OOO

Isnin, November 14, 2011

Note??Apa ada dengan Note??

48 HOURS SPONSERED POST. PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY
 
Pernahkah anda mengeluh membawa laptop yang berat dan membebankan? Ditambah lagi bila anda perlu memeriksa email yang penting di tempat awam.! Tentu menyusahkan dan memenatkan bukan!
 
Produk terbaru  dari Samsung yang di akui memang terbaik membuatkan semua orang teruja untuk memilikinya. Akak pun merasa  teruja untuk memiliki dan  mencuba Samsung Galaxy Note ni. 
Kalau korang nak tau apakah kelebihan memiliki Samsung Galaxy Note ini korang kenalah baca info ini sehingga habis yer.

Kalau korang sukakan musik, suka mengambil gambar, suka buat panggilan dan suka mencatatkan setiap apa yang berlaku macam blogger korang mesti beli Samsung Galaxy Note ini tau.
Inilah semua kriteria yang ada di gadget ini. Bestkan.




Antara ciri-ciri yang terbaik yang terdapat pada Samsung Galaxy Note yang sekarang menjadi impian akak  ialah  :
  • Kelajuan tinggi dengan 1.4GHz Dual-Core Processor disertakan dengan  Android 2.3 Gingerbread
  • Paparan yang  menakjubkan dengan 5.3" HD Super Amoled.
  • Boleh mencatat maklumat dengan lebih mudah dengan adanya S Pen Stylus.
  • Kamera beresolusi 8.0MP(Belakang) dan 2MP (Hadapan)
  • Storan dalaman bersaiz 16GB dan boleh ditingkatkan sehingga 32GB MicroSD
            + S PEN (Advanced Smart Pen) MENAMBAH SERI SAMSUNG GALAXY NOTE

Dengan Samsung Galaxy Note ni juga boleh menjadi sebagai buku nota anda untuk menulis nota, menyusun jadual  dan aktiviti dengan applikasi perancang dan and juga boleh bermain games yang tidak terkira banyaknya. 

                                                                CUKUP NIPIS 9.65MM
Ia juga mempunyai spesifikasi sebagai telefon pintar dan juga tablet yang berprestasi tinggi. Kebanyakan spesifikasi yang terdapat di tablet juga terdapat di smartphone ini, jadi tidak perlu membawa terlalu banyak gadjet kerana smartphone ni merangkumi semua yang diperlukan dalam kehidupan seharian.

Sekarang Samsung Galaxy Note boleh diperolehi dengan harga serendah RM1,368.00 dengan pakej Celcom Exec. Apa yang perlu anda lakukan  cuma mendaftar dengan Celcom Exec untuk menikmati harga serendah ini.

Anda boleh dapatkan semua ini hanya dengan Celcom kerana:
·     Celcom adalah Rangkaian telekomunikasi terbesar dimana-mana seluruh Malaysia
·      Celcom menawarkan kualiti talian terbaik baik dari segi mesej, panggilan suara, panggilan video,melayari internet atau email atau segalanya
·      Celcom memberi anda pengalaman melayari internet yang terhebat dan menonton video online dengan sambnungan yang stabil
·      Celcom memberikan plan yang bersesuaian dan termurah yang memenuhi kehendak anda


  Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pakej, spesifikasi , ciri-ciri Samsung Galaxy Note ini anda boleh mendapatinya di website Celcom http://www.celcom.com.my/smartphones


Sekarang ini Celcom telah melancarkan Samsung Galaxy Note pada 11.11.11 yang lalu dimana anda  boleh mendapatkannya  dibeberapa lokasi di Malaysia bermula  dari pukul 10.00  pagi  sehingga ke pukul 10.00 malam.  
Di bawah ini di senaraikan lokasi-lokasinya terpilih :-
  • Pavillion KL (La Bodega)
  • Jusco Aeon TEBRAU, JB
  • Queensbay Mall Penang
Hermmm korang dah tau kan kat mana nak dapatkan Samsung Galaxy Note ini. Jadi jomlah kita  pegi ramai-ramai untuk mencuba dan merasai pengalaman menggunakan Samsung Galaxy Note yang canggih ini sendiri. 
Bila korang dah tertarik korang boleh memilikinya dan tentu korang merasa bangga bila dah ada Samsung Galaxy Note ini kan.


** Pakej hanya untuk Pelanggan Celcom Sahaja

14 ulasan:

  1. salam K.Ina..mmg best & menarik samsung galaxy Note nikan?Tp tang harganya tu... kena byk pikir lar.hikhik.
    Tambah2 bln 12 nanti mcm2 nk kena byr tuk persekolahan anak2.
    Kena kumpul duit pelan2 la ni...duit NUFF pon lambat lg nk capai ke angka tu.cam K.Ina mesti dh byk $$$$ dr Nuffkan?Blh la K.ina rembat satu !!

    BalasPadam
  2. alahai.. barang dah cantek.. mahal la pulak..huhu.. kena tunggu sampai dia turun harga dulu la nampaknya..hehe

    BalasPadam
  3. kena tunggu menang contest heheh

    BalasPadam
  4. teringin nak beli... memang mantap ni kak.. tapi tu jelh.. nak byr comitment buln bil dia tu yg tak tahan... hehe

    BalasPadam
  5. Sekarang gadget cenggini, orang pun dah buat sebagai barang hantaran kahwin kan?

    Hebat...!

    BalasPadam
  6. terbaekkklahhh kak ina...

    kdg2 daku terfikir..diorang ni xde masa rehat ke ek, asyik kuarkan smartphone baru jerk...

    BalasPadam
  7. salam kak ina...
    Teringin nak beli...mmng terbaik ni...dah termimpi2...tapi bajet kurang...kena kumpul duit dulu....

    BalasPadam
  8. wah akak dah banyak sponsored post ye...tahniah akak tahniah

    BalasPadam
  9. Kak Ina, Tifa dah pi usha kat kedai . Memang Mantaplah . Tapi tak ade budget . Telan air liur je la :)

    BalasPadam
  10. kalau dapat sebiji benda alah ni memang lengkap le...

    BalasPadam
  11. teringin jugak.. tp, bukan sekarang la.. hehe

    BalasPadam
  12. aku pakai hset cap ayam jer dah laa..jnji leh call n msg..kah kah kah..nk tulis note2..aku bwk je buku kecik aku ..

    BalasPadam
  13. Berpa teh hrga not.y:-D

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers