OOO

Sabtu, Mei 14, 2011

Gi Tempat Setan Merah

Red Devils aka pasukan bola Manchester United..tapi tak jumpa pun pemainnya. Tak masuk pun dalam Stadium sebab bayaran masuk mahal sangatlah
Harga jersey MU ni mahal berdentum....jadilah dapat pegang jersey si Ronney tu sebab tak jumpa dia,kami round-round ajer..pastu chow kat tempat lain
klik sana ..klik sini..ada gak jumpa rakyat malaysia.
Tak jumpa uncle alex pun...nampak nama udahlah

11 ulasan:

  1. jelesnye tgk kak ina dapat g tempat setan merah ni.....

    BalasPadam
  2. Wah , tahun ni jalan saja . Hari tu g India , ni kat UK pulak.Tengok anak ke Kak Ina?

    BalasPadam
  3. dah memang dah kak,juara thn ni setan merah ni

    BalasPadam
  4. its CHAMPION!!!..heheheh..best jejalan london kan...

    BalasPadam
  5. perghh.... jelez..jelez...

    BalasPadam
  6. memang tiket masuk stadium agak mahal kalau convert to RM --me masuk gak sbb kiranya pengalaman sekali seumur hidup--pejam mata beli tiket :)

    BalasPadam
  7. Kak Ina...
    syiokkk jenjalan Kak Ina....tak ada anak kecil kena kelek laaagi syiokkk...huhuhu...

    BalasPadam
  8. wah bestnyer akak gi m.u ,teringin gak nak pergi dgn family tapi belum mampu lg, InsyaAllah satu hari nanti..:)

    BalasPadam
  9. bagitau Nani kalau saya jumpa dia saya bunuh! haha

    BalasPadam
  10. bestnya kakk..mmng impian nk pergi uk

    BalasPadam
  11. beshnyer, k ina g reronda ajer now yea? sure anak2 akak hepi mak n abah depa rajin g menjenguk...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers