OOO

Jumaat, November 19, 2010

Invitation from CRAYON producer to blogger

Demi memenuhi janji kepada member blogger akak letak N3 ini yer.  Sape nak  join silalah berhubung dengan beliau.

Jika ada pertanyaan sila ke (klik ajer) http://ceritapnut.blogspot.com/

Dear my friend blogger semua..
Dah tengok movie Crayon??? kalau belum cepat pi, sebab esok last main kat GSC.. opsss sedih..movie yang bagus, tapi tak mendapat sambutan, dan bila melepasi syarat wajib tayang, kalau panggung tak nak mainkan dah enough la.. tapi kat TGV masih dimainkan.


Ok, saya ada msg dengan Dean pengarah filem ni di FB, and ada inform Dean, saya boleh minta tolong blogger untuk promote filem ni, ehemmm but it's too late la. kan..


tetapi Dean minta saya hubungi Elis, orang kuat penerbit filem ni, dan Elis ingin saya mengajak blogger yang ingin turut serta program mereka. Programmnya kat bawah ni.

dan ini maklumat dari penerbit :-
The kenduri gathering with anak2 yatim is one of our efforts to help the unfortunate along with our message of hope as disseminated in CRAYON.
Kita tak expect apa2 pun dari bloggers other than be part of our team to docsr. (this is bila saya cakap, takut blogger tak nak cover event ni, sebab program dibuat kat rumah anak yatim, and blogger hanya highlight event bukan filem, jawapan dia very humble kan?)

In any case, the persembahan will be as follows:-
1. Persembahan nyanyian oleh anak2 yatim
2. Persembahan tarian dari anak2 yatim ala2 dance michael jackson yg ada dalam CRAYON
3. Persembahan tarian "shuffle" oleh adek Joshry Adamme (Afiq)
4. Persembahan nyanyian lagu "SATU" (last song in CRAYON) oleh Faisal Abdullah (Rafaat) dan saya (lagu yang saya kata best sangat tu)
I'll try to be there @11, and rush balik ke Putrajaya by 3pm, sebab ada komitmen lain pulak. Harap ramai blogger akan join ye..


Bloggers... please.. i need your help, please spread this.. copy paste entry saya ni, and letak kat blog masing-masing, sebarkan... jemputan ini khas buat blogger sahaja, free media, cover event ni, Insya-Allah next time, next movie, producer dah tau siapa diaorang akan invite for film launching akan datang. Kalau yang belum menonton CRAYON, please do, kerana saya jamin anda semua puas hati, cepat.. pawagam dah nak hentikan tayangan... give last minute support.. Siapa dah copy paste entry ni, please tinggalkan link saya akan fwd kepada penerbit, utk reserve invitation. And please make it sticky mode kat blog masing-masing until Sunday boleh?? kalau boleh la.. jasamu ku kenang buddy.

 Dan blogger yang confirm nak join, please email me, senangingat@yahoo.com untuk saya kumpulkan semua nama ye.. thanks..

12 ulasan:

  1. insyaAllah jk sempat dan sy blk sg buloh on dat day sy ajak satu family terjah ya...

    slm aidil adha tuk kak ina kl..:-)

    BalasPadam
  2. cam best jek.. tp dr putrajaya nk g sorg2 mmg x tau jalan nih.. huhuhu...
    btw, nanti sy sebarkan... selamat hr raya aidiladha buat kak ina sekeluarga..

    BalasPadam
  3. saya duk jauh..kalo x, nk sgt2 join mende gni...

    BalasPadam
  4. tak dpt nak join sbb me dok jauh..

    BalasPadam
  5. kalu saya datang satu family dengan anak2 boleh ke kak ina?

    Blog Tinta Comellote

    BalasPadam
  6. k ina,
    nak pegi tak sempatlah. tapi boleh tolong sebarkan lah..

    BalasPadam
  7. salam kak ina, me dah buatkan n3 kat my blog here

    http://asfiedaimpiana.blogspot.com/2010/11/jemputan-kepada-blogger-oleh-producer.html

    me amik ayat kak ina je ok

    BalasPadam
  8. kak Ina, thanks...
    ramai buat entry ni, tapi takder yang emailkan saya, untuk saya sahkan kehadiran diaorg ni..

    and again kak Ina, producer ni, invite untuk blogger menonton filem ni bersama-sama pengarah dan pelakon, nanti saya dah dapat details, saya akan blogkan.. nanti saya call akak ina..

    thanks again

    BalasPadam
  9. ala ahad ni ada rumah kawen member..huhu

    BalasPadam
  10. salam kak ina, saya dah try post kan di blog saya juga..
    http://www.noorafzan.com/2010/11/invitation-from-crayon-producer-to.html

    BalasPadam
  11. hurrmm.... citer nie saya dah tengok... memang sesuai nak tengok seisi famili... banyak mesej dalam filem nie...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers