Rabu, Ogos 24, 2011

Jom Join Dan Dapatkan Hadiah Bernilai RM10,000

Akak ternampak kat ChurpChurp Social Share kempen mengenai Nescafe Chill Lah (http://www.churpchurp.com/churper/#!/share/nescafe-chilllah). Pastu akak langsung tertarik nak jenguk kat blog yang keluar gambar ni.


Tenguk hadiah wang ringgit bernilai sehingga RM10,000. Tak payah beli barang, cuma buat reka design kat can nescafe kat facebook ajer.


Klik ajer kat mana-mana blog yang ada gambar cam kat atas. Tak pun boleh klik kat link di bawah ini.
1. Mula pergi ke http://www.nescafe.com.my/chilllah gempakkan hadiah yang di tawarkan.
3. Klik kat CLICK HERE TO BEGIN
4. Pilih design ikut kreativiti sendiri. Jika design anda terpilih anda akan memenangi hadiah wang tunai.

Cepatlah join yer.
Nescafe original memang lazat
Boleh di minum setiap masa
Jom cepat sertai contest Nestle yang hebat
Tunjukkan kreativiti anda sekarang juga

1 ulasan:

  1. owhhh....rezeki bulan puasa yea kak....ni sponsored post kan... ;-)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers