OOO

Ahad, Januari 08, 2012

Jeng Jeng Jeng...Pemenangnya Ialah

Senarai 15 blog yang terpilih
Seperti yang di janjikan nama pemenang akan di pilih oleh Imran

Lima orang yang berjaya mendapat RM30.00 setiap orang ialah :-
Tahniah buat mereka.

Tempat Ke 6 mujadafewa.blogspot.com akan menerima RM 10.00

Sila hantar nama, nama blog, no telipon, no acc (klu boleh maybank) dan pemenang tempat ke berapa  kat email akak
roslana_06@yahoo.com.my

Tempat ke 7, 8 dan 9 mendapat top up RM10.00 setiap sorang.  Sila hantar email kepada sponsor  http://yanayassin.blogspot.com/ di email ini 
y_2607@yahoo.com

Akak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua peserta yang join GA akak kali ini.  Tahniah kepda yang berjaya, yang tak berjaya boleh cuba lagi.  Maaf dipinta jika ada salah dan silap.
Insyallah akan ada GA yang lain lagi.

p/s Terima kasih banyak kepada 3 orang sponsor 
http://yanayassin.blogspot.com
http://www.ciklaili.com


17 ulasan:

  1. Tahniah! Tahniah kepada yang terpilih... murah rezeki Kak Ina he he hehh

    BalasPadam
  2. tahniah semua pemenang..:)

    BalasPadam
  3. Wah sungguh tidak ku sangka.. Tq kak ina.. Dan terima kasih imran sbb pilih nama blogku.. He2

    BalasPadam
  4. Wah sungguh tidak ku sangka.. Tq kak ina.. Dan terima kasih imran sbb pilih nama blogku.. He2

    BalasPadam
  5. saya teringin nak buat GA tapi sponsor tak reti pulak nak cari...

    BalasPadam
  6. tak sangka menang.. hehehe.. saya dah emel dah kat yana yassin :)

    thanks!

    BalasPadam
  7. tahniah buat semua pemenang & utk kak Ina juga (maaf sebab saya akak lambat umumkan senarai mereka yg bertuah)..

    BalasPadam
  8. handsomenya tukang cabut undi...hehe

    BalasPadam
  9. thanks buat adik imran yang cabut link blog akak..tahniah juga buat pemenang yg lain..me dah emel..

    BalasPadam
  10. Tahniah..u all.

    Next time cuba lagi..Cayookkk

    BalasPadam
  11. nak lompat nak lompat nak lompat...wahhhhh....tak sangka menang jugak...mekasih kak...happy sangat...first time menang GA... :D

    BalasPadam
  12. Tahniah pada semua yang menang...blom ado rezeki saye lagi..hehe :)

    BalasPadam
  13. kak ina,, sorry lambat gitau,, muja baru online,, sob3,,, :D harap muja still sempat walaupun terlambat,,, :D

    BalasPadam
  14. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/01/win-big-like-me-lagi-muja-menang-adess.html

    entry khas untuk kak ina :D

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers