OOO

Jumaat, Oktober 14, 2011

Master Blogging vs Master Masak

kakinakl masterchef malaysia

Cuba korang perhatikan dan belek muka blogger di atas.. Kalau sekali pandang memang terserlah wajah keibuan yang mempunyai bakat memasak kan? Mesti hari-hari anaknya dapat merasa masakan yang sedap-sedap dari air tangan ibu die yang  bergelar seorang blogger ni. Actually blogger yang hebat memasak ni adalah KakInaKL. Kalau korang terjah blog die.. silalah sediakan sapu tangan untuk senang lap air liur korang bila tengok semua gambar-gambar masakan die yek. Memang terliuq lah!! hehe..

Kan aku ada citer semalam pasal Program Masterchef Malaysia dalam entry lepas kan? Actually Kak Ina pun salah seorang blogger yang telah berjaya masuk semi final. Memang tak heran lah aku kalau Kak Ina dapat masuk semi final, sebab aku yakin air tangan die memang sedap-sedap belaka. Pulak tu dalam blog die pelbagai jenis resepi korang boleh cuba. Kalau nak tempah cookies yang sedap ala-ala Famous Amos tu pun Kak Ina pandai buat yek. Pilah order dengan die.. Bila lah aku dapat rasa air tangan Kak Ina ni yek? huhu.. Jom tengok adegan Kak Ina di acara semi final MasterChef Malaysia yang lepas.. Layann…

Nak tau selanjutnya jom ke  madammondoq.com

Seorang ibu muda yang cantik jelita dan 
 mempunyai seorang anak lelaki bernama Danish dan suami yang penyayang. 
Bila nak tambah lagi ek..kesian Danish sorang-sorang

Terima kasih sudi penulis jemputan kat blog akak.  Jomlah baca lagi petikan dari blog madammondoq  pasal program MasterChef Malaysia

Dan untuk korang.. percayalah yang program MasterChef Malaysia ni akan membuatkan korang teruja dan seronok melihat aksi-aksi tukang masak yang dari pelbagai profession berentap. Program yang pada aku lain dari yang lain ini akan membuatkan para-para mak dan anak dara tertumpu di depan TV.. sekaligus membuatkan para-para bapa dan anak turut sama menonton aksi gelagat tukang masak berentap di dapur. Mesti syok kan?

So… jangan lupa tau  menonton MasterChef Malaysia ni kat Astro RIA nanti.. segala butiran boleh terjah kat bawah ni ha…
 Saksikan MasterChef Malaysia setiap Sabtu-Rabu,9.00pm. Kelas Master setiap Jumaat,9.00pm di Astro Ria (Channel 104)

- Official Site URL – http://www.astro.com.my/portal/Master-Chef/

- Facebook Page Link- http://www.facebook.com/MasterChefMalaysia

- Twitter Link– www.twitter.com/MasterChefMY

7 ulasan:

  1. wah.. cantik jelita ke? ekeke.. btw.. thanks a lot atas pujian itu kak.. :)

    BalasPadam
  2. Ahaks, madam jangan kembang sgt tau.. nanti koyak lak. ahaks

    BalasPadam
  3. x berkesempatan la sy nk tgok nnt kak..
    p/s: jom join simple GA dr saya. hadiah: 1 pocket CD + 1 cloth book

    BalasPadam
  4. saya beli kain dgn duit kak ina bagi.tkasih.

    hari tu kak ina ada ckp boleh komen master chef malaysia?hantat n3 ke?

    BalasPadam
  5. salam kak ina .. x pe kak ina dah ada gaya masak chef dah resepi pun sedap2 belaka...hihi err tapi x faham yg part siaran untuk master chef tu tu nape la banyak hari sangat siarannya tu .. live ke ?

    BalasPadam
  6. wah kak ina. tabik! tak sabar ni nak tengok Masterchef
    bilala saya ni nak pandai masak. anak 2 pun terkial2 lagi.

    BalasPadam
  7. saya kenal madamm masa bulan puasa baru ni kat event digi buka puasa... :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers