OOO

Ahad, Disember 12, 2010

Bila Mazidul Akmal Intai Blog Akak

Wow bangga sebab Encik Mazidul jengah ke blog akak.

Akak memang suka baca http://mazidulakmal.blogspot.com/ ni. Suka baca kisah-kisah realiti yang beliau paparkan. Memang silent readers dan jarang bagi komen kat blog beliau.

Oleh sebab beliau ada buat N3 pasal http://mazidulakmal.blogspot.com/2010/12/jom-saya-link-blog-anda-tetapi-dengan.html, akak pun teringin nak nak di link kat beliau.

Tapi ada syaratnya. Nak tenguk syarat tu gi ajer ke blog beliau. Seronok tau kalau orang fofolur nak linkkan kita sebab blog beliau mempunyai followers yang ramai sungguh. Akak pun tinggalkan komen kat N3 tersebut.

Tu sebab dia jenguk kot..nak tenguk lepas ker idak syarat yang beliau berikan. Kalau tak terpilih pun akak dah suka bila Mazidul sudi intai blog akak.

23 ulasan:

  1. kakina: wow bestnya. akak suruh dia intai log saya juga kak...:)

    BalasPadam
  2. wahhhhhh...akak dah sama taraf ngan selebriti ni...
    tahniah!
    :)

    BalasPadam
  3. ayokkk...dia ngintai blog akak...hehe

    JOM TEKA TEKUK

    BalasPadam
  4. wahhh..sure byk hitss dpt ni.. bgus2.. :)

    BalasPadam
  5. kak ina pon bgs gak..akan bls kunjungan org2 yg dtg ke blog akak..

    BalasPadam
  6. wah tu baru mazidul,
    blum lagi zakiah anas dtg tgk,,

    BalasPadam
  7. kak, entah2 dia intai resepi kot. hehehehe ;p

    BalasPadam
  8. Tahniah dpt kunjungan org fofuler... rekomen kan singgah blog den plak...ihikks

    BalasPadam
  9. fulamak...sebab akak pun dah fofulur..hehe

    BalasPadam
  10. Salam kakina, hepi besday ye...moga pnjg umur murah rezeki..amin.

    psstt!! glemer makcik!!!, mzidul tu dtg ziarah...ehehee


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  11. kat blog sy, mazidul bg komen suntikan smgt katanya! hahaha....dia baca kot sbb tgk blog sy tuh penuh sawang2 yg hampir terkubur! hahaha...skrg xlg! insyaallah....akan diapdet slalu! hehehe..

    BalasPadam
  12. Mazidul memnag rajin buat research dan feedback dari dari sangat2 bagus...
    thumbs up kak ina

    BalasPadam
  13. wow..cam best je kak ina..nak terjah dia gk la..pastu dia terjah sy blk..heheheh

    BalasPadam
  14. Salam.

    Ya, saya memang suka mengintai sebab itu ditakdirkan menjadi wartawan.

    Intai macam-macam, sedar tak sedar umur dah 43 tahun.

    Ha! Ha! Ha!

    BalasPadam
  15. akak ditag sila singgah diblog saya ekkkk

    BalasPadam
  16. fulamak dahsat lah akak, wartawan datang jenguk

    BalasPadam
  17. kak ina,, seronoknya bila org glamer intai ye.. macam tu la rasanya bila kak ina intai blog saye.. heheh
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  18. best2..mana tau intai2 dapat share info2 menarik terkini kan..

    BalasPadam
  19. alhamdulillah..
    mesti dah tertunai hasrat kak ina kan???
    mazidulpun add saya juga dlm list dia...
    now i know how u feel...

    BalasPadam
  20. WAH.. nak g terjah jugak le.. actually kakyong pun jrg2 jengah ke blog tu.. tp sesekala tu singgah la jugak...

    http://www.kakyong.com/

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers