OOO

Selasa, Januari 04, 2011

One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race



Saya selalu tenguk amazing race kat AXN kat tv dan teringin nak masuk tapi apakan daya memang susah sangat la nak masuk sebab terlampau sangat ramai orang yang nak masuk. Pastu syarat-syarat penyertaan memang garenti tak lepas punya.

Bila saya dapat tau yang pasal Om Nom Nom ni, saya memang nak sangat-sangat join event yang agak menarik ini.


Event ini yang julung-julung kali diadakan oleh Maxis akan dibuat pada:

Date: 15 January 2011 (Saturday)
Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Time: 8am-7pm


Hadiah-hadiah pulak memang best sangat-sangat dan cukup lumayan.

Hadiah Pertama:
A trip to Hong Kong 3 days 2 nights with 5-star accommodation (for the winning team members of 4 pax) worth RM10,000- (And also 1 free smartphone each)


Hadiah Kedua
: 4 x free smartphone – 1 per winning member

Semua blogger yang masuk akan dapat Goodie Bag dari Maxis


Kenapa saya nak sesangat join event ini?
Sebab saya memang kaki makan,suka jalan-jalan cari makan dan kalau boleh nak tahu banyak lagi tempat yang best dan unik di seluruh Malaysia.

minum cendul madu di Rembau
Blog saya ni kan berkisar tentang apa yang saya masak setiap hari, jalan-jalan cari makan. cuba aiskrim Thailand di Pengkalan Kubur Kelantan
Saya sanggup pegi tempat yang orang kata sedap semata-mata nak tau betul ker idak masakan kat situ sedap.

Sebab itulah badan saya sedap dan oleh itu la saya nak saiz baju XXL untuk menyertai event ini.


Sekarang saya dah tak pening-pening kepala lagi untuk mencari tempat makan yang menarik kerana dengan adanya aplikasi terbaru dari Maxis iaitu Finder301.

Applikasi ini sangat berguna sebab kita dapat tengok tempat makan yang menarik dan kalau korang tak tahu nak pergi kedai makan yang ada kat
Finder301 jangan risau sebab ada alamat, no telefon dan cara nak pergi tempat tue.

Maklumat lanjut boleh la tengok kat
http://itunes.apple.com/my/app/maxis-finder301/id375530216?mt=8#

Selain itu untuk korang yang masih lagi tak tahu, Maxis juga ada buat promosi untuk Maxis Broadband serta pakej terbaru, Wireless Broadband.untuk maklumat lanjut sila ke
http://www.maxis.com.my/personal/broadband/wireless_allplans.asp


NAMA TEAM SAYA:
THE TALIBARUTS'

DI ILHAMKAN OLEH JEJAI


1. Jejai - Klon P. Ramlee
2. Eyriqazz - The Food Inspector
3. Bean - The Kungfu Eater

18 ulasan:

  1. kalau dpt sy nak masuk team kakina la.. hahahaa.. sy lari kak ina makan.. hoho

    BalasPadam
  2. hope kita dapat lah nanti kak..hehe

    BalasPadam
  3. gud luck kak ina..hihi ...go kak ina go!

    BalasPadam
  4. hahaha...kak kalau nak masuk memang kena buat team ke? satu team berapa orang? ke camner dia punya rules tu? macam best je nih...hehehe...wish u luck..

    BalasPadam
  5. kak ina
    wah.. kak ina join ye.. best tu.. hadiah masyuk.. dapat makan free ye.. dapat goodie bag lagi..

    selamat bejaye the talibaruts!! cute name
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  6. Salam kakIna...bestnya dah ada team, AIM just cuba2 nasib, nak perform team cam xde geng plak :(

    BalasPadam
  7. yieza..chaiyok2 the talibaruts...

    BalasPadam
  8. wah geng tali barut dah siapkan geng... aku nak selet geng mana ni.. hehehe

    BalasPadam
  9. good luck talibaruts...hehe...kot menang ajak la kami tumpang makan..keke

    BalasPadam
  10. banner mmg xbleh blah btulla. ahaha, lawak.

    nama mmg therbaik. sy harap team leh menang. sy sendri xjoint kot, rasanya payah gak nak tinggalkan ibu mengandung jaga hasanah utk sekian lama

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers