OOO

Sabtu, Oktober 08, 2011

Blogger #Retis Dapat Masuk TOP 5 Round Ke 2 (Gaya Masak Master Chef Blogger)

 Tahniah buat geng blogger Jejai yang dapat masuk ke TOP 5.  Tak sangka kan blogger retis ni berjaya. Tahniah buat beliau.

Akak tak ada rezeki tapi rasa enjoy dapat masak memasak dengan blogger tadi.

Tapi memang terasa debaran macam masuk Master Chef Malaysialah pulak.  Kelam kabut dibuatnya.
Cerita ceriti tentang Rancangan MasterChef Malaysia ni yang akan di tayangkan tidak lama lagi, MasterChef TX akan di tayangan pada setiap hari Sabtu-Rabu bermula jam 9.00 malam.

Manakala Program Master Class pula akan disiarkan setiap hari jumaat jam 9 malam. Nanti korang boleh tenguk macam mana hebatnya Chef/jurumasak Malaysia pulak berlawan memasak.  Mestilah bestkan terutama bila juri memberi kritikan yang kaw-kaw punya.

Sebarang  info tentang Program  #MasterChefMY korang bolehlah ke

18 ulasan:

  1. Tahniah. menang kalah adat pertandingan kak ina. Nanti next year mungkin ada lagi. Jom kita join lagi.. ahaks

    BalasPadam
  2. tahniah ....untuk akak dah masuk tu pun dah kira ok ambil pengalaman :).. nanti next time mana tahu rezeki ada ..

    BalasPadam
  3. takpe kak ina..at least dah masuk semi...mungkin gugup kot...lepas ni kena suruh je jai buat open masuk dia masak di rumah dia laa pulak..hik3

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    mula2 ni cari pengalaman dahulu kak

    Wassalam

    BalasPadam
  5. Tahniah Jejai, tahniah jugak kak ina kerana mencuba, insyaAllah ini baru langkah pertama, masih banyak peluang lagi nanti kak ina...

    BalasPadam
  6. xdek gambo k ina pon. masak ape tadik? ape isi kotak bertuah tu? bila nk cite nih? haha xsabo..

    xpe next time bleh cuba lagik

    BalasPadam
  7. Tahniah buat Jejai.. dah kak ina jgn bersedih ye.. mungkin rezeki ada tempat lain..

    BalasPadam
  8. owh.. ade program master chef blogger ya... terlepas pandang saya nih.. tu la sebulan lebih tak online.. byk info yg terMISS..

    okay lah kan, akak pun berjaya masuk ke peringkat separu akhir..

    BalasPadam
  9. takpe kak ina, at least ada pengalaman merasa masuk contest masterchef versi blogger ni.. memang best kan :)

    BalasPadam
  10. tahniah2..takpe kak yg penting usaha..takde rezki, may be next time

    BalasPadam
  11. Wahh kakina dpt gak masuk.. tak apa lah bukan rezeki kita saya pun tak dpt gak pergi final sedih.. Insyallah tahun depan nak joint gak..

    BalasPadam
  12. congrats to jejai...kak ina pun sama hebat jer :)

    BalasPadam
  13. Gigil,Seram Sejuk,Gemuruh,rasa nak terkucil semua ada. Nasib baik kak ina dan ciklily ada hilang semua bila masing bagi kata semangat..kalau tak kerana masim mulut seorang ibu susah jugak nak menang. Semangat bila dengar kata2 sokongan dari kak ina dan ciklily..terima kasih banyak2. Mungkin kali ni rezeki jai Insyallah lain kali rezeki kak ina dan Cik lily pulak....jai rasa kak ina kalah tipis ni kalau berdasarkan rasa masakan..huhu

    BalasPadam
  14. wahhh meletop geng2 tali barut kak ina!! tahniahh! klo dapat masuk tv sure tumpang bangga :)

    BalasPadam
  15. rezeki kite mgkn bkn kt sini kak, haha... jejai bernasib baik sbb markah die dgn sy beza 1 point je.. hahaha....

    masak telur td paling susah rasenye... haha

    BalasPadam
  16. Tahniah buat yg berjaya,.. alah kak ina xpe, yg penting pengalaman tue kan,..

    BalasPadam
  17. Baru tahu ada program ni. menarik lah.. tahniah buat yang dpt masuk top5.. kak ina boleh cuba lagi lain kali :)

    BalasPadam
  18. Rezeki jejai kali nie... at least nanti bila pengalaman kak ina dapat tu dikongsi dengan kengkawan yang lain kan....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers