OOO

Selasa, November 09, 2010

Comelnya anak Que Haidar Dan Seksinya Linda Jasmine

Sukanya tenguk gambar Tengku Ratu Haidar ni.  Yang tak best sebab tersentil puntinglah pulak.  Gaun pun cantik.
Kredit gambar http://beautifulnara.com
Oh yeiiiii haaaa seksinya Linda Jasmine...hot sungguhlah dia ni.  Sofia Jane nampak tua lah pulak.
memang comel mak dan anak ..al maklumlah anak kacukan
 wah nampak lurah dendamlah pulak..sabar ajerlah..pasni kena mengaku yer

1.  pandang kek ker
2.  pandang que ker
3.  pandang anak dia ker
4.  pandang ke ......linda jasmine ker..

sila jawab dengan jujur kkkk..

Kalau nak tenguk lagi gambar gi ke http://beautifulnara.com

p/s sekali sekali masukkan gak cerita artis..tak per kan

31 ulasan:

  1. kak ina

    malas nak kata lagi, dah artis...suka tayang sana sini..alahai..

    syukur kan kita tak seglemor depa...

    BalasPadam
  2. linda kena menten seksi kak ina..pasal que tu muda bangat...hehehe..ngaku ni...memula pandang ----linda jasmin dulu..hehehe..

    BalasPadam
  3. i pun tengok linda jasmine dulu... but i rasa dia seksi dengan cantek. ada celebrity, seksi tapi menjolok mata. tapi entahlah, maybe sebab pandangan setiap orang berbeza kan..

    BalasPadam
  4. tengok kek sebab cantik kek tu ada huruf R lagi...lepas tu tengok anak...comel..hikhikhik..baru tengok ....linda jasmine. Ni pengakuan suci dan bersih

    BalasPadam
  5. 1,2,3,4..btol..tak tipu..hikhik

    BalasPadam
  6. klu sy, mmg pandang kek dulu hehehee...pastu baru pandang linda.tapi bukan sbb lurah dendamnya,sebab di mata saya dia mmg cantik....mata sayalah..

    BalasPadam
  7. Gambar tu memang buat saya terpandang Linda Jasmine, tak boleh sorok dah...:D

    BalasPadam
  8. Serius kak, saya pandang kek nampak Linda, pandang Ratu, nampak Linda, pandang Que, nampak Linda punya tooottt... dah tu nak buat cemana, gamba tu kecik, pandang semua skali pun nampak yg tu jugak. Hahhaha... apa la diaorg neh, esok anak dah besar pakai cekci cam mommy...

    BalasPadam
  9. kalo tny laki mmc tgk linda lah.. sape peduli kek, anak die or Que kan

    hahah bini orang weh

    BalasPadam
  10. betol lah kak....saya pn mcm jue hussin, saya cuba xmo pandang yg tu....tapi mata tetap nmpak yg tuuu....huhuhuhuh..


    mush new entri..
    ehh...ehhh cantiknya vantage..

    BalasPadam
  11. hok tuh yg Que berkenan beno tuh, kak.. lagi seksi lg baguih... bangga kan dpt bini 'shantekkk' mcm tuh... tp, bg sy lg shantek Sofea Jane yg nmpk tua tuh coz dier x kesah pon pakai mcm tuh...imej seorang ibu2...kalo diberi pilihan, sy nk mak yg nmpk keibuan dan berciri keibuan even dh tuo kerepot... berbanding ibu 'tua' yg cantik n glamer tanpa ciri2 ibu langsung...hmmm... n seksi...

    BalasPadam
  12. memang kesian kat suami dia kena tanggung dosa pahala si isteri duk menayang benda-benda yang wajib ditutup..nak wat cam no dah cik abgnya bangga dan rela...diri kita dan keluarga ape kabor..jadikan tauladan dan pengajaran..dosa tu..

    BalasPadam
  13. kami pandang gula2 yg budak2 tu mkn macam best je..hehe

    BalasPadam
  14. hehehehe... takleh nak tipu.
    pandang 4-2-3-1.. pastu 4 balik..
    ayokkkkkk..

    BalasPadam
  15. salam kak

    xde hal la bagi dieorang

    BalasPadam
  16. hehehe...agak2 pandang kat mana yer. ishhhh

    BalasPadam
  17. pngakuan suci murni saya, mmng pndang yg tu dulu...heh..mana taknya, dh bg tengok kan..tp que suka lak isteri dia seksi camtu..eeerrrr

    BalasPadam
  18. pengakuan bernai Lisa..dah tentu pandang lurah dendam linda jasmine dulu..hahahaha...

    BalasPadam
  19. Waaaah.
    Seksinya dia. Happynya dorang dengan baby baru kan?

    BalasPadam
  20. jawapannya: pandang payudara laa kak ina oii.

    i dont see why she need to wear that kind of clothes during her daughter beday

    BalasPadam
  21. seksi betul..huhu..tak perasan mula2 bila baca statemnet akak baru pasan

    BalasPadam
  22. salam..kak ina..

    fuh..seksinya linda jasmine..
    anak dia comey bangat..bambam lak tu

    BalasPadam
  23. betoi ni..memula pandang anak dia..pastu baca tulisan kak ina..baru tengok si linda..selalu sgt tayang kat org sampai takdak value...apala depa ni.tp saya lg pelik kat suami depa...awat tak jaga isteri elok2...katanya Islam kan.

    BalasPadam
  24. Salam

    UDah terdedah...pandang ajerlerr ... sekali pandang aje...jgn dua kali pandang . Dosaaa tauuu....emak marah... ihikkss

    BalasPadam
  25. linda jasmine nie dari dulu dressing memang mengancam.... wink2x...

    BalasPadam
  26. xnak tipu2 .. Mr J pandang siap kasi Zoom lagi.

    Mr J
    www.pengeRindu.com

    BalasPadam
  27. Kalu Linda Jasmine pakai purdah pun dua biji mata dia nampak seksi...

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/08/berbuka-dgn-bangla.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers