OOO

Isnin, Januari 31, 2011

Superman? Ultraman? Catwomen?

Alahai masa dapat email ni tema super hero..aiseyman takkanlah nak pakai
baju ketat camni..ishhh seramlah pulak bila bergaya macam ni
Wa ka ka ka..gelakkan dulu sebelum orang lain gelakkan.
Bila sampai kat situ ada tempat bergaya ala-ala super hero. Kena pakailah rambut palsu pulak bila kena gayakan super hero ni..dah kira macam jadi super muslimah womenlah pulak
puaslah menggayakan bila pakai sayap ni..macam drakula pun ada
Oleh sebab segan akak ajak malarang-kak join dengan akak.
Pakai tudung segan pulak nak beraksi depan orang ramai.
anggun gitewkan kami berdua
Pemenang pertama..kalaulah tau aksi ni di pilih untuk
jadi pemenang dah tentu akak beraksi habis-habisan.
Sebenarnya tak ada rezeki ..
Tempat ke 2 Jard
syok Jard dapat mekap maybelline..di sampaikan oleh Liana Jasmay
hadiah make up..boleh buat hantaran ni..akak kata kat Jard

geng blogger yang bergaya(cilok dari blog zuriey)
gaya blogger jutawan (marah betul redmummy bila kami panggil jutawan)

Blogger yang akak kenal Party Maybelline
1. Jard
7. malarang-kak

19 ulasan:

  1. x menang xpe. yg penting penyertaan..x gitu kak?

    BalasPadam
  2. alahaii macam mana nak join ni kak?? kene tengok dengan nuffnang.com.my tu ye???

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Kak Ina

    saya sambung gelak akak
    he he
    spoting la akak

    Wassalam

    BalasPadam
  4. Hahahahahahaha....
    Kena gelak pun akak masih dapat hadiah juga kan?

    Salam dari:
    lunaticg
    via Sabahan Bloggers Club.

    BalasPadam
  5. wahh syioknya kakkkk kalau dapat adiah set make up tuu...!

    BalasPadam
  6. hahaha comey lah kak...beshhh nampak event ni

    BalasPadam
  7. Kak Ina ni bagus la...selalu je dpt invitation. Ai ni x penah pon di invite. sob sob sob -_-

    BalasPadam
  8. Hehehe... nak gelak ni ina...tgk ina pakai wig tu....

    BalasPadam
  9. ni la superwoman..berani tapi malu..ngehee

    BalasPadam
  10. gelak giler tgk gmbr kak ina pakai rambut blonde tu. hahaha super woman lah tu.

    BalasPadam
  11. amboi k ina, sakan yer....

    BalasPadam
  12. ni Super KakInakl! :)
    hehe...gurau je...jangan marah ek kak ina.. ^_^

    BalasPadam
  13. ada contest gak rupanya...sonok tengok aksi masing2 tue

    BalasPadam
  14. kak ina.. sporting habiss..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  15. ya Allah..tipah tertipu..mula2 tngk eh, mcm kak ina pulak..bukan kot..eh! mmg yer la kak ina...hik2 lucu..

    takper la tak menang..janji dpt posing & happy!

    BalasPadam
  16. kahkahkah...lawakla muka kak ina pakai rambut putih tu...comey pun ada gak...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers