OOO

Rabu, Disember 15, 2010

Cendul Madu Rembau

Sekarang ni kalau lalu area Senawang dah tak berapa pandang Cendol Leman Dawi. Bukan kata tak sedap tapi dah selalu sangat minum kat situ. Nak gak rasa yang lain pulak.
Muka Imran yang kepenatan lepas main air dalam hujan renyai-renyai. Pastu terus tak lalu makan. Berlarutan sehingga hari Isnin. Risau di buatnya. Ashik muntah bila makan.
Lepas balik dari Wets World Pedas , akak ajak suami cuba pulak cendul madu di sini. Selalu nampak kain rentang ni bila lalu Pekan Pedas. Manager minum cendul madu original. Rasa not bad.
Senarai harga..taklah mahal sangat pun
cendul special..for me
Kueh udang..hemmm tak boleh lawan kueh udang Alor Gajah.
Harga kueh udang dan lain-lain makanan
Jomlah singgah dan rasa camner rasa Cendul Madu ni. Tak jauh dari Wets World Pedas menghala ke Rembau.

22 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    moga Imran dah ada selera makan

    Wassalam

    BalasPadam
  2. macam sodap yo..
    teringin jgk den nak poie sano

    BalasPadam
  3. sedap jer nampaknya..tp tu la, lama benor tak turun negeri 9..kot ada rezeki bley jengah hujung jan'11 nnt

    BalasPadam
  4. waaa.. terliur lak tinguk. huhu. nk carik abc jugaklah tengah hari neh

    BalasPadam
  5. salam kakIna...

    bestnya nampak cendol special tu...

    teringin nanti nak pergi sana...

    Azzah8
    http://www.nurazzah8.blogspot.com/

    p/s: akak masih belum terima buku yg azzah kirim ke?

    BalasPadam
  6. cendol leman dawi pun saya tak try lagi..dah lama berhajat..huhuhu..

    BalasPadam
  7. my favourite!!
    kak ina kena pegi penang, try cendol kat sana. memang sedap gile

    BalasPadam
  8. uiks.. dah lama x mkn cendol pulut.. huhuhu

    BalasPadam
  9. erk.. k.ina, lupa nak ckp congrats sbb menang contest tefal anjuran kakak nasi kerabu.. hohoho.. tahniah sekali lagi kak.. hohoho

    BalasPadam
  10. biasa camtu sebab cacing kot.. adik dulu ada makan je muntah, pegi klinik dia kata cacing.. makan ubat terus ok dah selera makan pun dah ada balik.

    BalasPadam
  11. Salam K.Ina..

    Mah aih spesel sungguh cendok K.Ina tu...hehe ku tergoda..=p

    BalasPadam
  12. wahh asyik menu jalan2 jer lately... maklumlah, cuti sekolah yaa kakkkk...? heeeeeeeeee

    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

    BalasPadam
  13. haikk..nape mia xpenah sampai sini..akhakhakaa..tq share ni kak ina...

    BalasPadam
  14. hurmmm.... kalau musim panas memang syiok la pekena cendol nie

    BalasPadam
  15. balik kampung ker kak ina?
    =)

    BalasPadam
  16. sodapnya mak oiii..meleleh dah ni air liuq kawe

    BalasPadam
  17. lama tak makan cendol, kalau cuaca panas2 lagik syok!

    BalasPadam
  18. Sungguh menyelerakan cendol tu... Lagi best kalau makan time cuaca panas terik.. :)

    BalasPadam
  19. kueh udang alor gajah kat mana yer?nak pegi..duk alor gajah skarang

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers