OOO

Sabtu, Januari 28, 2012

Menjengkit Lagi

 credit pic : google
Cuti dari internet sampai hari Selasa..gi bercuti dengan mak-mak dara.  Pergi tanpa suami dan anak-anak.  Taklah jauh sangat pun tapi kena naik everyone can fly.

Alhamdulliah akak dah selamat sampai pada pagi tadi.

Kemana?  Nanti akak cerita yer..terima kasih pada yang sudi jenguk blog akak..jemputlah datang lagi dan lagi yer

Doakan akak selamat pergi dan kembali.

13 ulasan:

  1. wah kak ina...jenjalan mkn angin aje erk

    BalasPadam
  2. first time ne jenguk sini sebab selalu baca link kat GTO .. tgu entry jalan2 tue..

    BalasPadam
  3. Amboi kak ina menjengkit eh. Ke mana tu? Buat kitorg tertanya2

    BalasPadam
  4. Wah seronoknya Kak Ina.. Tak sabar nak tunggu entri percutian akak.. Ke manalah agaknya tu?

    Selamat bercuti.. :)

    BalasPadam
  5. pergi menjengkit ke mana tu..... nak ikut

    BalasPadam
  6. Assalammualaikum

    Wah jenjalan lagi, bstnya.
    syukurlah lihat keindahan ciptaan Allah.

    BalasPadam
  7. wow bestnya!! seronok lah akak ni selalu g jenjalan.

    BalasPadam
  8. wahhhh akak!!! jln2 dgn kwn eh? Best tue kak.

    BalasPadam
  9. Assalamulaikum..

    Semoga selamat pergi dan balik...

    Dah balik ker??? dah lama tu... ^_^

    BalasPadam
  10. wah... bawak balik ole-ole kak.. :)

    BalasPadam
  11. selamat pergi dah balik kak..:-)

    BalasPadam
  12. ohkey..kutunggu kepulanganmu...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers