OOO

Jumaat, April 22, 2011

HyppTV Bloggers' Party

Kenapa akak nak pergi ke event HyppTV Comes Alive! 
Celebrating UniFi’s 1st Anniversary with 60,000 Hypp Subs??

Sebab akak memang nak tau kelebihan dan kehebatan yang ada pada HyppTV ni..nak tenguk betul ker idak seperti yang di war-warkan/di canangkan di seantoro Malaysia dan nak tau gak kelajuannya macam maner..

Ada orang kata  apabila digunakan bersama UniFi..semuanya mesti teramat cepat selaju roket di terbangkan ke angkasa lepas dan ianya sungguh hebat.

kenapa HyppTV lagi best dari siaran berbayar yang lain??



nanti kita tenguk betul idak kalau ker...sekarang ni kan menyampah tol lah bila tenguk layan cerita best tetiba bila hujan semuanya jadi warna biru..bengang gaklah di buatnya.  Kalau kena time sukan bola sepak lagilah anak dan suami akak bengang.

Watak yang akak akan pakai ketika event ini akak akan 
 akak akan menjadi seperti Detektif Calleigh Duquesne tapi 
akak pakai versi Muslimahlah


manakala patner akak akan menjadi
 Lt. Horatio Caine dalam CSI-Miami 

sebab kami berdua memang minat sangat cerita ini sebab jalan cerita yang best dan cara penyelesaian  penyiasatan yang mengujakan.

Anak akak pula suka dengan watak Horatio ketika beliau mahu pakai kaca mata hitam dan cara beliau yang cool bila menyelesaikan misteri pembunuhan.

lagi satukan  beliau suka tenguk cara Horatio pakai cermin mata hitam
cuba tenguk  kat sini..

 memang stylolah kan

Kenapa pulak akak perlu di pilih menyertai acara ini???

1.  Kerana akak ingin tau dengan lebih detail lagi tentang  APA ITU HYppTV sebab  suami akak memang berminat nak menukar ke siaran HYppTV sejak tenguk iklan Unifi di TV dan setelah di beritau oleh rakan-rakan beliau.  Nanti akak bolehlah cerita kat dia kan dan juga buat promosi kat pengunjung setia blog akak..akak ni kan banyak peminat...(perasannya kan)

2.  Berpeluang berjumpa  dan beramah tamah dengan rakan-rakan bloggers yang hebat dan terkenal.  Bukan senang nak jumpa mereka ni..

3.  Dapat melihat apakah watak yang di pakai oleh bloggers pada hari tersebut.

Semuga akak terpilih menyertainya

10 ulasan:

  1. Ina...semoga berjaya... kita minat sgt kat Haration & Calleigh tu.. suara Calleigh tu menawan kalbu...hehehe

    BalasPadam
  2. wah,
    nampaknya saya jauh ketinggalan dari akak.
    saya masih di era scully & mulder.

    BalasPadam
  3. hahaha, best nyer, nak join!

    BalasPadam
  4. nak like 3juta kali!!! :D

    tp saye lebih excited akak mention pasal unifi tu berbanding dgn fav series sye ^_^v

    -usaha terasa berbaloi tgk customer skrg sgt educated..

    BalasPadam
  5. nk join jgk.tp lom ade idea nk buat entry cmne.

    BalasPadam
  6. kak ina ..saya rs nak join jugak...tapi cam lum buat entri lagi...klu ada rezeki kita jumpa ya ..heheheh

    BalasPadam
  7. best.. best.. unifi best gak! hehehe
    tapi koje laaa 6hb ari tu... good luck akak!!
    Penangan Ikan Bakar Sekinchan!

    BalasPadam
  8. Amboi kak ina dah tukar header pulak.

    BalasPadam
  9. kak ina memang gempak, semua event pergi, bagus, sokongan padu

    Lebih RM200 untuk satu BE

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers