OOO

Jumaat, Julai 29, 2011

Santapan Buffet Ramadhan @ Le Meridien Kuala Lumpur

Selain dari kami 5 orang bloggers Melayu ada juga blogers China dan pihak media yang lain yang di jemput ke  FOOD REVIEW @ TESTINGSantapan Buffet Delights di hotel ini.
Sushi bersama air sirap bandung yang menyelerakan.  Bagi penggemar sushi tentu rasa gembira bila nampak beraneka rasa sushi.  Pakallah akak tak doyan nak makan.

Cantik kan kat dalam LATEST RECIPE Le Meridien Kuala Lumpur Hotel
 Ada teh tarik dan bermacam-macam jenis minuman, akak ashik ambil air teru aje
Chef sushi in action
Kambing panggang bersumbat yang sedap sungguh. Ada gak bermacam-macam masakan stail India.
 
JOM TENGUK LAGI DEKATTTT....KAMBING BAKAR SUMBAT dan Nasi Bukhara
Akak dan CikLilyputih ashik makan...makan..makan, boleh di katakan semua akak rasa.
Model Dim Sum..akak memang tak pernah makan dim sum sebab tak pernah 
lagi jumpa yang halal, bila cuba makan kat sini barulah tau dim sum ni sedap ek.
Masakan tepayaki yang menjadi rebutan sebab kena beratur panjang , ada scallop, ikan yang sedap, udang, ayam dan daging.
sedap gak bubur nasi ni
Dari Kiri : Fauzi Wahab (Pengarah Makanan dan Minuman),
Andrew Fairbairn (Pengarah Jualan), Rajan Ratinahvelu (Pengurus Restoran) dan
Damien De Costa (Pengurus Distribusi Online)
Chef yang sedang menyediakan bermacam-macam pasta.
Fuh banyak betul pilihan makanan yang disediakan dan rasa memang tak pernah bohong, memang sedap
 kalau rasa masakan kampung pun ado, ado rondang, serunding dan paling sodap masak lemak cili api
Sedapnya bila makan  strawberi, anggur, mashmarllow yang di celup dengan coklat.  Banyak lagi tau gambar..nanti akak buh lagi ek
Memang berbaloi makan kat sini ..puas hati dapat makan macam-macam

Santapan Buffet Delights ini dihidangkan dari 6.30pm hingga 10.30pm dari 01 – 26 Ogos 2011 tapi lebih baik buat reservation dulu kan takut tak de tempat plak nanti.
Harga pula mengikut hari-hari yang berlainan
Ahad – Khamis                   Jumaat dan Sabtu
RM 118 (adult)                        RM 128 (adult)
RM 59 (child)                          RM64 (child)

Prices are subject to 10% service charge and 6% government tax
Untuk lebih lanjut or nak buat reservation,
Boleh call Dining Reservation at 603 – 2263 7434
Le Meridien Kuala Lumpur
2, Jalan Stesen Sentral, Kuala Lumpur Sentral,
50470 Kuala Lumpur
Tel : 603 2263 7888
Terima kasih pada Jard, CikLilyputih dan Hazman sebab akak ambil gambar dan infor dari blog mereka sebab akak sedih tak dapat press kit..sabar ajerlah

7 ulasan:

  1. hamboi~sedapnye tgk air tu..haus pulak mlm2 ni..nmpk best..

    BalasPadam
  2. no problem kak...then cuba terjah blog blogger chinese girl tue :- rebeccasaw.com ... memang menarik blog dia nie...

    BalasPadam
  3. amboi sedapnya kak
    lagi sedap bila dpt makan free..:)

    amboi cik lily putih pun ada..mesti best kan??

    BalasPadam
  4. tengok kambing tu yang tak tahan tu...tapi mahal sangat la kak...

    BalasPadam
  5. beshnyer kalo dpt mcm neh... kalo sy pnya bajet x mampulah....

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers