OOO

Khamis, November 04, 2010

Dapat voucher free di Ambank Inspector ATM event

Oleh sebab N3 kat atas tu dah panjang sangat akak buatlah part 2 punya cerita yer.  Gambar banyak sayang pulak tak show kat blog akak.
Bila sampai ajer kat pendaftaran, ada pulak kotak ni yang di panggil  Tune Room.  Tertarik nak masuk sebab katanya boleh dapat voucher Seven E dan juga  voucher KFC.  Lagipun pelancaran tu belum bermula lagi.  Jumpa pulak dengan Hazman dan Chearmster kat situ.
Tapi sebelum masuk kenalah login ke face book Ambank Inspector ATM dulu. Chearmster  jelous sebab kami dah dapat voucher.
Lepas tu barulah di chop kat tangan.  Maknanya layaklah masuk dalam kotak angin ni.
First time masuk cash box/tube room.  Dup dup..dup dag..gak di buatnya.  Dulu kalau orang lain masuk ke dalam akak gelakkan  orang tu.  Agaknya orang lain pun gelakkan  akak jugak ek.

Segan gak orang tenguk tapi peduli apa.  Bukannya akak jumpa lagi dengan mereka pun.  Hasib berterbangan tudung dan baju.  Ehmm nasib baik tak terselak sampai ataskan..
Oooooo  memang susah nak ambil kertas yang berterbangan sebab bukan semua kertas tu tertulis voucher KFC/Seven E.  Ada juga kertas kosong.
Amoi ni akak akan check berapa kita dapat.  Banyak gak dapat kertas kosong.
Lepas tu kenalah tulis e mail dan tandatangan.
                                                  bertuahnya akak dan hazman.Banyak gak kami berdua dapat.
terima kasih buat hazman sebab sudi tukar voucher KFC dengan akak dengan alasan dia masih bujang tak perlu voucher kfc bebanyak.  Akak kan anak ramai.

Lepas tu AmBank bagi lagi sekeping voucher KFCdan 4 voucher Seven E.
chearmster mencuba nasib.  
Dapat gak tapi dia dapat tak sebanyak kami berdua.
Sedang mengurat amoi AmBank
Sebelum masuk ke dalam dewan pelancaran, Puan AmBank E xecutive Echannel, Puan Khadijah Mohamed Nor
Pelancaran Ambank Inspector ATM
Yang hadir pada hari tersebut dan sessi soal jawab.
shahrulhairy danbroframestone tengah pikiq nak makan apa.  Sebab banyak gak masakan yang di sediakan.
Chewah macam gi  makan kat hotellah pulak.  
Tenguklah  gaya  chearmster, Hazman dan  kenny
Dah 2 kali jumpa broframestone ni.  Tapi kali ni dia gi atas jemputan ManggaAdd.
Oh..candid yer..tak sempat lagi masuk ke mulut  chearmster. Hazman control macho.
Biasalah bergossip.  Bukan orang perempuan ajer yang pandai bergossip.  Orang lelaki pun sama tau.
Ashik kena ambil gambar bila nak masuk contest ni.  Pastu tak leh keluar 2 kali  resit kat Seven E yang sama.  Kena pergi ke Seven E yang berlainan.  Rasa tak boleh menanglah.  Sebab tak rajin nak gi ke situ setiap hari.  Bukan banyak RM pun dalam bank.

Lagi satu, seganlah  pulak tu ashik ambil gambar kat dalam ni.  Rasa cam artislah pulak.  Lagi satu yang tak best sebab orang tanya...

kenapa keluar duit pun nak ambil gambar. Gulpppppppp senyumlah ajerlah.

15 ulasan:

  1. salam kak

    hanya blogger sejati je ta,duit pon kena snap..wajib ehehe

    BalasPadam
  2. ada pic yang lambat load la kak...

    erm.. nnt sy culik pic kat blog ini masuk dalam blog saya..

    p/s- 7e yang saya pergi sume ATM ada prob n ade yang langsung xde ATM...

    rugi x inform kat dorg hari tue

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    BalasPadam
  3. hahahaha!!
    suke soalan las tu...
    kita masih segan nak bergambar secara terbuka...

    BalasPadam
  4. fuh,byknya..bolehla belanja talibarut di kfc camni..hik3

    BalasPadam
  5. hahaha...kalo org tak kenal akak, memang dia pelik tgk org amik gambar kat atm...tp bek2.takut pasni akak kene spot ngan org yg tak sepatutnya...

    BalasPadam
  6. Dapat kepci free...JELES woh!

    BalasPadam
  7. seronok tgk axtiviti semua ni....ada kenny juga tu...

    saya je yg teramat sibuk la nie...so tak dapat nak join aper2 blogger@nuffnang axtiviti...

    keep it up kak....
    ;))

    BalasPadam
  8. bestnya dpt voucher free tu..nak jugak :)
    glamer akak posing dpn ATM tu heheheh

    BalasPadam
  9. kak..sy pun nk jadi cam akak jugakla..amik2 gmabar..tp sy seganla..hehe..ganer erk

    BalasPadam
  10. best dpt voucher tu byk2..

    BalasPadam
  11. hehehe.tu la tu macam segan je kan kak nak snap gambar masa tengah kuar duit

    BalasPadam
  12. wow, bestnya kak event ni.. byk dpt voucher... tahniah kak

    heheh, blogger lah kan, tak sah kalo tak amik gambor.. nyonya depan rumah pun selalu tegur saya.. u kenapa suka amik gambar.. kdg2 gambar langit mendung pun nak snap.... hehehhe...

    BalasPadam
  13. Hihihihi.... saya lak baucer yg banyak tue masih lagi fikir2 nak kasi kat saper... samada nak buat GIVEAWAY atau bagi kat adik bradik jee.... ;-p

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers