Jumaat, Julai 15, 2011

New Revitalift Night Essensence

Hari ni masak sambal tumis
Masak sekali ikan percik
Dulu orang panggil adik manis
Sekarang orang panggil makcik

Proses penuaan Pada Kulit
Seiring dengan bertambahnya usia, proses regenerasi makin perlahan dengan 50% dari usia 30 sehingga 70 tahun disebabkan makin berkurangnya pertumbuhan sel kulit baru dan fungsi perlindungan kulit makin lemah. Tanda-tanda penuaan mulai tampak pada kulit dari permukaan sehingga sampai ke lapisan dalam.
Lapisan Dalam Kulit
Serat elastin melemah, lapisan di antara dermis dan epidermis menjadi lebih rentah dan lapisan epidermis menipis. Kulit tidak lagi terasa anyal dan elastis seperti dulu, oleh kerana kapasitas untuk menahan air telah berkurang.

Lapisan Luar Kulit
Lebih banyak corneocytes yang menumpuk pada permukaan kulit sehingga menjadi lebih tebal. Permukaan kulit tampak kusam, tidak merata dan kurang terlindung dari gangguan dari luar (sinar UV, hawa panas dan polusi.

Akibatnya
* Hilangnya warna yang merata dan kekencangan pada kulit.
* Kontur wajah menjadi tidak sejelas dahulu
* Munculnya garis halus dan kerutan
L'Oreal Paris laboratory telah mengenal pasti 8 kunci zon wanita Asia yang sering terdedah kepada kedutan dan kehilangan keanyalan.

8 titik zone itu ialah

Untuk menghapuskan itu semua maka terhasillah
SCIENTIFIC REVOLUTION
New REVATILIFT Intensive Night Repair Essence with Dermalift Anti-Wrinkle + Firmness

Just one drop for ultra-firm, extra-smoothed, amazingly younger skin on 8 key zones
Apabila malam tiba, cell renewal increases sebanyak 200% hingga 300% menjadikan ia masa yang paling ideal untuk membaiki kulit secara optimum.

Untuk memanfaatkan sepenuhnya sistem pembaikan semula jadi kulit, L'Oreal Paris telah menghasilkan most intensive night repair serum, REVITALIFT Intensive Night Repair Essense. Ia sepuluh kali lebih pekat untuk tindakan yang hebat dengan Dermalift teknologi , this ultra effective night essence targets skin's 8 natural lifters and reactivates their aut-lifting role untuk hasil yang menakjubkan di awal pagi.

Teksture Serum Yang Unik
Serta merta transform into a watery fast-absorbing gel the instant you apply it on. This allows for efficient penetration to act inside the skin's epidermis layer with an immediate tensing effet.

Amazing Results
Kulit berubah dari pagi pertama ianya digunakan
Serta-merta, kulit menjadi lembap dan licin, mendapatkan semula keanjalan semulajadinya dan suppleness.

Hari demi hari, skin is regenerated with a youthful glow from within. Kedut dapat dikurangkan, firmess is boosted, and skin is intensely nourished.

Wake up to beautiful skin the very next morning:ultra-film, extra-smoothed and amazingly younger.


Meh kita beli, harga tak sampai pun seratus pun. Cuma RM79.90 sahaja.


Untuk perawatan yang menyeluruh, L'Oreal Paris menyarankan perawatan dari rangkaian perawatan Revitalift with Dermalift Range

*L'Oreal Paris Revitalift Anti-Wrinkle + Firming Day Cream SPF23/PA++
50ml-RM51.90
*L'Oreal Paris Revitalift Anti-Wrinkle + Firming Night Cream
50ml-RM54.90
*L'Oreal Paris Revitalift Anti-Wrinkle + Firming Eye Cream
15ml-RM46.90

7 ulasan:

  1. tahniah atas sponsored post akak! :D

    BalasPadam
  2. hmmm..murahhh la...berbaloi2 ni

    BalasPadam
  3. Buah cempedak di luar pagar
    Buah duku buah manggis
    Biasalah dah jadi mak budak
    Makin dipandang makin manis...

    BalasPadam
  4. Kak Ina..silap pulak pantun kat atas tu..

    BalasPadam
  5. Assalam kak ina....tima kasih menjenguk menu saya tadi w/pun akk tersalah tggl komen namun kehadiran akk amat2 sy hargai.. Tima kasih berkali kali :)

    BalasPadam
  6. kak ina..loreal punya produk pun bagus..Saya ada gunakan revitalift white cream.15 manfaat dalam satu. :)

    Jom baca ni :Butik Irma Hasmie? Tudung D'Haja terbaru untuk keluaran Hari Raya..

    BalasPadam
  7. produk loreal mmg bagus., dulu masa zaman muda2 memang guna produk loreal, bila anak 3, tukar pd avon lak..heheheehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...