OOO

Jumaat, Januari 07, 2011

Bersama Atilia Dan Adibah Noor

Terima kasih buat http://www.ciklilyputih.com/ sudi ajak akak dan Firdaus jumpa Atilia dan Adibah Noor .
http://www.daydeck86.com/pun ada sama.Sebelum masuk kenalah posing dulu.
Akak pergi pun sebab KLPac Sentul West ni dekat dengan rumah.
first time masuk kat sini. Suka tenguk pemandangan kat sini. Cantik dan penuh nostalgia.
Suka tenguk Adibah macam ni. Cantik dah sebab sekarang ni dah dapat kurangkan berat badan sebanyak 25kg. Wow tahniah Adibah. Adibah memang best, friendly dan terbaik. Sama besar ajer kitaorang nikan.
Dulu tak suka dengan nyanyian Atilia tapi sekarang terjatuh cinta. Dulu memang tak suka , tak tau kenapa. Memang sedap suara dia nyanyi liv..power giler..
Bodyguard dan manager pun nak juga ambil gambar bersama Adibah.

Gambar cilok dari Ciklily putih dan Daydeck

26 ulasan:

  1. bestnyer dpt jumpa adibah noor n atilia.. hohoho

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    saya suka suara adibah tu
    sebab sama nama dgn anak..he he

    Wassalam

    BalasPadam
  3. hehehe..sy pon ada byk gk kes kak, mula2 tak suka dgr dia nyanyi, tp bila layan dia nyanyi LIVE, trus tangkap suka..heheheh

    BalasPadam
  4. sempena apa ni kak..bestla dapat jumpa 2 artis ni

    BalasPadam
  5. salam kak ina..besh nya kak ina dpt pergi tgk diaorg..saya pergi masa aizat ngn zainal..nak pergi tgk adibah , mlm kena antar budak2 tuisyen lak..

    BalasPadam
  6. leh jadi artis dah lpas nie kak ina. hehe..

    BalasPadam
  7. huwaaaaaaaa...bestnye..bestnyee..hekheke..comel pulak mia tgk kak ina ni..acehhwahh..

    BalasPadam
  8. suka dengar adibah noor nyanyi..

    BalasPadam
  9. jumpa adibah dan atilia...best2...
    diorang pny vokal mmg mantap! saya suka...

    BalasPadam
  10. wah jumpa adibah sukanyer...ank2 kak ina eh bodyguard n fotograper tu?

    BalasPadam
  11. haaa...best nyerr jumpa kak dibahh!!
    kita minattt dia..tp atilia..nop!!!..x sukerrr...(sbb dia x suka kai baju ttup..huhuhu)

    BalasPadam
  12. saya rasa adibah dah cukup besar...rupanya bodyguard & manager kak ina lg besar...mcm manalah saya kalau duduk celah2 depa ni..hihi

    BalasPadam
  13. semalam sebab terkocoh² nak balik umah sebab dah teringat² kat anak dah so terlupa nak bergambar ngan kak ina n the geng semua...huhuhu

    BalasPadam
  14. kak ina,
    akak tak nyanyi duet skali ker dgn adibah noor?
    sure mantap! :)

    BalasPadam
  15. akak lagi best siap ada manager lagi...

    BalasPadam
  16. 25kg... pembakar semangat nie...

    BalasPadam
  17. Kak Ina....kiter dok satu row semalam.....xberani nk tegur kot silap org..pas budak2 tu jerit nama akk baru..baru confirm...nk tegur lepas show...tp xterjumpa akk

    BalasPadam
  18. oh bestnya jumpa adibah nor..

    atilia..dulu pun tak minat, tp lepas lagu duet dia yg baru tu meletop suka2x

    BalasPadam
  19. jeles .. jeles .. jeles sbb ela peminat adibah noor kak. hihi ..

    BalasPadam
  20. heheheh glamer akak :)
    comel lah adibah noor tu :) sweet jer muka dia :)

    BalasPadam
  21. friendly gila kan Adibah Nor.. mmg best..
    sememangnya org comel2 cam kita nih friendly kak kak. mueheheeh.
    pernah gak pi KLPAC tuh utk teater, xtau plak ada showcase mereka..

    BalasPadam
  22. wah dapat g jumpa artis tu.. cayalah..kak ina

    BalasPadam
  23. fuhh, happening gila event. mmg 3g btul laa

    BalasPadam
  24. adidah noor nie memang mesra sesangat..... ;-p

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers