OOO

Isnin, November 14, 2011

La Senza New Pin-Up Store Launch @ 1 Utama

Awal bulan lepas akak gi event launching outlets La Senza di 1 Utama partnership with FJ Benjamin (M) Sdn Bhd
 Oleh kerana event ni pasal pakaian dalam perempuan tak ramailah orang lelaki yang hadir..firdaus dan imran pun ikut tapi dorang tak nak masuk..dengan alasan maluuuuuuuuuuuu kononnn
Geng yang paling rajin gi event..Cik Lily Putih
Pastu jumpa geng bloggers lagi..
Jenama La Stanza ni dah fofolur di Shanghai, Caracas, Sydney, Dubai, London, Paris dan negara lain akhirnya sampai jugak ke Malayusia.
Bersama geng bloggers kami sempat sambar Atillia dan Aishah Sinclair untuk bergambar bersamRamai sungguh model dan jelitawan yang hadir..fuhhh terpegun tenguk penampilan mereka.
 aishah sinclair yang cun melecun
tiba-tiba terdengar muzik berkumandang ..ada tarian rupanya..
gimik sebelum pelancaran
Perasmian 'Push The Button' oleh Angie Chong, CEO of FJ Benjamin (M) Sdn Bhd.  Lepas tu ada sexy dance ala-ala burlesque..gambar ada tapi erhmm

Menci tullah dengan cameraman lelaki ni...mentang-mentanglah akak pakai camera kecik dorang pakai camera gedabak ..ashiklah berlaku adegan tolak menolak..sebab mereka nak ambil gambar
 gambar ni sopan sikit..kalau korang nak tenguk lagi
korang gi ajer ke link geng blogger yang lain ek
model yang seksi meksi...hairan gak ni kan untuk orang pempuan apasal dorang yang getik ek..akak ada gak ambil gambar posing maut model ni tapi segan nak show sangat aaaa..
 model yang hadir
Dah habis model seksi posing..para hadirin pun berpusu-pusu masuk ke outlet La Senza
Antara harga yang di tawarkan
pilih memilih dengan Jard...nak beli ker Jard
 Kitaorang just window shopping dulu
tersenyum gembira
 lepas tu ambik gambar lagi lah
Bersama model Hannah Tan
lagi
Amber Chia...chi wa wa
Dengan Ana Rivera, supermodel dari HongKong
Bloggers  yang happy ..terima kasih geng ..akak cilok gambar korang ek

Yang akak kenal
tehcindy, churp2, farahnaz(nuffnang), cosmocrazewoman, jard, Jessy, zurie, farra, ciklilyputih, Ruby, melarang kak  dan merryn
 
Info terkini boleh lawat fanpage www.facebook.com/lasenzamalaysia
Jom kita pegi  

La Senza Boutique
F345, 1st Floor, High Street
1 Utama New Wing
Petaling Jaya

3 ulasan:

  1. perghhhh!! makin syeksi la kak ina skrg ni sbb pakai lingerie la senza ni kan....mantap!!

    urm tinggi2 betol model2 tu eh...kt celah ketiak je tinggi kak ina ngn diorg...hehe

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    akak pun dah buat aksi model...he he
    gurau ajer....

    Wassalam

    BalasPadam
  3. Akhirnya keluar juga entri ni.. selamat takda gambar seksikan.. hehehe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers