OOO

Selasa, Oktober 18, 2011

Firdaus Jangan Merempit Tau

Bila tenguk kat TV3 pasal isu mat rempit..akak cukup risau dengan manager akak Firdaus.  Al maklumlah dia kan bawak motor.  

Kadang-kadang dia gi lepak kedai mamak tenguk bola..kadang-kadang gi tenguk wayang..kadang gi main boling.

Akak ashiklah pot pet pot pet bila dia nak keluar. 
Firdaus jangan balik lambat...

Firdaus jangan bawak keta laju-laju

Firdaus ..bawa moto jangan rempit

Macam biasa budak muda ni kalau mak dia pot pet..mesti dia kata

Iyerlah...mak......

kalau tenguk aksi ni mesti korang tau dia memang pernah merempit...

tak caya..cuba tenguk gambar ni

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Ada gaya mat rempit kannnnnnn

p/s N3 suka suka ajer...jangan merempit kalau naik skuter ni..bukan leh bawak laju pun

11 ulasan:

  1. seorang ibu yg menyayangi anak2 nya

    BalasPadam
  2. Kata-kata ibu memang patut kena turuti sebab kata-kata ibu adalah doa..

    BalasPadam
  3. kak nasihat ibu tu mesti ada kebaikannya...
    pssst terpesona plk tgk motor antik ni

    BalasPadam
  4. haha...rempit ngn skuter silap2 yg berlari boleh kejar..

    btul kan?...risau seorang ibu...

    BalasPadam
  5. kalo k ina x nak Daus merempit, kne bli moto cengginihlaa...gerenti x rempitz punyo...eheheheh

    BalasPadam
  6. kalo skuter tu nak dibawak merempit, belum apa2 dah pecah enjinnya kak.. hahahaha

    BalasPadam
  7. teringat lak firdaus anak saya yang duk kat asrama tuh...risau kan kak...huhuhu...kalau kita cakap ada je jawapannya...walaupun dijawap dengan nada yang lembut.....

    BalasPadam
  8. dauusssss...!!!! no rempit2 wokeh.. hehhe

    BalasPadam
  9. larat ke moto nak bawak dia haha

    BalasPadam
  10. ish..laju moto ni sebenarnya...hehe..

    BalasPadam
  11. whoaaa... kak ina dah pandai buat post entry yang ade sense of humour laa....hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers