OOO

Ad

Ahad, November 14, 2010

Terujanya Dengan BlackBerry Torch 9800 Smart Phone

 Saya ke Pavillion di Kuala Lumpur pada 29 October
Masa kat dalam Pavillion tu akak nampak  kolum sempena Depavali.  Cantiknya
Bila keluar  ajer dari Pavillion wauuu terkejut...apakah yang telah terjadi di sini..
Kenapa mereka sanggup beratur sepanjang ini?  Adakah diorang beratur panjang nie untuk ambik bubur lambok percuma??
Atau sebab beratur untuk tenguk wayang percuma??
Owh!!!Patutlah semua beratur panjang sebab Celcom ada buat jualan Blackberry Torch.Ni adalah offer-offer yang ditawarkan pada hari tersebut :-

 By the way, there’s something else we have to share with you – On this auspicious date of 29 October 2010, the Celcom BlackBerry Torch 9800 is officially launched and there’s a one-day-only crazy deal going on in conjunction with the launch! Here’s what you can expect:
- Enjoy the Celcom BlackBerry Torch at CRAZY prices from as low as RM 8 when you sign up on the day with Celcom Exec or Celcom Biz plans!
- 1st 10 customers to sign up get it at RM 8!!!
- Next 100 customers get it at RM 488!!
- Following 100 customers get it at RM 888!
- ONLY LIMITED STOCK AVAILABLE and it’s FIRST COME FIRST SERVED… so get there as early as you can!
- Get a FREE Limited Edition BlackBerry Torch Door Cover, FREE BlackBerry Torch hard casing plus FREE Call Me Tones for 1 month worth RM5, games, apps for BlackBerry®. Just Dial *118#, and select STUFF FOR BLACKBERRY!
- There’ll also be many other fun activities, prizes and giveaways on the launch date.

Orang yang pertama dapat membeli Blackberry torch dengan harga RM8.00.  Sanggup dia beratur dari jam 4.00 pagi.

Sanggup ye bang beratur dari pagi untuk dapat Blackberry dengan harga murah sangat.  Bertuahnya menjadi pembeli pertama.  Tentu menjadi kenangan yang terindah.
Celcom  telah melancarkan BlackBerry Torch 9800 di La Bodega Pavillion  pada 29 Oktober 2010 yang lalu.
Terdapat pelbagai tawaran yang menarik GILER KENTANG yang Celcom buat sampaikan orang ramai boleh  terliur dan mengidam untuk melanggan Celcom Exac50 BlackBerry Torch 9800.
Sebab tu mereka sanggup beratur dalam cuaca yang panas untuk mendapatkan tawaran yang sungguh menarik ini. Salute dengan mereka ni juga.
Terubat hati mereka sebab di sediakan air dan ada juga hiburan dari penyanyi.
 Gadis Celcom yang rajin sungguh bagi penerangan tentang  Blackberry Torch 9800
 Ramai yang tertarik termasuklah akak
Sebelum pelancaran..kami semua borak sakan
 Ucapan  pembukaan dari Mr Chee Pok Jin, 
Chief Marketing Officer Celcom Axiata Berhad
Pelancaran Blackberry Torch 9800 by Mr Chee Pok Jin, Celcom Chief Marketing Officer and Encik Zalman Aefendy Zainal Abidin, Celcom's Director of Marketing
Wah akak pun tertarik dengan  BlackBerry Torch 9800...mampukah aku..
Akak bagi fakta-fakta kenapakah anda perlu   perlu melanggan Celcom Exac50 plan dan dapatkan BlackBerry Torch 9800.
Fakta Pertama: Simpanan data
Dengan kemampuan sokongan memory card microSD sehingga 32GB korang tidak perlukan lagi gadjet korang seperti mp4 atau mp3. Korang boleh simpan lagu-lagu kegemaran korang serta video korang dengan mudah dalam BlackBerry Torch 9800 yang stylo ini.
Fakta Ke 2 .  5MP camera

BlackBerry Torch 9800 dilengkapi dengan 5mp camera yang kualiti yang baik sama seperti DSLR. Tak kan la pegi pasar pun korang nak bawak DSLR kan, tapi kalau korang ada BlackBerry Torch 9800 ni korang mudah untuk kemana sahaja tanpa terlepas peluang untuk mengabadikan memori menarik dalam sekeping gambar.
Fakta ke 3. Intergrated Social Feeds

Dengan Celcom BlackBerry Torch 9800 ini korang akan lebih mudah untuk update kesemua social network korang seperti Facebook,Twitter,LinkedIn dan banyak lagi dengan paparan mudah dan menarik.


Macam kat pelancaran ni..kita boleh ajer hantar  tentang event ni ke facebook ataupun twitter macam kelajuan jet ke bulan...wah canggih sungguh kan blackberry torch ni.
Bertuahnya mereka.  Pengorbanan mereka memang berbaloi-baloi.
Fakta ke 4. Faster, Richer browsingDengan Celcom BlackBerry Torch 9800 ini korang tak perlu gusar kerana Celcom BlackBerry Torch 9800 ini mempunyai kebolehan untuk multi browsing dengan pantas dan cool. Korang juga boleh bookmark kesemua website favorite korang seperti website Celcom untuk memudahkan korang membuat bayaran online dan mendapatkan promosi menarik daripada celcom.
Fakta ke 5. Celcom Exec Postpaid plan – Celcom Exec 50
 Kenapa dengan Celcom Exac50 plan?
  • Hanya dengan Rm50/sebulan korang dah boleh menikmati pelbagai kemudahan daripada Celcom
  • Korang akan dapat diskaun sehingga 30% pada setiap bulan
  • Kadar panggila yang lebih murah daripada telco-telco lain. Hanya 15sen/min.
  • PERCUMA Celcom Broadband Plan untuk 1Bulan
  • Cakap banyak, Jimat banyak
Tenguk ajer pakej yang di sediakan..menarik bukan
Jadi korang tunggu apa lagi? Jadilah sebahagian daripada komuniti yang TERHEBAT dengan  network yang TERPANTAS,TERLUAS dan TERHEBAT di MALAYSIA. 

Memang berbaloi-baloi.  Apa tunggu lama lagi

bbtorch Pelancaran Blackberry Torch Celcom di Pavillion
Ciri-Ciri yang ada pada Blackberry Torch 9800 Smartphone ini.
Screenshot 11 Pelancaran Blackberry Torch Celcom di Pavillion 
Inilah ciri-ciri yang dicari-cari pada Smartphone Blackberry selama ni, sebab paparan skrin sentuhan yang  berukuran 3.2 inci dan juga memiliki papan kunci keyboard yang unik.

Kelebihan yang ada pada pelan Celcom Exec 50
Don’t fret if you can’t attend the event, you can still get the Celcom Blackberry Torch & enjoy affordable prices plus the widest coverage with Celcom, Malaysia’s No. 1 Blackberry community – in any Blue Cube outlet nationwide – from 3 November 2010 onwards! Check out these affordable packages from Celcom:

Untuk maklumat yang lebih lanjut tentang CELCOM EXAC50 plan : http://www.celcom.com.my/celcomexec/blackberry/bbtorch9800.php

Pre-register dan pembelian BlackBerry Torch 9800 : 

CELCOM!!! The Power is in your Hand.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers