OOO

Jumaat, September 30, 2011

Senarai Peserta Contest "Masak@Persiapan Apa Untuk Raya"?

Walaupun tak ramai, akak rasa terharu sebab mereka sudi masuk contest ini. Ramai tak leh join sebab tak ada gambar masak memasak/persiapan raya. Tak perlah. Janji ado kan.

Gambar boleh tenguk kat fp akak yer
  1. http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/
  2. http://www.natifar7884.com/
  3. http://sarimahrizal.blogspot.com/
  4. http://memoriessharidz.blogspot.com/
  5. http://www.matjoe.com/
  6. http://atuk-phd.blogspot.com/
  7. http://2nurhafiz2009.blogspot.com/
  8. http://shakiddo.com/
  9. http://www.daydeck86.com/
  10. http://hazmanfadzil.com/
  11. http://alongnidar.blogspot.com
  12. http://deejaywani.blogspot.com 
p/s Sape yang nak join masih sempat lagi yer..tarikh tutup 29 September 2011

8 ulasan:

  1. kak ina, tahun depan buat tau hehe. tahun ni sy tak memasak, mertua yg dah ready sume :D

    BalasPadam
  2. salam kak ina...cemana nk join? baru perasan dan kebetulan mmg ada gmbr tgh masak2 utk raya :)

    BalasPadam
  3. Alamak nama den kat atas sekali tuh....

    BalasPadam
  4. kak ina, masih tak jumpa kt mana link entry nya :(

    BalasPadam
  5. kurang sambutan nampaknya ni kak...min dah promote jugak link kat fb.. :(

    BalasPadam
  6. Whoaaa.... cayalah link saya pun ada siap ada combine ngan daydeck punya....

    BalasPadam
  7. Blog Nida (alongnidar) dah dimasukkan.. thanks Kak Ina :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers