lazada

Lazada Malaysia

Sabtu, Mac 03, 2012

KAKINAKL.COM NAK BAGI RM

Sape nak join ..sila angkat key board.  
JOmlah join contest mudah ini.
Alhamdulliah cek yang di tunggu telah tiba...sepertimana yang di janjikan kalau terima RM (kalau rezeki lebih) akak akan buat contest.
Senang ajer ..korang reka la ayat-ayat lucu akak bersama Norish Karman ni. 


Korang boleh taip ayat kat gambar..klu tak leh korang buat cam contoh kat bawah aaa

Contoh :  
NK : Ala kak ina janganlan geletek saya. Geliiiii aa

Kak ina :  Nak geletek gak..tak  kira

Syarat-syaratnya

1. Mesti mempunyai blog..tak ada blog payahlah
 

2. Buat satu entry khas utk giveaway ni....tajuk entry wajib begini 

"WWW.KAKINAKL.COM NAK BAGI RM
 
3. Linkkan Ke Entry Ini
 
4.Nak LIKE Facebook  atau pun tidak terpulang lah..akak tak nak paksa

5.  Sila copy & paste ayat dibawah ini
GIVEAWAY di taja oleh www.kakinakl.com
(kalau ada sponsor korang kena edit dari masa ke semasa)
 
6. Setelah Siap Entry Anda, Tinggalkan URL Entry Anda Itu Di Ruangan Komen Di Bawah Entry Ini.  

Hadiah dan Cara Pemenang Di pilih
5 orang peserta yang dapat membuat juri tertarik dengan ayat-ayat lucu akan dikira pemenang.
Setiap penyertaan akan di upload di FB kakinakl.com

Hadiah
5 orang yang berjaya mengeletek hati juri akan menerima RM20.00 setiap seorang (klu ada sponsor hadiah bertambah/ berubah)

Tempoh GIVEAWAY Ini bermula pada  
15 Febuari  sehingga 29hb Febuari 2012  pada/atau pukul 12.00 tengahmalam.

Tunggu Apa Lagi?! Join jangan Tak Join yer.. 

p/s Jangan pulak kata akak buat  contest sebab nak upkan trafik dan nak glam yer.  Akak ikhlas tau..

 Peserta yang dah join..anda bila lagi 

1.  http://fatinlovecontest.blogspot.com 
2.  http://crazymoney71.blogspot.com 
3.  http://slumberzgurll.blogspot.com 
4.  http://hazmanfadzil.com
5.  http://www.eyriqazz.com 
6.  http://idazaidi.blogspot.com
7.  http://tudungdotnet.blogspot.com 
8.  http://bebeldotsorang.blogspot.com
9.  http://missnanyadila.blogspot.com  
10.http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com
11.http://zuriey86.blogspot.com 
12.http://www.daydeck86.com
13.http://hatidanpena.blogspot.com 
14.http://bertuahx.blogspot.com 
15.http://alvas-87-contest.blogspot.com 
16.http://sw33tdarling.com 
17.http://www.akmarwati.com 
18.http://sicantiksiezuka.blogspot.com 
19.http://misiazlina.blogspot.com 
20.http://izad-mohd.blogspot.com 
21.http://sharidawati.blogspot.com 
22.http://ekinashikin.blogspot.com 
23.http://ceritaceritisiti.blogspot.com/
24.http://dila79inperson.blogspot.com
25.http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com
26.http://alongnidar.blogspot.com 
27.http://24-7nay.blogspot.com 
 
 
 

55 ulasan:

  1. Fuhhh..Menarik ni. Insyallah akan join kalo berkesempatan. Sapa juri kak? Nak pakat dengan Juri ni..hehe

    BalasPadam
  2. Rasa macam nak join tapi tak kretif la plak.
    Baru je follow blog ni sbb tertarik dgn nama blog ni. Kaki Nakal... apa maksud ye. Mungkin dulu nakal kot.

    BalasPadam
  3. alamak..tak kreatif la pulok...

    BalasPadam
  4. waa kak ina, gurau2 dengan Norish Karman, kelas gitu..

    BalasPadam
  5. ni kena mintak percent ni guna gambar den... ahahhahahhaa

    BalasPadam
  6. wah
    nih rasa2 macam nak join nih..
    ingatkan saya kak ina
    :-)

    BalasPadam
  7. hehehe rasa cam nak join tapi yg tulisan2 kat gambar tu pakai software apa yg best ek

    BalasPadam
  8. yeah nak masuk tapi kena tunggu dulu la..nak cari idea nak pikat ati juri nie...

    BalasPadam
  9. InsyaAllah ... saya akan join tak at least akan promote...

    BalasPadam
  10. insyaallah cari idea dulu.. hehehe

    BalasPadam
  11. saya join!!

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    id : noor fatin
    fb : fatin vavavoom

    dialog dari saya..

    NK : OPOCOT terkejut saya kak ina. tak geli pun la. ekekeke..

    KAK INA : yeke tak geli, meh nak geletek lagi nak geletek lagi.hihihi..


    :)

    BalasPadam
  12. http://crazymoney71.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html


    kak ina!!!! cik ina tak kira nak join gak.

    FB : Cempaka Sari

    BalasPadam
  13. saya join yer kak ina...

    http://slumberzgurll.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html


    FB : far east

    BalasPadam
  14. Kak ina :- saya join tau...

    http://hazmanfadzil.com/2012/02/18/jom-join-contest-kakinakl-com-nak-bagi-rm/

    BalasPadam
  15. tanda sokongan....

    http://www.eyriqazz.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    p/s : jangan pilih saya sebagai pemenang ya...

    BalasPadam
  16. ida join kak...

    http://idazaidi.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  17. kalau nak up trafix pun apa salahnye kak.. :) smbil menyelam minum air.. kena pikir sat nak boh dialog apa..hehe

    BalasPadam
  18. Saya join

    http://tudungdotnet.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  19. Salam,

    saya dah join contest nie:)

    http://missnanyadila.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  20. einz join yer kak ina....

    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  21. einz join yer kak ina....

    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  22. dah join..huhu

    http://zuriey86.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  23. Nak Joint gak

    http://www.daydeck86.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  24. Kak Ina..saya nak joint..nak joint..

    http://hatidanpena.blogspot.com/2012/02/kakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    nak menang juga...

    BalasPadam
  25. slm k.ina, sy join jgk yerr :)

    http://bertuahx.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    hihi, tqvm

    BalasPadam
  26. try join. :)

    http://alvas-87-contest.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  27. saya join!!!

    http://sw33tdarling.com/www-kakinakl-com-nak-bagi-rm/

    BalasPadam
  28. Salam Kak Ina, nak join sama. Moga2 ade rezeki. Amin

    http://www.akmarwati.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  29. Salam kak Ina,

    nurul join.. ;)

    http://sicantiksiezuka.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  30. Salam Kak Ina. Saya join ya *tanpa disangka2 idea muncul. hehehehe :)

    http://misiazlina.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  31. http://izad-mohd.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  32. Kak Ina saya dah update post tu ek

    http://tudungdotnet.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  33. Kak Ina...Sha cuba k..

    http://sharidawati.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  34. kak ina,kita join

    http://ekinashikin.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  35. http://ceritaceritisiti.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  36. salam kak ina, saye dah update kat n3..ayat tak berapa nak nampak..sowiii..hehe :)

    http://www.akmarwati.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    BalasPadam
  37. asslamualaikum.....

    harap2 masih sempat tersenarai.....

    http://dila79inperson.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    enjoy yer kak ina....!!!

    BalasPadam
  38. kak ina nur join
    sempat lagi tak
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html
    salam perkenalan dari nur

    BalasPadam
  39. As-salam buat Kak Ina..

    Nida ingin turut sama memeriahkan pertandingan, moga-moga ada rezeki... ameeeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    id FB: Along Nida
    id follower: Nida

    TQ kak :)

    BalasPadam
  40. kak ina, saya join ye

    http://24-7nay.blogspot.com/2012/02/kakinaklcom-nak-bagi-rm-29-2.html

    BalasPadam
  41. kak ina, saya join ye

    http://24-7nay.blogspot.com/2012/02/kakinaklcom-nak-bagi-rm-29-2.html

    BalasPadam
  42. kak ina, saya join ye

    http://24-7nay.blogspot.com/2012/02/kakinaklcom-nak-bagi-rm-29-2.html

    BalasPadam
  43. kak ina..nur dah tulis balik dah..hee =)thanks yer

    BalasPadam
  44. slm..kak ina, atie dh buat entry 17 feb lagi, tapi lupa nk masukkan link kt sini:

    http://atiezie82.blogspot.com/2012/02/wwwkakinaklcom-nak-bagi-rm.html

    harap diterima :)

    ^_^

    BalasPadam
  45. sori kak ina nur baru balik kovo..ni
    gmbr
    http://2.bp.blogspot.com/-HFCG4gkYasM/T00feMfe9JI/AAAAAAAAB5o/b2dpn09esQs/s1600/P2060043.JPG

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...