OOO

Sabtu, September 17, 2011

Bertuahnya Mereka Dapat BlackBerry Torch 9860 Cuma RM88

Akak sampai kat sini lebih pukul 11.00 lebih..sesat barat kau...tulah pasal tak ada gps kat dalam keta.
wah bestnya jika dapat hp baru ni..berangannnnn
Punyalah ramai yang ramai beratur untuk pasal  dapatkan BlackBerry Torch 9860 berharga RM88.00
 Salah satu pengunjung yang berminat dengan gadget yang di pamerkan iaitu
BlackBerry Torch 9860, BlackBerry Bold 9900, BlackBerry Playbook
Imran pun tertarik gak ek....hermm mampu ker nak beli ? Imran kena belajar rajin-rajin tau, kalau dapat no satu 1 ayah bagi hadiah apa ajer yang Imran nak.  Kalau Imran dapat bb ni bolehlah mak pinjam.
Akak tak lepaskan peluang nak jadi lucky winner..manalah tau ada rezeki
 kena check dululah kan..manalah tau ada kes.
akak dapat no berapa ni..960 ataupun 096?
Pemuda yang mendapat no pertama 001 yang paling awal datang dalam pukul 11.00 malam ...fuhyooo sanggup kau dik non..beliau sedang di temuramah
Bergambar  dengan tianchad.  Kebetulan kami berdua pakai baju warna biru..samalah pulak cam warna CELCOM
tak putus-putus orang ramai mendaftar
 emcee dan gadis CELCOM
 serba biru di mana-mana
 macam-macam doa akak baca tau masa nak masukkan keratan no kedalam bekas lucky draw..tapi tak ada rezekilah.
pengunjung yang sabar menunggu cabutan lucky draws
sabar menanti ..mesti  semua berdebar-debar  macam akak kan
CELCOM the best in your hands
guys yang bertuah..kebetulan akak ashik terambil gambar dia ajerlah
ada onglah kan guy ni..
sorang adik baju merah ni yang datang bersama isteri..isteri dia kata kalau tak dapat lucky draw pun mereka memang minat nak beli blackberry torch 9860 ni
Memang rezeki mereka..akhirnya berjaya juga
yeszaaaaaaaaaaaaa berhasil..berhasil..berhasil
peserta yang paling awal mendaftar..002 pun berjaya juga..berbaloi kau datang awal dikkk
20 Pemenang Lucky Draw BlackBerry Torch 9860.  Bertuah dan betapanya gembiranya  mereka sebab dah dapat hp baru  BlackBerry Torch 9860 dengan harga RM 88!! Seronoknya..
Jika tertarik boleh ke www.celcom.com.my/smartphones ataupun check N3 di sini
Lepak bersama  Andrew (Nuffnang), Kenneth (Celcom) dan  Tian Chad  
 Imran yang jadi PA akak hari ni. (kredit picture Tian Chad)
 sibuk krew menyediakan peralatan untuk event malam nanti
wah  karpet merah dah siap terbentang...mesti best acara seterusnya nanti.

Nak Tau apa yang ada pada malamnya??Tunggu Entry Seterusnya

7 ulasan:

  1. cam best jer nih.. Ada event ape ek malam nih? cam konsert jer kak ina..

    BalasPadam
  2. apsal pic akak dengan tian chiad tunjuk fuck... ehehhehee

    BalasPadam
  3. patut xjmpa.. event nih siang rupanya!!!hahahahahaha

    BalasPadam
  4. Salam Kak Ina, dapat tak BlackBerry nye? Kat sini merata-rata iPhone. Saya pun ter'kena' sekali. hehe

    BalasPadam
  5. kalau dapat LUCKY DRAW sure muka senyum memanjang kan.....hehehehe

    BalasPadam
  6. memang best laaa RM88 aje...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers