yang tu kan best.

Start collecting points on Facebook to win those amazing prizes by

1. Getting votes for your photos.
2. Playing the AmBank Inspector ATM "Spot the Difference" Game
3. Voting for other participants's photos.

Contest period from 27 Oktober to 26 December 2010.
This contest is open to all Meps-equipped ATM cardholders.

23 ulasan:

  1. oo.ada contest baru yer..me tak join contest yg ala2 game ni..and penat nak fish for vote jugak kat FB tu :)

    BalasPadam
  2. wah best contest ni. must join :)

    BalasPadam
  3. waaa detail gila kak ina buat :D

    BalasPadam
  4. good luck kak..tak dapat nak join apa pun skang pasal anak asyik tak sihat je huhuhu..

    BalasPadam
  5. nak carilah lah nanti mesin ATM dekat 7E ni.. entri terbaik dari kak ina..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Kak Ina

    tahniah atas n3 ni

    Wassalam

    BalasPadam
  7. promosi bagus betol, rasa nak cuba jer...

    BalasPadam
  8. wow weee, ni advertorial ekk??

    BalasPadam
  9. Wahhh gitu!





    nota kaki : Kak ina,santek ar header baru.^_^

    BalasPadam
  10. mas ada juga kad atm ambank. nanti boleh la try

    BalasPadam
  11. Nampaknya dalam carta leaderboard contest nie... rasanya kak ina la blogger yang still dapat top 10.... p/s: sama2 la kita VOTE gambar masing2 yea... ;-p

    BalasPadam
  12. good luck akak..moga menang grand prize...

    BalasPadam
  13. hari tu ada gak nak try...tp tak jumpa la pulak ATM AMbank..
    nanti la nak cuba.....


    Sumijelly.com

    BalasPadam
  14. kak ina...ni nak bgtau jer...ternampak spelling error kat bawah gambar kat taylor's tu..atm jadi atn..

    p/s...wah...header dah letak gambar sipi2 plk...nice one.

    BalasPadam
  15. Yang beshnyer mesti time menikmati makanan. Hahaha

    BalasPadam
  16. woho..penerangan bgus ni..trus saya faham~

    BalasPadam
  17. glamer k ina skrg, sana sini ada gambar k ina

    BalasPadam
  18. wah kak...best kan klu dapat hadiah! lps ni mkn kfc puas2..tahniah kak...

    BalasPadam
  19. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  20. owh..rupanya ini...faham...faham

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers