OOO

Khamis, Disember 15, 2011

Dapatkan iPhone 4S Bersama Celcom Plan

Jangan lupa yer.  Malam ini  pelancaran iPhone 4S oleh Celcom  tau.  Kalau korang tak ingat  akak bagitau balik kat mana tempatnya.


Sebelum tu jom layan  video best ni yer

Apa macam...teruja kan..ishhhh akak pun teruja gak ni.

Tentu korang rasa bangga bila menjadi orang pertama yang memiliki iPhone 4S ini kan.

Jadi korang mesti dapatkan iPhone 4S  dihari pelancarannya nanti dengan pelan terbaik hanya dari  Celcom.

Melalui pakej Celcom, korang boleh mendapatkannya  pada harga yang berbaloi-baloi. Tak percaya ker? 

Cuba tenguk Pakej iPhone 4S Dari  Celcom kat bawah ini.



Wah memang berbaloi-baloi dengan bila beli iPhone 4S ni bersama celcom plan ini kan! Ruginya kalau korang tak beli.
 
Untuk lebih info  mengenai iPhone 4S korang boleh ke SINI


Anda juga boleh mendapatkan iPhone 4S di semua outlet yang di senaraikan  DI SINI

Jom reramai pergi beli  iPhone 4S yang di bawakan  oleh Celcom.

5 ulasan:

  1. malam nie sure ramai yang beratur panjang nak beli iPhone nie...

    BalasPadam
  2. suka dengan onnet free call tu.. oklah walaupun 3000 minute je.. tapi overall mungkin digi sedikit lebih mesra remaja kot.

    BalasPadam
  3. Jgn lupa bawa wakil g beratur kak.. hehehe

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    tengah berangan2 ni....

    Wassalam

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers