OOO

Sabtu, September 17, 2011

JOM JOIN TALK-A-THON-Kaki Shopping Kena Baca Ni

48 hours Sticky Post. Scroll down for the latest entries.



Rasanya semua orang suka jadikan membeli belah@shopping satu terapi terutamanya orang perempuan. Menjadi satu kepuasan jika semuanya kita boleh beli semua barang yang di idamkan. Tetapi jika kita mengikut nafsu nafsi boleh menyebabkan budget kita larilah pulak. Dilema sungguhlah kan.
Ingin tak pergi shopping dengan tidak mengeluarkan satu sen pun dari poket ? Apa yang anda dapat rasa jika ada cara untuk anda membeli-belah secara PERCUMA?


Betul...tak tipulah...anda boleh membeli-belah sehingga anda puas hati dan anda tidak perlu bimbang anda akan kehabisan wang.

Bayangkan jika anda dapat memakai pakaian dalam koleksi terbaru dari Topshop dan Forever 21, ataupun hendakkan barangan ruang tamu yang dibeli dari IKEA.


Apa anda pernah berangan macam itu? Jangan berangan saja, anda boleh mendapatkannya!

Jika anda pelanggan Xpax, U.O.X. atau SOX, impian anda untuk membeli-belah dan meraih barangan yang hebat bukannya sekadar mimpi tetapi ianya akan menjadi kenyataan!
Wheee! Join TALK-A THON dan anda boleh membeli-belah secara PERCUMA!
Anda hanya cuma bersembang, bersembang dan teruskan bersembang dengan membuat panggilan.


Macam tak logik bila dipikirkan semula tetapi ianya betul tau kerana jika anda membuat lebih banyak panggilan, anda berpeluang untuk memenangi vouchers membeli belah sebanyak RM5,000.


Cuba fikirkan berapa banyak yang anda boleh beli dengan RM5,000!

Buat ajer tambahan 3 panggilan sehari dalam bulan Julai 2011 setiap hari dan akan berpeluang untuk bershopping sakan.


Tak kiralah jika anda adalah pelanggan baru atau memang pelanggan setia, semakin banyak panggilan yang anda buat, semakin besar peluang anda untuk memenangi impian bershopping!


Untuk membuat ianya lebih besst, 5 pemenang harian dipilih SETIAP HARI dari 15 Ogos sehingga 30 November 2011!


Ini bermakna anda mempunyai lebih banyak peluang memenangi baucher membeli belah tersebut.
  • Untuk pelanggan Xpax, U.O.X. dan S.O.X: senang ajer caranya
Buat ajer tambahan 3 panggilan setiap hari di atas panggilan purata harian yang dibuat pada bulan Julai 2011.


@Apakah panggilan purata anda yang dibuat pada bulan Julai? Kalau nak tahu, sila dail *118# untuk maklumat lanjut.


@ Contohnya: Jika anda mempunyai purata 5 panggilan setiap hari yang direkodkan pada bulan Julai, anda hanya perlu membuat 5 + 3 panggilan dalam sehari untuk layak mendapat ganjaran harian!


Contohnya. 5 + 3 = 8 / PANGGILAN HARIAN


•Kalau saya baru dengan Xpax, U.O.X. S.O.X bagaimana pulak? :


Jika anda hanya mengaktifkan pek prabayar anda SELEPAS 31 Julai 2011, semua yang anda perlu lakukan adalah:

Membuat SEKURANG-KURANGNYA 3 PANGGILAN DALAM 1 HARI untuk layak!

Anda juga layak jika anda seorang pengguna Celcom Broadband atau Instanet!

Celcom Broadband


Hanya melakukan sekurang-kurangnya satu daripada yang berikut:
- Menambah Data tambahan (1GB @ RM15, 5GB @ RM50)
- Hantar 20 SMS (15 sen / SMS) dalam sehari dengan menggunakan Broadband anda
- Upgrade pakej anda (contoh Celcom Broadband Lite Asas Basic ke Advance, Advance kepada Pro)
• Instanet
Laggan mana-mana Instanet harian (RM5), Instanet Mingguan (RM18) atau Instanet Bulanan (RM50)
Nak tau tak kat mana korang boleh menggunakan baucer membeli belah tersebut?

Semenanjung Malaysia
Parkson, Giant, Cold Storage,Guardian, Mercato, Econsave, IKEA, Celcom Blue Cube, i-Study (Apple authorized reseller – Klang Valley only), Forever 21 (Penang & Klang Valley only), Topshop (Penang & Klang Valley only)

Sabah & Sarawak
Parkson, Giant, Farley, H&L Supermarket


Wah banyak giler tempat boleh kita shopping nanti..

Bersedia untuk TALK-A THON?
Pastikan anda mendapatkan baucar membeli-belah dengan TALK-A-THON!


Teruskan membuat panggilan kepada keluarga dan orang yang tersayang, rakan-rakan dan bercakap tentang apa sahaja dan selepas itu anda boleh membawa mereka membeli-belah bersama-sama!
Apa yang penting ialah untuk terus bersembang dan bila dah cukup anda mungkin salah satu pemenang shop-a-thon!!
Jadi apa lagi yang anda tunggu? Jika anda bukan ahli XPAX, U.O.X. atau S.O.X. bolehlah dapatkan pek starter anda sekarang juga . Cepat! bercakaplah sebanyak mungkin dan berpeluang untuk menang!!

Untuk keterangan lanjut bolehlah ke www.xpax.com.my/talkathon sebab korang boleh menyemak senarai pemenang harian di situ!


Terms & Conditions

    3 ulasan:

    1. kalau dapat talk a thon baru la puas hati....tak pegi shopping pun takpe....hehehehe

      BalasPadam
    2. teruskan bercakap...... pas tu kita shopping

      BalasPadam
    3. cakap dulu.. cakap lagi.. pastu kita shopping... kachhingg!!!!

      BalasPadam

    Adsense

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Google+ Followers