OOO

Ahad, Mac 27, 2011

Terbaliklah pulak...Pemenang Contest Belanja Akaklah ..


Dari hari sejak isteri matjoe dah balik kampung sebab berpantang di sana, akak cadang nak jumpa, sebab nak bagi hadiah kukis sebab beliau menang tempat ke 2 contest yang akak anjurkan.

Tapi ada ajer hal, akhirnya pada hari Jumaat lepas barulah tertunailah hasrat dihati dapat jumpa beliau. Mula-mula nak cancel sebab hujan sepanjang hari, alhamdulliah bila petang hujan berhenti.
Mula-mula Matjoe nak jumpa kat Malli Char Koay Teow di Danau Kota tapi akak kata ashik ke situ ajer..jom kita cuba lepak kat Sany Char Koay Teow di belakang Istana Budaya Taman Titiwangsa sebab tenguk gambar kat http://hanspunyablog.blogspot.com..macam sedap ajer.
Akak order yang special RM5.50..lebih udang..kalau biasa cuma RM4.00. Rasanya lagi sedap ..tapi yang hairannya kenapa ada telur goreng kat atas tu..macam kelakar ajerlah..
Talibarut yang lain bzzz ada hal cuma yang dapat join http://www.daydeck86.com/
Matjoe order gak 1 Set (2 Potato Spring) harga RM5.00....rasa bolehlah
Biar betik...akak jual satay warisan...t
aklah gimik ajer ..rasa memang sedap
Terima kasih buat Matjoe yang sudi belanja kami termasuk manager akak. Semuga selepas ni rezeki kamu bertambah-tambah.

13 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    nampak selessa dan bersih yer kedai tu

    Wassalam

    BalasPadam
  2. salam kak ina.....
    apa kabar, lama dh tak kemari...akak sihat ke kak/

    emmmmm...kalau masuk blog akak ni, otomatekeli perut jadi lapar, asyik entry pasal mknn je ni...hihihihiii... :)

    BalasPadam
  3. ahaha, dah buat entry tu. tu la pelik nape ada telur mata. apapun sedap jugak char kueh tiaw tu.

    sekali sekala geng talibarut bertemu, apa salahnya

    BalasPadam
  4. thanx akak.... petang nie gak nak gi cari lokasi kedai tuh. belakang istana budaya eh? Insya Allah, boleh cari kut....

    BalasPadam
  5. yum yum sedapnya
    akak, yg mas traveller tu, t&c ckp kena buat entry in english kan...

    BalasPadam
  6. mak aih!lecur air liur tgk char kue teow t..huhu

    BalasPadam
  7. Kalau makanan dah sememangnya sedap. Tunggu apa lagi? Belasah le sampai perut buncit (macam ibu mengandung 9 bulan). hehehe....

    BalasPadam
  8. babs k ina biz sate tuh mmg klaka ah...hik3... imagine k ina ngah kipas2 api sate sambil molot dok pot pet pot pet ngan bloggers yg g mkn kt situ...hikhikhik

    BalasPadam
  9. sedap gak nampaknya, anyway semalam baru lepas beli nasi lemak kat mali's corner.... hmmm kak ina dah buka kedai jual sate le pula

    BalasPadam
  10. rasanya kalau kat pasar malam pun sama kak.... char kuey teow special lebihnya ada telur mata kerbau jee....hihihi

    BalasPadam
  11. lama betul nak pi makan kat sani kuetiaw tuuu

    BalasPadam
  12. terima kasih matjoe belanja kami semua

    BalasPadam
  13. ish..ni yg mendorong nak makan char ketiau balik keje kang

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers