OOO

Ad

Isnin, Ogos 08, 2011

SwEeTie ChEesE...RuGi Aaaaa KaLaU TaK Beli

Dek kerana terliur tenguk dalam blog jejaka berambut kerinting sweetie cheese ni, akak pun komen kat blog dia..den nak tukor suko samo suko dengan kukis den..tapi malangnya pastu sonyap ajo...alahai jual mahal pulak dio ni.  Nasib baik den tak sontap.. 
Langsung akak terlupo sampailah dio hantar email kat akak minggu lepas.   Orang lelaki manolah tau nak deal pasal jual beli ni  langsung di take over dek mrs curly. Dengan gigihnya akak menyiapkan kukis akak sebab dah janji nak jumpo pado hari Sabtu lepas.
boleh terlupo nak bawak kamera..cilok dari blog mr curly
Akhirnya berjumpa gak dengan mr curly dengan mrs curly.  Dah nama blogger mestilah pot pet pot pet hingga rasa tekak rasa kering (kalau tak pose boleh lepak kedai mamak suruh dia belanja) barulah masing-masing hidupkan semula enjin keta.
Abaikan tangan yang tak sabar nak mengetest sweetie cheese..
1/2 di bawa dek Ira ke asrama sebab dia takut bila balik minggu depan ...dah tentu dah tak ado..
Tinggal sikit dalam pinggan
Akhirnya habis malam tadi juga...alamak kena tukar suka sama sukalah lah nampaknya...

Info tentang sweetie cheese (cilok dari blog mr curly)

Sweetie cheese resepi spesel ciptaan kak pah.. owner kedai kek paling top kt sarawak ~pink shoppe~.. berat lebih kurang 400gm.. ukuran 81/2 x 81/2inci.. RM50.00 sebijik

Kalau nak order boleh ke blog mr curly ek...berbaloi dengan wang yang di keluarkan ..berbaloi-baloi

16 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    nyam nyam

    SELAMAT BERBUKA

    Wassalam

    BalasPadam
  2. waaaahh... tak sangka bro puyol tu terer buat makan2 nih

    BalasPadam
  3. kite nak order kukis lah auntyyyyy.. ashane ek?

    BalasPadam
  4. emmm.....
    nyum2.... nie buat ayaq liuq nak mengalir nie....

    BalasPadam
  5. Wow , cheese cake. Buat den terliurlah kak ina.

    BalasPadam
  6. Salam.
    Bolehlah try nanti ni. kalau tambah bahan lain pun sedap gak kan?

    BalasPadam
  7. hehe..mekaseh bebanyak ye kak..maapla kalu ado yg tkurang..selamat berpuase

    BalasPadam
  8. waah suka makan kek mcm nie... sedaapnya tgk...

    BalasPadam
  9. Saya pon dah lame teringin ni,huhuhu

    dah lame usha kat blog kak chik

    BalasPadam
  10. AKHIR NYEEEEEEEEEEEEEEEE... tokey kek bertemu tokey kukis ye..

    mmg sodap kan kak .. wakakakak mmg x leh nk stop...
    kiteorg siap potong kecik2, psl takut abis cepat, tp mmg abis cepat pun.. wakakakak

    walau letak dlm peti ais , bile kuor kan kek nye tetap gebussssssssssssssss

    BalasPadam
  11. byk testimoni kata sedap kek ni kan kak..ermm bila nak merasa ni

    BalasPadam
  12. sedapnya kak...kalau cheese cheese nih buat terliur je pose pose nih

    BalasPadam
  13. cair abis mata rain tgk ..bulan2 posa ni... tahan nfsu..

    tempah time dekat raya nnt..hu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers