OOO

Rabu, Mac 30, 2011

Fenomena Apakah Ini? Suspen Sungguhlah...


Sana sini orang ashik bercerita yang mereka terjumpa simbol ni ..ada yang nampak kat ikanlah..

kat sawah padilah...apakah maksud simbol ini?

fenomena apakah ini yang sedang melanda di alam semesta kali ini?

Adakah simbol ni menunjukkan sesuatu?

Oleh sebab kepala otak akak ashik memikirkan tentang simbol ni..akak cubalah search kat internet.

Oh rupanya simbol ni ada gak di youtube..lagilah akak confiues...
Suspen sungguhlah..kat mana-mana ada simbol ni. Apakah maksud simbol ni ek..

Mungkinkah simbol ni bermaksud...

1. Adakah akan ada virus baru yang akan menyerang manusia ?
2. Makhluk asing cuba memberi isyarat sesuatu akan terjadi di alam ini?
3. Atau ada sesuatu perkara yang dashyat akan terjadi??

Kalau sesiapalah tau maksud simbol ni ....tolonglah beri penjelasan kat akak.

39 ulasan:

  1. mmg kena taip benda yang merapu ke pasal simbol ni ? bukan ke ni simbol iklan dari celcom ke ?

    BalasPadam
  2. suspens jap...bila baca komen apih baru me paham..

    BalasPadam
  3. huhu..entala..
    tapi ari ni dapat msg ape entah pasal infection ni, wat xtawu je tadi.

    BalasPadam
  4. mungkin ade kaitan dgn freemason x?hahahah

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Kak Ina

    Nauzubillah...drp perkara2 yg buruk

    Wassalam

    BalasPadam
  6. Apa2 pun kak, mari lah kita sama2 berdoa agar dijauhkan dari bencana dan malapetaka. Amin.

    BalasPadam
  7. salam kak ina gambar gunong dan sawah tu kat kedah kan? gunong keriang? kg ilah tuu sekolah depan gunong tuu..kalu betul la gunong keriang kedah..huhuu sebijikk..

    BalasPadam
  8. kak ina saya jadi pelik bila ramai blogger buat entri ni..semalam baca dekat abg nara.. mesti ada benda tersembunyi disebalik simbol ni.. macam ada nak buat suspend je..

    BalasPadam
  9. Simbol radiasi nuklear Jepun nak mai sini... mintak di jauhkan

    BalasPadam
  10. ini sbnarnya konspirasi utk movie terbaru

    http://www.super8-movie.com/

    BalasPadam
  11. radiasi ada di mana2.. huhuhu

    BalasPadam
  12. haha betulla saje nk buat gimik je semua ni.. abg nara pun buat gimik yg sama.. sabo jela.. sian orang2 yg emo tu..

    BalasPadam
  13. kak ina...
    lama tak jenguk sini..
    setelahabah mertua sihat..baru ayu dapat BW..
    kak.........aduhai..suspen gak nie...
    nanti dah dapat jawapan syer entry baru yer.



    sangat2 menghairankan? minta dijauhkan yang bukan2lah

    BalasPadam
  14. saspen gak..
    minta dijauhkan dari perkara2 tak tak elok...

    BalasPadam
  15. cantiknya sawah padi tue :)

    BalasPadam
  16. hahahahaha..dah tahu simbol apa...

    BalasPadam
  17. uihhh.. saspen giler ni kak ina
    ;)

    BalasPadam
  18. tak payah laa nak buat suspen..

    BalasPadam
  19. mungkin kat ikan tu adalah dari plastik atau polisterin ikan tu kot kak..

    BalasPadam
  20. tadi kat nuffnang screening pon ada org bagi 'simbol' nie, so super 8 ke celcom nih? mana satu?

    BalasPadam
  21. ina wat suspen aje..simbol apa tu..

    BalasPadam
  22. gimik je ni...Gambar diedit.
    yg hairanya apasal ikan akak sama ngan ikan abg nara pastu gambar anak akak kat pantai tu pun sama ngan gambar adik abg nara kat obersea...

    BalasPadam
  23. kewujudan simbol pelik nie semakin cepat tersebar.....haisshhhh

    BalasPadam
  24. suspen juga klu ternampak simbol2 gitu.
    ;(

    BalasPadam
  25. betul ke benda ni kak ina. ada jgk terbaca di blog beautifulnara tp yg herannya kenapa gambar tu sama je. takkan kak ina beli ikan yg sama ngan abg nara kot. hikhikhik.. konspirasi apakah ini???

    BalasPadam
  26. http://beautifulnara.com/simbol-apakah-ini-buat-hati-ini-seram-sejuk/ sama gambar dalam entry BN. Cuma BN post lebih awal sedikit dari Kak Ina...konspirasikah? (^_^)v

    BalasPadam
  27. ooo alia..betul ker..akak tak taulah pulak..

    BalasPadam
  28. check out alifpadalya.blogspot.com

    BalasPadam
  29. hahahaha....PC saya ni loading gambar slow sikit...so baca text kak ina dulu.ingatkan kak ina nampak simbol apa tadi.wat suspen ja.btw...tu gambar gunung keriang kan..kampung laman arwah bapa saya kat area2 situ.

    malam tadi saya nampak simbol ni kat TV..pg ni tgk dok menyelit2 dlm metro.tp tak paham simbol apa.

    BalasPadam
  30. Suspen...fenomena saya sendiri masih terfikir sampai sekarang

    BalasPadam
  31. uikkss...byk ????? ni..apa yerk??

    BalasPadam
  32. suspennya..tapi rasa tau simbol apa2..jeng3

    BalasPadam
  33. Baru 2 hari lepas nampak simbol ni kat dalam TV.. lepas tu hilang. Then nampak lagi simbol yang sama terselit kat dalam suratkhabar. Apa benda ni???...

    BalasPadam
  34. betulkah apih kata ni simbol celcom?

    BalasPadam
  35. baru buat entri pasal ni....

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/misteri-simbol.html

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers