OOO

Rabu, September 07, 2011

“Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dari shakiddo.com”

Makan ketupat dinihari
Cicah pulak dengan rendang raya
Cuba nasib dalam contest ini
Nak rasa dapat duit raya dari penaja
 Bila ada majlis adalah emcee
Kalau idak terasa hambar
Manager akak boleh buat peace
Nasib baik tak kena penampar


Jomlah join contest ini..

Tempat Pertama: RM50.00 (CASH / TOP UP)

Tempat Kedua: RM30.00 (CASH / TOP UP)

Tempat Ketiga: RM20.00 (CASH / TOP UP)

 Tempoh contest ini adalah sehingga 18/9/2011 jam 11.59mlm

Sponsor hadiah ialah  hazmanfadzil.com dan shakiddo.com 

 p/s kalah menang belakang kira..janji sokong rakan blogger

6 ulasan:

  1. salam tak ikhlas tu.. nak duit raya rupanya.. hehehe

    BalasPadam
  2. hehhe kelakar tau pic tu bersalam sambil buat peace :) terasa mcm nak join tapi tak de pic mengancam ;) teringat kenangan time menang contest yg akak buat last year--hadiah lumayan tu...tq yer akak :) kalau sudi singgahlah beraya umah suzi yer :)

    BalasPadam
  3. hahah,seronok tengok macik kemaen gelak lagi ha. :P

    BalasPadam
  4. yg ni pon akan join gk...:-)

    BalasPadam
  5. tq yea kerana join.. penyertaan anda di semak. good luck! nantikan result esok.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers